Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

Adres: PUŁAWSKA 5 lok. 4, 02-515 Warszawa

NIP: 8370004454 REGON: 750447430

Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe
4 318 6 1

Opinie o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

Manua

pracuję tutaj od roku praca jest jak najbardziej ok

Brono

Praca jest interesująca a atmosfera bardzo miła polecam

mafinka

praca jest wymagająca i trzeba przestrzegać terminów, dużym plusem jest to że można wiele się nauczyć i fajni ludzie tutaj pracują

mutun

zdobywam dużo nowych umiejętności to bardzo cieszy polecam!

wojtyczko

bardzo dobrze mi się tutaj pracuje dużo się uczę atmosfera bardzo miła

tutleczka

praca jest wymagająca, dla osób systematycznych i odpornych na stres bo terminy gonią, ale atmosfera bardzo fajna i dużo się uczę!

Julita
@tutleczka 14.01.2019 08:46

A czy w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe często - w związku z dużą ilością pracy i terminami - zdarzają się nadgodziny? Jeśli tak, to w jaki sposób są one później odbierane przez pracowników? Piszesz o tym, że dużo się uczysz w pracy. Planujesz związać się z tym pracodawcą na dłużej?

menua

to odpowiedzialne zajęcie i trzeba być bardzo uważnym i przestrzegać wszystkich terminów jak to robisz to jest w porządku

Julita
@menua 18.12.2018 07:21

A długo już pracujesz w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe? Ciekawa jestem, czy mógłbyś odnieść się do wypowiedzi użytkownika @PRAWDA o pracy w tym miejscu? Warto poznać różne punkty widzenia.

w porządku

Praca jest jak najbardziej ok polecam!

DYSCYPLINA
@w porządku 17.12.2018 12:10

Tak ,tak najważniejszy jest porządek i dyscyplina :)

PRAWDA

PANI BARBARO , BARDZO TO NIE W PORZĄDKU WPROWADZAĆ W BŁĄD UŻYTKOWNIKÓW FORUM . PODSTAWIANIE SIĘ POD ZADOWOLONYCH PRACOWNIKÓW JEST ŚMIESZNE I DZIECINNE. JEŚLI NIE MAM RACJI , TO PROSZĘ PODAĆ ILE OSÓB TWORZY POZA PANIĄ I IZĄ STAŁY ZESPÓŁ I OD JAK DAWNA . W ŻYCIU NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO TĘPA ZMIAN , TO NAWET REWOLUCJA NIE DORASTA :) TO BIURO TO EWENEMENT NA SKALĘ KRAJU , A NAWET EUROPY. KTOŚ KTO NAPISAŁ , ŻE TRZEBA SIĘ DOMAGAĆ ODSZKODOWAŃ W SĄDZIE ZA NARUSZANIE DÓBR OSOBISTYCH MA PEŁNE PRAWO TAK MYŚLEĆ I PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ , ŻE JAKIŚ PRACOWNIK POZWIE PANIĄ DO SĄDU . ŚMIESZNOŚĆ MA SWOJE GRANICE . TRZEBA ZNAĆ UMIAR SWOICH POCZYNAŃ . PO CO PANI CIĄGLE NOWI PRACOWNICY, BO CO STAŻY SIĘ ZUŻYLI , CZY STAŻ SIĘ SKOŃCZYŁ ? ŻAŁOSNE JAK MOŻNA NISKO UPAŚĆ !

Julita
@PRAWDA 12.12.2018 17:50

Rozumiem, że pracowałaś w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe. Wiele różnych opinii o pracy w tym miejscu można przeczytać na forum, często bardzo rozbieżnych. Jak widać, każda osoba zwraca uwagę na inne czynniki dotyczące pracy w danym miejscu. Długo pracowałaś w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe? Czy wiele osób jest "zatrudnionych" w tym miejscu na zasadzie staży, o których wspominasz?

PRAWDA
@Julita 15.12.2018 23:22

TAK PRACOWAŁAM W BIURZE RACHMISTRZOWIE I NA 7 PRACOWNIKÓW 5 BYŁO NA STAŻU . JAK ZBLIŻAŁ SIĘ KONIEC OKRESU STAŻU , TO OKAZYWAŁO SIĘ , ŻE SĄ BEZNADZIEJNIE NIE NADAJĄCY SIĘ DO PRACY. NIE BĘDĘ CYTOWAĆ DOSŁOWNYCH OKREŚLEŃ . CIEKAWE DLACZEGO TUŻ PRZED KOŃCEM STAŻU JAK ZBLIŻAŁ SIĘ CZAS PRZEDŁUŻENIA UMÓW WYLATYWALI Z PRACY ? ALE OCZYWIŚCIE KAŻDY MA PRAWO TWORZYĆ OPINIĘ SAM SZCZEGÓLNIE JAK MA ROZDWOJENIE OSOBOWOŚCI I RAZ JEST SZEFEM , A RAZ PRACOWNIKIEM CHWALĄCYM PRACĘ NA FORUM :) A JEŚLI CHODZI O CZYNNIKI PRACY W DANYM MIEJSCU , TO FAKTYCZNIE JEST TAKI JEDEN STYMULATOR NASTROJU .........PANI BARBARA .

latus

Pracuję tutaj już od dłuższego czasu i jak się chce pracować i rozwijać to jest bardzo fajne miejsce

chcacapracować

Warto tutaj pracować , można zdobyć cenne doświadczenie i nauczyć się podejścia do klienta, nie wiem skąd biorą się tutaj te wszystkie wpisy na temat złej atmosfery, osobiście z niczym taki się nie spotkałam Moje sugestie dla Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe: trzymajcie tak dalej

dno i kilo mułu

Omijajcie to miejsce. Biuro Rachunkowe Rachmistrzowie to tylko stres, wyzwiska, mobbing, słaba płaca i wszystko co najgorsze. Totalnie nie polecam. Dziwie się, że ta firma jeszcze jakoś funkcjonuje. Nie dajcie się złapać na pozytywne komentarze na tej stronie, ponieważ wypisują je właścicielka Barbara oraz jej córka Iza. Odradzam!!!!!

Jolus

W każdej pracy są jakieś napięcia i stresy, a wiadomo w księgowości są terminy, których trzeba przestrzegać, więc bywa nerwowo. Ponieważ pracowałam w inny biurze rachunkowym to mam porównanie, to muszę przyznać, że tutaj jest dużo lepiej. Praca jest lepiej zorganizowana przez co mniej stresów. Lubię księgowość te wszystkie cyferki, dla mnie ok!

jestok

Nie wiem jak pracowało się w 2013 roku, bo wtedy tutaj nie pracowałam, teraz a pracuje już od roku atmosfera jest ok, poza tym jak ktoś chce pracować i wywiązuje się ze swoich obowiązków to nikt się nie czepia. Można też wiele się nauczyć bo księgowości ciągle pojawiają się nowe kwestie i trzeba być dokształcać

Julita
@jestok 23.11.2018 11:55

Piszesz, że wiele można się nauczyć pracując w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe. Jak to wygląda w praktyce? Czy pracodawca oferuje ciekawe szkolenia, czy raczej pracownicy powinni to robić na własną rękę? Czy później jest jakaś szansa na awans w firmie?

STOPHIPOKRYZJI

PRACA JAK W OBOZIE , ATMOSFERA JAK NA APELU W POPRAWCZAKU CÓŻ WIĘCEJ DODAĆ LEPIEJ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !

pracowałam w 2013
@STOPHIPOKRYZJI 21.11.2018 14:40

haha, jak widać nic się nie zmieniło, nie wiem dlaczego nikt się nie weźmie za ten bałagan... wystarczy nagrać właścicielkę biura STĘPKA BARBARA i domagać się wysokich odszkodowań - żałuję, że wtedy tego nie zrobiłam : ) praca w księgowości nie musi kojarzyć się tylko z krzykiem i wyzwiskami... i jednym tekstem "matura zobowiązuje" a komentarze typu "miła atmosfera, fajna praca, można się dużo nauczyć" --> to mówi samo za siebie co to za praca i za właścicielka... BARBARA STĘPKA DO WIĘZIENIA

Modu

praca w miłej atmosferze wysokie standardy obłsugi klienta można się sporo nauczyć

Julita
@Modu 20.11.2018 08:13

Piszesz, że sporo można się nauczyć w pracy w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe. Czy prowadzone są dla pracowników jakieś szkolenia wewnętrzne lub zewnętrzne, podnoszące ich kompetencje? Czy po prostu głównie uczysz się od osób już zatrudnionych w firmie poprzez codzienną pracę?

Lakus

Praca mi odpowiada wiadomo są terminy jak to w księgowości ale atmosfera jest jak najbardziej ok

Julita
@Lakus 14.11.2018 06:26

A co najbardziej wpływa na Twoją opinię o tym pracodawcy? Warto zawsze pisać jak najbardziej konkretnie, podejmując aspekty ważne przy zatrudnieniu. Wiesz coś może o aktualnych rekrutacjach prowadzonych w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe?

LAPSUS
@Lakus 14.11.2018 06:26

PRACA MI NIE ODPOWIADA, NIE MA DOTRZYMANYCH TERMINÓW JAK TO W KSIĘGOWOŚCI TEGO BIURA , ATMOSFERA DO BANI :)

anonim

(usunięte przez administratora)

SRARBARASTEPKA

Julita to pracownik GoWorku, który moderuje tym forum. Reszta to kochana Izunia zapewne.

Piotruś
@SRARBARASTEPKA 31.10.2018 13:21

No też tak myślę :)

Piotruś

Tak byłem zatrudniony w Rachmistrzach i nie rozumiem po co przez taki długi czas Julito szukasz potwierdzenia tylko dla pozytywnych informacji tworząc ich ponowne potwierdzenie w kolejnych swoich odpowiedziach . Jest to co najmniej dziwne i wygląda na to, że takie jest Twoje zadanie . Nie jest to obiektywne i wprowadza potencjalnie zainteresowanych pracą w tym " biurze" w błąd .

Julita
@Piotruś 02.11.2018 07:00

Jeśli ktoś - nawet jeśli niekoniecznie w tym wątku - wskazuje na negatywne aspekty pracy w danym miejscu, ma do tego pełne prawo, o ile zachowane jest to w granicach kultury i szacunku. Moderatorzy forum natomiast zawsze starają się natomiast dopytać o szczegóły i, w miarę możliwości, zasugerować jakieś rozwiązanie. Skoro - jak sam piszesz - pracowałeś w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe, to proszę o podzielenie się rzeczową opinią o pracy w tym miejscu.

Julita

Wasze opinie pokazują w korzystnym świetle Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe. Z waszych postów wynika, że ten pracodawca dba o rozwój swoich pracowników. W jaki sposób, w takim razie, można rozwijać się w tym miejscu pracy? Poprzez szkolenia? Możliwość awansów wewnątrz struktur firmy? Zachęcam Was do zabrania głosu w tym temacie. Wasze komentarze będą ważne dla potencjalnie nowych pracowników Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe.

pukpuk
@Julita 14.11.2017 11:03

Julita, jesteś wspaniałą " rzeczniczką tego biura " Twój pierwszy wpis znalazłem z lipca 2017 , ale odpowiadam na ten , bo to doskonały przykład manipulacji . Słowa powtarzana stają się prawdą nawet jak nią nie są . Zmień nick , chociaż na tyle się wysil, bo internauci nie są idiotami i jak się manipuluje , rozpytuje szukając potwierdzenia , że jest to wspaniałe miejsce pracy , to i tak wszyscy wiedzą o co chodzi . To kompromitacja , żeby z bagna robić ocean spokoju , wkręcać ludzi mówiąc nieprawdę i z czystą premedytacją utwierdzać w błędnym przekonaniu , że tu wszystko jest o.k

Julita
@pukpuk 18.10.2018 20:01

@pukpuk, jeśli, jak piszesz, dokładnie prześledziłeś moje wpisy, to zauważyć możesz, że głównie pytam o konkrety oraz dopytuję o rzeczy ważne dla kandydatów do pracy. Robię to, ponieważ jestem moderatorem forum GoWork.pl o taka jest moja rola. Nie uważam, żebym w swoich komentarzach "szukała potwierdzenia o wspaniałym miejscu pracy". Nie taki był mój zamiar, a jeśli tak to odebrałeś, to przepraszam.

PIOTRUŚ
@Julita 14.11.2017 11:03

Jakie korzystne , tutaj raczej więcej jest negatywnych komentarzy osób , które pracowały. Pozytywne sama Pani tworzy pod różnymi osobami Pani " Julito " . Jak można dać dobrą rekomendację pracodawcy, który wyzywa pracowników i ciągle zatrudnia nowych i nowych !

Julita
@PIOTRUŚ 26.10.2018 14:48

@PIOTRUŚ, bazuję na tym, co piszą różne osoby na forum - ale jako moderator nie jestem w stanie sprawdzić prawdziwości wpisów. Proszę również nie zarzucać mi, że tworzę pozytywne wypowiedzi, bo nie taka jest moja rola na forum i nigdy tego nie robiłam oraz robić nie będę. Po Twojej wypowiedzi widać, że pracowałeś jakiś czas w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe, tak?

Piotruś
@PIOTRUŚ 26.10.2018 14:48

Tak byłem zatrudniony w Rachmistrzach i nie rozumiem po co przez taki długi czas Julito szukasz potwierdzenia tylko dla pozytywnych informacji tworząc ich ponowne potwierdzenie w kolejnych swoich odpowiedziach . Jest to co najmniej dziwne i wygląda na to, że takie jest Twoje zadanie . Nie jest to obiektywne i wprowadza potencjalnie zainteresowanych pracą w tym " biurze" w błąd .

Guasw

Praca w fajnym zespole, wysokie standardy można wiele się nauczyć!

pukpuk
@Guasw 16.10.2018 07:07

Naprawdę miło , może masz zatyczki w uszach i opaskę na oczach ? A może to Pani Kierowniczka we własnej osobie przegania się w jednozdaniowych" pozytywnych " wpisach ?

pukpuk
@Guasw 16.10.2018 07:07

Opowiedz coś więcej o wysokich standardach , bo internauci z niecierpliwością czekają na konkrety . Może opisz jak Pani B. wrzeszczy i nazywa ludzi " tępolkami " , flejtuchami oraz z wściekłością biega po biurze jak by miała za chwilę wyjść z siebie i stanąć obok . Właściwie to powinna tak zrobić i spojrzeć na siebie z boku .

Julita
@pukpuk 17.10.2018 11:44

@pukpuk, rozumiem, że pracowałeś w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe. Dlaczego uważasz, że opinie pozytywne, które pojawiają się w tym wątku, nie są prawdziwe? Piszesz o różnych sytuacjach w firmie - nie brzmi to zbyt dobrze, ale może od czasu Twojej pracy coś się zmieniło w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe.

pukpuk
@Julita 17.10.2018 15:54

" Julita " oczywiście moja opinia jest oparta na pracy w tym biurze . Nic się nie zmieniło od tego czasu . A tak właściwie to dlaczego cały czas pojawiają się Twoje komentarze od bardzo długiego okresu na tym portalu? Pracujesz tam , czy chcesz podjąć pracę ? Jeśli masz jakąś widzę na temat np. godzin pracy , ilości osób które są księgowymi i są zatrudnione na umowę o pracę , szkoleń poza biurem ( nie tych na "stojaka " w gabinecie szefowej ) , to podziel się tymi informacjami . Ten portal służy ocenie pracodawcy, a takiej mogą dokonać tylko byli pracownicy lub sam pracodawca pod wymyślonym nickiem . Dlatego uważam, że opinie pozytywne są nie prawdziwe .

Wrock

Bardzo miło mi się tutaj pracuje

SPRAWIEDLIWY
@Wrock 12.10.2018 07:28

BARDZO ZABAWNE . WSTYD ŻEBY SAMEMU ROBIĆ POZYTYWNE WPISY ! I TAK W TO NIKT NORMALNY NIE UWIERZY, KOMPLETNE KŁAMSTWA . NIE MA ŻADNEJ MIŁEJ ATMOSFERY TYLKO WYZWISKA I KŁÓTNIE , PONIŻANIE LUDZI I ATAKI SZAŁU PANI WŁAŚCICIELKI ! JEST TAKA STRONA INTERNETOWA NAJGORSZA FIRMA , TAM TEŻ O WAS PISZĄ :)

manuszka

miło mi się tutaj pracuje, bardzo dużo się uczę

nowa
@manuszka 11.10.2018 12:57

A czego konkretnie i kto Cię nauczył ? Długo pracujesz w tym biurze ?

lolka

praca jest w porządku fajna atmosfera Lubię atmosferę w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe za: koleżeństwo

jhgfhjagf
@lolka 10.10.2018 08:53

hahahhahahaaahahha

jhgfhjagf
@jhgfhjagf 10.10.2018 09:33

w zasadzie koleżeństwo tam jest,dziewczyny tam pracujące są spoko

Julita

@she93, tak naprawdę każda osoba, nawet nie mająca nigdy związku z firmą, może ocenić danego pracodawcę. Nie jesteśmy w stanie tego zweryfikować, dlatego zarówno na opinie osób, jak i liczbę głosów należy patrzeć z pewną dozą dystansu. Skąd wiesz, że w firmie pracuje 7 osób? @nowa, rozumiem, bardzo dziękuję, że zechciałaś mi jeszcze odpowiedzieć. Mam nadzieję, że odnalazłaś już swoje zawodowe miejsce, pozdrawiam!

She93
@Julita 09.10.2018 19:18

Hmm za 'moich' czasów tyle osób tam pracowało oczywiście plus szefowa i Iza ???? jasne nie da się zweryfikować zwłaszcza że w pewnym momencie pojawiła się dosłownie fala 'pozytywnych' komentarzy mających na celu przykrycie tych negatywnych, tak myślę ????

she93

Phi, 303 głosy na biuro w którym pracuje jednocześnie ok 7 osób, niezła rotacja pracowników tam była i z tego co widzę nadal jest.. sam ten fakt powinien dać do myślenia ;) ;)

Julita

@nowa, nie masz zbyt pochlebnej opinii o pracy w Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe. Masz inne zdanie niż @berbeczka chociażby w kwestii współpracowników? Długo pracowałaś w tej firmie? @mmmmm, rozumiem, że skoro wypowiadasz się w tym wątku, to jesteś byłym pracownikiem Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe. Ku której opinii się bardziej skłaniasz - tej napisanej przez @berbeczka czy @nowa?

nowa
@Julita 02.10.2018 20:51

Pracowałam pól roku i to wystarczyło , żeby podjąć decyzję o odejściu z tej firmy . Tu nie chodziło o współpracowników ,tylko o atmosferę jaką tworzyła właścicielka biura. Wszystkie opinie negatywne są zbliżone w tej kwestii i są szerzej opisane, a te pozytywne to tylko kilka słów , że ok i fajna atmosfera . To na logikę co jest bardziej prawdopodobne ? Na pewno nie polecam tej firmy nikomu i nigdzie i klientom również :) Każdy chce mieć stałego opiekuna swojej firmy i osobę , która wie o niej tyle, że nie musi ciągle pytać o to samo i szukać dokumentów w innych segregatorach . Ciągle zmieniające się osoby do obsługi to już powinno niepokoić i na ostatnią chwilę wysyłka PIT :) Przyjmowanie klientów w tzw. kuchni ( po prawej stronie pierwsze pomieszczenie ) to też nie na miejscu i dochodzące krzyki z gabinetu lub musztra w rządku ustawionych pracowników . Mam dalej opisywać ? Mój nick nowa oznacza nowe życie po zakończeniu tego cyrku .

berbeczka

fajni ludzie tu pracują, wysokie standardy obsługi klienta warto

kaloszek
@berbeczka 13.06.2018 06:48

Jak były pracownik nie polecam, szefowa to choleryk, który nie umie zapanować nad sobą doprowadzając podwładnych do decyzji o odejsciu z pracy p 3 miesiącach.

nowa
@berbeczka 13.06.2018 06:48

To chyba byłaś w pracy innym biurze :)

łakamakafą

Cóż się dzieje? Jakoś dawno nie było pochlebnych opinii dla Pani Basi i Córeczki?

mmmmm
@łakamakafą 07.05.2018 11:23

Pewnie nowa firma, i zapierdziel po godzinach. :D:D:D:D

M.

Siemanko! jej czytam, i patrze wszystko bez zmian :) Nie pracuję tam już od ponad 3 lat, ale widzę Pani Barbara trzyma fason, piękne komentarze wypisywane przez nią i jej córkę. Jak to powiedzieć ? Klasa sama w sobie. Drogie koleżanki i koledzy, szanujcie się! Naprawdę, praca na słuchawce w Orange jest o wiele ciekawsza niż praca w tym biurze. Mobbing niepowtarzalny, klienci i pracownicy- kompletne dno w oczach szefowej. Pani Barbaro, przyjmowanie nowych firm wiąże się z większą ilością pracy (no ale, cóż ja mam Panią uświadamiać-matura zobowiązuje). Potrącanie pracownikowi za błąd popełniany przez innego pracownika to naprawdę bardzo nieprofesjonalne. Pamiętajcie za błędy się płaci. Atmosfera szefowa- dno, dno i jeszcze raz dno. MOBBING jak mało ich w całej Polsce. Atmosfera ze strony koleżanek? Ja trafiłam na mega super dziewczyn, chociaż siedziała jedna czarna owca, kablująca na wszystkich. Kto wie ten wie o kogo chodzi, pewnie jeszcze tam siedzi zdobywa jakże cenne doświadczenie. Nie życzę nawet najgorszemu wrogowi styczności z tym biurem, szkoda nerw. Życzę tylko tym ciągle zmieniającym sie pracownikom, abyście kiedyś zostawili jakże przemiłą Panią Barbarę na lodzie. Pozdrawiam, M.

Zostaw opinię o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe