CitiHandlowy
2 169 6 1

Opinie o CitiHandlowy

Tosia

Witam serdecznie, Czy ktoś z Was wie lub słyszał jak się pracuje w Dziale Marketingu Online (Digital Marketingu) w Centrali Citi na Traugutta 7/9 w Warszawie? Przyjaciel oraz jego znajoma dostali propozycję pracy za bardzo przyzwoite pieniądze. Ich przełożonym ma być jakiś dyrektor z Indii, który z kolei podlega jakiemuś innemu z Portugalii. Nie chciałabym, żeby władowali się w jakąś nieciekawą sytuację więc jestem ciekawa realnych opinii od ludzi, którzy w tym dziale pracowali lub nadal pracują. Oboje są po przejściach agencyjnych ale fajnie byłoby nie wejść znowu w podobny bałagan. Opinie, które znalazłam na tym forum nie nastrajają super optymistycznie. Czy jest tu ktoś kto mógłby możliwie obiektywnie napisać jak to w tym dziale wygląda? Jaka tam jest atmosfera, system pracy i podejście przełożonych? Pozdrawiam, Tosia

Anonim
@Tosia 12.02.2019 11:04

Cześć opinie na forum zazwyczaj dotyczą oddziałów i stanowisk operacyjnych, gdzie ludzie przelewają swoje żale, choć za bardzo odchodzić nie chcą xD Zarówno jeden i drugi menedżer są przyjaźni ( inna kultura :) ), choć oczywiście nastawieni na rezultaty (jak to bywa w jednostkach Biznesowych). Jeśli Twoi znajomi są kompetentni, to nie powinno być problemu. Atmosfera w zespole raczej spoko :) Tryb pracy bardziej zadaniowy niż odbębnienie pracy, co akurat jest prawidłowe w jednostkach biznesowych, tym bardziej digitalnych.

Anonim
@Anonim 13.02.2019 16:12

I jeszcze jedno - zastanawiam się na forum jakiej firmy w Go Work są pozytywne opinie?

Michalinajoanna
@Tosia 12.02.2019 11:04

Jak chcą znaleźć coś porządnego, a nie wejść w kolejny "bałagan", polecam ominąć szerokim łukiem Traugutta 7/9. Nie wiem jak zarobki w tym dziale, ale biorąc pod uwagę, że zatrudnia firma z zewnątrz to nie ma co liczyć na wiele. Atmosfera jest tak spoko, że po kilku miesiącach ma się już dosyć. Donoszenie na każdym kroku. A to ktoś za długo w kuchni lub toalecie siedział, a to ktoś za dużo owoców wziął, a to ktoś się "obija" bo 3 na 3 minuty odwrócił wzrok od komputera, a to zużyl za dużo kawy, herbaty, cukru, mleka czy papieru w drukarce. Mógłbym wymieniać w nieskończoność. Ja tam pracowałam niecałe dwa lata i to był najgorszy czas w moim życiu, dla mojej rodziny również był to kiepski czas. Aha, dyrektor tego oddziału na Traugutta lubi plotki, kablowanie. Oczywiście na rozmowie "wszystko ładnie pięknie", najdalej po dwóch miesiącach "wychodzi szydło z worka". Omijajcie z daleka ta chorą korporację.

Feliks

Też tam pracowałem i powiem jedno. Nie idźcie tam. Atmosfera fatalna, kablowanie na każdym kroku. Co gorsza, ludzie z jednego zespołu robią sobie "pod górkę". Menadżerowie krzyczą na swoich ludzi i to z powodu drobnych błędów. Dyrektorom władza odbija do głowy. Nie szanują swoich ludzi, nic nie pomogą, mają ich za nic. Kiedyś jedna dyrektorka z "jednostki" w centrum zrobiła mi awanturę, że wjechałem na jej miejsce parkingowe (oczywiście nie było ono podpisane ani zaznaczone, nie wiedziałem, że zaparkowalem na jej miejscu). Jasna rzecz, że zasłużyłem na "uwagę" i bezwzględnie powinienem zwolnić to miejsce, ale chyba nic nie kosztuje powiedzieć np. "proszę pana, to miejsce jest moje, proszę odjechać". Nie trzeba od razu krzyczeć na mnie i ochroniarza i robić aferę jakby ktoś co najmniej gwalcil te kobietę. W banku każdy tak samo jest potrzebny, zarówno ochroniarz, sprzątaczka, sprzedawca w okienku lub przy telefonie, a także księgowy, dyrektor, prezes itp. I nie tylko w banku, ale w każdej firmie. Szacunek każdemu się należy. Niestety, w Citi mało kto to rozumie, jasne więc, że nie da się tam pracować. Pozdrawiam panią Martę, która zapewne będzie robić wszystko by podważyć moją opinię, tak jak każdą tutaj. Nie wiem czy kieruje ją interes własny czy banku i nie wnikam :)

Emilia

CitiHandlowy otworzył rekrutację na Praktyki Letnie 2019 dla obszaru IT/Analiza Danych. Skierowane są one do studentów wszystkich kierunków, którzy ukończyli drugi rok studiów. Trwają 2,5 miesiąca - od początku lipca do połowy września. Uczestnicy Programu Praktyk Letnich zatrudnieni są na umowę o pracę i otrzymują wynagrodzenie. Czy braliście w nich udział w poprzedniej edycji? Czy warto było uczestniczyć w tym projekcie?

Bezik

Do Marta i wszystkich czytających. Marta z tego jak piszesz zakładam że jesteś prawdopodobnie generalistką w Citi (dla nie wtajemniczonych można napisać HR). Jestem byłym pracownikiem (sam odszedłem) i odradzam tam pracę. Fakt poza brakiem szacunku dla pracowników dyrektorzy i dyr. dep. to kolesie trzymający się razem wraz z HR. Zanim zdecydujecie się zgłosić mobbing lub inne sytuacje miejcie twarde dowody (najlepiej kilka nagrań jakąś mini kamerką i nie dawajcie im oryginałów bo mogą się zgubić :-) ) w innym wypadku to Was zgłaszających zgniotą a co najlepsze będą się do Was do końca uśmiechali i udawali zatroskanie i pomoc. Musicie pamiętać że tylko zgłaszając oficjalnie sytuacje do biura relacji możecie mieć pewność że sprawdzą co napisaliście ale musicie się przygotować na zakończenie współpracy z bankiem. Zawsze na końcu ktoś tym osobom (HR, dyr.) płaci a przecież nie gryzie się ręki która karmi.

Git

Moja kolezanka w tym banku doświadczyła mobbingu. W Administracji szefunio zatrudnił swoją młoda kochankę i nie było juz dla niej miejsca. Robili co chcieli i sie nie kryli, a najlepsze to jest to, ze żona jej szefa pracuje dla Banku Handlowego, a on sie wcale z kochanka nie kryje. Koleś stary dziad i chyba przeżywa druga młodość, a kochanka patrzy na kase. Tragedia co tam sie dzieje. Dobrze, ze przejrzałem na oczy będąc tam na rozmowie, go innego mówią, a pozniej dzwonią, ze mogą mnie zatrudnić ale za mniejsza kase. Co to za bank?! Łajdactwo, mobbing i kumoterstwo!!!

Donald
@Git 07.10.2017 09:21

Do pracy idzie się aby pracować, normalnego pracownika zajętego swoimi obowiązkami nie powinno ekscytować że dyr czy inny kier ma np. kochankę . No chyba że pracy tak mało że wszyscy (najczęściej grono psiapsułek) przeżywa i obgaduje kto z kim i dlaczego nie z nią, żenada.

Git
@Donald 03.01.2018 12:25

Mnie nie interesuje kto z kim i mojej koleżanki tez i to oni się z kochanica interesowali jej zyciem!!! (usunięte przez administratora) ile można znosić upokorzenia z ich strony, bo dziewczyna się dalej wykształciła to tak jej dokuczali i szmacili, ze nie sposób byli tam wytrzymać!!! Człowieku tu nie chodzi kto z kim, bo *** uj mnie i ja to interesuje!

Mia
@Donald 03.01.2018 12:25

Z Ciebie jest Donaldku zenada, chyba liczysz na takie łatwe Panny, ze i tobie się coś trafi

Knulla
@Donald 03.01.2018 12:25

Znam temat i jeśli nie masz nic więcej mądrego do powiedzenia jak fakt, ze chodzi sie do pracy pracować to cie Donaldzie zaskoczę, ze dziewczyna nie miała życia, bo mało mówiła o sobie, a szef z kochanka interesowali sie jej życiem prywatnym inwigilując ja na fb! Dokuczali, jak sie dowiedzieli, ze dodatkowo sie kształci. Zapewniam cie, ze twoja ocena względem tej Pani jest nieracjonalna bez podstaw do takiej oceny z twojej strony. Najpierw trzeba zapytać o co chodzi, a nie snuć wnioski. Pokazałeś w tym momencie jaki jesteś ty żenujący... ż e n a d a

Max
@Donald 03.01.2018 12:25

Żałosny Panie Prosze sie nie udzielać i wsadzić swoje wywody tam gdzie slonce nie dochodzi. Nie wie o co cho, a juz swoje 5 groszy wciska. Żenada

Emilia
@Max 05.12.2018 06:12

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na tym forum. Proszę zatem, żebyś nie strofował innych w taki właśnie sposób. Jesteś w ogóle pracownikiem w CitiHandlowy? Jeśli tak, to najlepiej by było, jakbyś po prostu opowiedział nam o tamtejszych warunkach zatrudnienia. Czy pracodawca ten dba o atmosferę między Wami poprzez organizowanie chociażby jakichś spotkań integracyjnych? Co powiesz o tej kwestii?

Marta

@Iwonka, Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy atmosfery w firmie CitiHandlowy i kontaktów między pracownikami. Twoja wypowiedź opiera się głównie na ogólnych stwierdzeniach. Czy możesz przytoczyć konkretną sytuację, która by potwierdzała twoje słowa? Może przed wystawieniem takiej oceny należało najpierw znaleźć sposób na wzajemne porozumienie?

była pracownica
@Marta 23.09.2018 13:28

Pani Iwonka ma rację. Cały oddział to jedna wielka patologia. Dziwi mnie to że nikt jescze nie zrobił tam porządku. Managerowie zachowują się często jaby byli w jakies sekcie. Ktoś kto jest z zewnątrz od razu zderza się ze scianą. Jedna wielka klika!!!

Olek
@była pracownica 05.10.2018 19:23

Najgorsza atmosfera z jaka kiedykolwiek się spotkałem ! Pracuje 18 lat w branży bankowej . Ale takich układzików jeszcze nigdy nie widziałem jak w Szczecinie !

TaAnna

Poproszę o informacje jakie są widelki premii które można wypracować na infolinii? Wiem, że wszystko zależy od miesiąca, klientów, zdolności itd natomiast chodzi mi o rozeznanie czy to będzie miesiecznie kwota kilku stow czy moze cos około tysiąca zł. Pytam ponieważ zaproponowano mi bardzo niską podstawę w dodatku na 3/4 etatu..

Aleksandra
@TaAnna 06.10.2018 13:26

Kwartalne serwis 5600 zł brutto, a sprzedaż zależy od Ciebie. Możesz mieć i 1 tys zł, jak i 15 tys.

Grzegorz
@TaAnna 06.10.2018 13:26

jaką podstawę zaproponowali ci na citiphone?

12k

Witam! Niestety pracowałam tam w Citi no i to jakaś porażka 2600 na rękę UoP podstawa. Na prowizje nie licz a jeśli już ci się przyfarci i będziesz sprzedawał na jakimś patencie ( czyli wchodziła w tyłek szefowej) to nie wiele więcej zarobisz ale na więcej nie licz. Mimo że samochody są to jeżdżą nimi koleżanki szefowej prywatnie czyli jeździsz swoim i za paliwo nikt nie zwraca a dziewczyny na zakupy w weekend służbowym śmigają a Ty mając klienta o 9.00 w sobotę nie pojedziesz bo nie ma czym. Atmosfera że możesz nożem kroić. Citi to taka firma rodzinna w Polsce bo pracuje sąsiadka szefowej jej kuzynki itp. Ogólnie polecam osobom mało ambitnym, które wierzą w bajki i kochają mobbing. PS: Byłam u Adwokata odnośnie wytoczenia sprawy o mobbing, mam silne dowody i świadków.

jola
@12k 04.09.2018 19:26

Takie zarobki to chyba w Warszawie, bo w Olsztynie to tyle brutto dają.

Bogdan
@12k 04.09.2018 19:26

Czy zapoznałaś się z niedawno wprowadzoną na forum opcją? Pozwala ona zgłosić anonimowo mobbing i załączyć niezbędne dowody. Czy planujesz z niej skorzystać? Jak wyglądają prowizje sprzedażowe, czy stanowią one procent od wartości produktu?

Marta

@Aleksandra, co rozumiesz poprzez stwierdzenie kwartalnie? Czy podaną przez Ciebie kwotę należy podzielić na trzy miesiące, żeby uzyskać średnią? Dla pozostałych osób na forum, może to być trudne do jednoznacznego zrozumienia.

Marta

@była pracownica, twoja opinia zawiera bardzo ogólne stwierdzenia. Czy możesz opisać jakieś konkretne sytuacje, które potwierdzałyby twoją negatywną opinię na temat atmosfery w firmie CitiHandlowy? Proszę Cię również o nie obrażanie innych osób na forum. Starajmy się prowadzić rzeczową dyskusją opartą o konkretne argumenty.

Iwonka

Nie polecam pracy w Szczecinie w oddziale Citi Gold! Kumoterstwo , układy ! Pani dyrektor która kompletnie nie zna się na zarządzaniu ludźmi ! Wykazuje się kompletnym brakiem profesjonalizmu , do pracy przychodzi w japonkach i zwiewnych sukienkach . Nie znosi sprzeciwu, a na rozmowie rekrutacyjnej opowiada o cudownej atmosferze w jej oddziale ! Co jest kompletnym kłamstwem ! Dodatkowo prowadzi spotkania wciskając klientom produkty na których kompletnie się nie zna ! Szczecin to gniazdo Żmij , ręka rękę myje ! Wystarczy ze raz masz inne zdanie niż pani dyrektor i jesteś wrogiem numer jeden ! Dodatkowo obiecuje złote góry aby tylko ściągnąć pracownika ! Nie polecam pracy z tak zakłamana osoba która nirbdotrzymuje słowa ! Jak najdalej od Szczecina !!

Cougar

Słuchajcie przestrzegam przed pracą w tym MIEJSCU. Nie pracowałem w sprzedaży ani na słuchawce bardziej samodzielne stanowisko. Atmosfera, ludzie i szacunek to istne dno. Spychologia i poniżanie na maxa. Pracowałem w różnych bankach i instytucjach finansowych czegoś takiego nie doświadczyłem. Managerowie dno totalne, wyzysk na maxa, wieczne pretensje, mam wrażenie że ludzie nie wiedzą nic o swoim partnerze w sąsiedztwie co wiąże się z brakiem jakich kolwiek relacji koleżeńskich. mnie zwabili abyście wy się nie dali oszukać jak jest super i ta wogole ta ATMOSFERA u Nas... NAPRAWDĘ PRZESTRZDGAM WAS PRZED BYC MOZE NAJGORSZA DECYZJA W ZYCIU ZAWODOWYM BY PPDJAC PRACE W TYM GÓWNIE!!!

Krzysztof
@Cougar 26.05.2018 07:38

Jakie miasto?

Kinga
@Cougar 26.05.2018 07:38

Pracowałam w Citi ! Po 14 latach pracy w różnych korporacjach podjęłam decyzje ze chce pracować w Citi . Niestety najgorsza decyzja w życiu !! Układu układu układy !! Wszystko załatwiane po znajomosci ! Brak szacunku do pracownika . Przełożona która w trakcie pracy wychodzi do fryzjera i na paznokcie lub w ogóle się się pojawia przez cały dzień . Pani dyrektor wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma !!! Wpadła do oddziału w japonkach i sukience zwiewnej informując ze ma chore dziecko i szła do domu. Żadnego l4 urlopu na rządami , nic kompletnie ! Nie polecam pracy w tej korporacji !!

Marta

@Misio, Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy atmosfery w firmie i kontaktów między pracownikami. Czy próbowałeś w jakiś sposób zgłaszać zauważane zachowania innym przełożonym? Jeżeli przełożony rzeczywiście używa słów niekulturalnych, to może działać bardzo negatywnie na atmosferę w pracy i motywację pracowników. Czy są na forum osoby, które potwierdzą bądź zaprzeczą opinii @Misio na temat firmy CitiHandlowy?

Misio

Pracowałem w dziale niesprzedazowym, czyli takim, który nie generuje wyniku. Złudnie myślałem, że nie będzie "parcia", luźna atmosfera itp. Pomijam już niezbyt wysokie (zwłaszcza jak na Warszawę) zarobki oraz zatrudnienie przez firmę zewnętrzną. Najgorsze jest to, że trzeba uważać na to co się mówi, robi, a nawet na to czego się nie mówi i nie robi. "Donosy" typu, że ktoś siedział za długo w toalecie czy powiedział to i owo leciały do dyrektorów na porządku dziennym. Nawet ktoś był na tyle bezczelny, że naskarżył iż ktoś za długo w kuchni siedzi bo po zjedzeniu obiadu wysłał smsa może dwa. Do tego jeszcze wywyższanie się przez dyrektorów i traktowanie innych z góry, publiczne (przy wszystkich) wypominanie błędów i zwracanie uwagi z "użyciem" słów wulgarnych oraz podniesionym głosem. Ja rozumiem, że nikt nie chwali braku doświadczenia i umiejętności, ale czy to jest powód żeby człowieka wyzywać, ośmieszac, a nawet upokarzac przy wszystkich? Niestety, takie dantejskie sceny się tam dzieją, tacy są tam menedżerowie i inne osoby decyzyjne (mam nadzieję, że nie wszystkie). Nie polecam nikomu tam pracować, chyba że ktoś chce dostać zawału lub depresji już w wieku ok. 30 lat. W skrócie mówiąc korpo pełną gębą. Spychologia, kablowanie, obrabianie, traktowanie z góry.

Marta

@Nikodem, Czy osoba bez doświadczenia ma szansę na zatrudnienie w firmie CitiHandlowy? To może być ważna informacja dla potencjalnych kandydatów do pracy. Czy w firmie istnieje coś takiego, jak program szkoleń? Jeżeli tak, czy udało Ci się dzięki niemu podnieść swoje kompetencje?

Bolo

Jakieś wskazówki żeby dostać się do pracy w firmie.

Martynka94
@Bolo 25.05.2018 19:14

Podpinam się pod pytanie. Szkoda że tyle tutaj narzekania zamiast konkretnych wskazówek :)

Nikodem
@Bolo 25.05.2018 19:14

Mieć dwie ręce dwie nogi i umieć się wysłowić po polsku.

Marta

@totylkoja, Czy zapoznałaś się z komentarzami na forum? Niektóre zawierają cenne informacje. Dobrym pomysłem może też być zapytanie bezpośrednio firmy CitiHandlowy. Obecnie działy rekrutacji wspierają potencjalnych kandydatów na przykład odpowiadając na pytania jeszcze przed procesem rekrutacji.

12k
@Marta 22.07.2018 12:31

Outsourcing rekrutacji czuć na tym forum ;) jakieś sztuczne ocieplanie wizerunku?

Marta

@Iza, Czy próbowałeś zwrócić się z tymi pytaniami bezpośrednio do firmy CitiHandlowy i zapytać o aplikację? Czasami w bezpośrednim kontakcie można dowiedzieć się znacznie więcej niż podane jest w opiniach. Może warto zadzwonić i zapytać o interesujące Ciebie stanowisko? Jeżeli posiadasz pożądane doświadczenie i umiejętności na pewno Twoja kandydatura zostanie dostrzeżona i być może dostaniesz zaproszenie na rozmowę?

12k
@Marta 26.08.2018 12:54

Dostrzeżona czytaj nikt nie będzie chciał tego stanowiska pracy. Marta nie rób z szamba perfumerii.

Maciek

Cześć, jakie są widełki na Experta w private bankingu w Citi Handlowym (Wawa)? Ktoś sie orientuje? Dostałem zapytanie od headhuntera, ale nie wiem czy to mi sie opłaca.

12k
@Maciek 03.08.2018 23:40

Jak kombinujesz na boku to zarabiasz godnie i po kilku latach zabierają cię w branzoletkach na odpoczynek na długi czas Pani Marta wie o czym piszę ;). A jak nie kombinujesz to zastanawiasz się z czego opłacić kredyt na samochód i mieszkanie... Kiedyś można było tam dobrze zarobic legalnie teraz na private to 4k-6k

Iza

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

K12
@Iza 10.08.2018 19:22

Będą potrzebować cały czas... Bo mało płacą i szczerze to lepiej zmienić branże na IT tam przynajmniej płacą i dbają o pracowników.

happy man

Od momentu outsourcingu uslug rekrutacyjnych, proces kuleje. Niski poziom rekruterek (pytania niedostosowane do osoby, ale zadawane z automatu), slaby kontakt, brak informacji zwrotnej. W samej firmie atmosfera zalezy od teamu i departamentu - jak wszedzie. Niestety awanse sa niejase, czesto ustawiane - jednoczesnie uruchamiane udwane rekrtuacje na stanowiska, ktore sa juz obsadzone (nieoficjalnie). Bonusy rowniez zaleza od lokalizacji stanowiska

anonymous
@happy man 08.08.2018 14:27

udawane rekrutacje są spowodowane sztucznym tworzeniem pracy dla HRów. Gdy bezpośredni szef zgadza się na awans swojego pracownika jest on zobowiązany otworzyć ogłoszenie rekrutacyjne na które wiadomo że tylko jeden zainteresowany zostanie przyjęty. Inni są tego nieświadomi. Proces bez sensu, ale HRy mają robotę.

Nnn

Na ile moze liczyc c10 w wawie w operacjach?

Gość
@Nnn 11.01.2018 01:09

7-8 tys brutto

Znajomy
@Gość 11.04.2018 20:20

Raczej 6-7 tys. brutto

anonymous
@Znajomy 10.08.2018 12:56

naprawdę? C10 w operacjach takie duże pieniądze? :) C10 operacje Bank Handlowy (nie spółki Citi) to raczej jeszcze mniej 5-6 tyś

Marta

@Alicja, może warto było jeszcze poczekać z ostateczną decyzją i raz jeszcze wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw? Może istniały jakieś szanse na pozytywne zmiany. Napisałaś, że pracowałaś w firmie CitiHandlowy kilka lat, więc na pewno istnieją w tej firmie jakieś plusy? Czy możesz o nich napisać coś więcej?

Alicja

Bardzo negatywnie oceniam prace w firmie. Awans na podstawie wysiedzianych godzin. Nepotyzm. Brak feedbacku. Duzo sztucznych narzedzi HROwych, ktore nie przekladaja sie na jakosc... Po kilku latach zrezygnowalam i przelozony sie obrazil. Dziecinne podejscie do biznesu.

Hubert

Zdecydowanie nie polecam. Na citiphone umowa 2700 brutto praca również w weekendy i w nocy, połączenia bez przerwy, kiepska atmosfera, liderzy w niczym nie pomagają bo sami mało wiedzą, za zaświadczenia o niekaralności 60zl nie zwracają

totylkoja

jakich zarobków można spodziewać się na c11 w Warszawie?

McFly
@totylkoja 21.07.2018 14:59

8000 brutto

Ulka

Jaką umowę proponuje bank na początek?

xyz

Przyjmują wszystkich. Citiphone 2000PLN netto Warszawa

Rosmir

Chciałabym wyrazić swoją opinię na temat rozmowy kwalifikacyjnej w oddziale Citi w Olsztynie na ul. Pstrowskiego. Podczas rozmowy wyszło na jaw, że Pani Katarzyna, osoba przeprowadzająca rozmowy w tej lokalizacji nie rozróżnia Szwecji od Szkocji :) Gratuluję doboru współpracowników i ich profesjonalizmu :)

max
@Rosmir 12.01.2018 20:19

I tak nie ma takiego miasta w Polsce.

re
@max 14.01.2018 11:19

No własnie , są Szetlandy

Marta

@Bolo, @Martynka94 widzę, że jesteście zainteresowani pracą w firmie CitiHandlowy. Czy zostały przez Was już podjęte jakieś kroki w tym kierunku? Jeżeli dostaniecie zaproszenie od pracodawcy na spotkanie rekrutacyjne to proszę zrelacjonujcie nam tutaj jak ono wyglądało. Na pewno pomoże komuś na przyszłość.

Zostaw opinię o CitiHandlowy - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitiHandlowy