Crew For You Sp. z o.o.

Adres: ul. Ślężna 102-106,, 59-220 Wrocław

NIP: 6912513206 KRS: 0000590724

Crew For You Sp. z o.o.
3 7 6 1

Opinie o Crew For You Sp. z o.o.

Adam_K

Jest OK. Miły kontakt. Dziewczyny (chyba wszyscy tam to dziewczyny) wiedza co robią. Generalnie zadowolony.

W.M.

Polecam! jak dla mnie bardzo profesjonalnie przeprowadzona rozmowa rekrutacyjna, bez tzw. ściemy. Oferta pracy produkcji medycznej została mi przekazana ze wszelkimi szczegółami. Po spotkaniu, sprawny przepływ informacji. Obecnie zakończyłam pracę na produkcji, udało mi się w końcu w zawodzie! | Jednak jak ktoś z moich znajomych będzie szukał pracy, to na pewno podam namiar na Panią Justynę.

Marleeen

Agencja jedna z lepszych z jakimi współpracowalam. Jeśli chodzi o Panią, która mnie zatrudniała swego czasu, to profesjonalne i indywidualne podejście do mnie. Przedstawienie oferty ze wszystkimi szczegółami, tak żeby nie było zaskoczenia, np rozpoczynając pracę na produkcji medycznej. Polecam! :) Lubię atmosferę w Crew For You Sp. z o.o. za: Pozytywne podejście do kandydatów starających się o pracę. Uśmiech!

_syl76

Moim zdaniem są w porządku. Pracuję na Maco Pharmie od nich już 3 miesiąc i wypłate zawsze mam do 10. Paska wypłat na początku nie rozumiałam, ale dziewczyna z rekrutacji mi wyjaśniła. Jak nie odbierają po 16 to napiszę sms i rano mi odpiszą albo oddzwonią.

Kkkkkk

(usunięte przez administratora). Na rozmowie mówią co innego albo nawet nie mówią a potem człowiek jest w szoku. A jak chcesz się do kogoś dodzwonić to caly czas maja spotkania heh nawet na głupiego smsa czekasz parę godzin. A jak tam wchodzisz to widać że połowa nic nie robi po prostu jak już cię przejmą to mają Cie w (usunięte przez administratora) i urzerasz się z nimi przez 6 miesięcy. I nie wiem czy zaraz tej opinii nie usuną bo jak widzę to wszystko Filtruja jednym słowem to jest jedna wielka ściema. Ludzie nie dajcie się oszukać i sprawdzajcie swoje kwitki rozliczeniowe.

ar_u

z firmą byłem we FR na wakacje jako monter paneli i narzekać nie mogę. Ludzie byli spoko, jak komuś nie pasowało, ktoś pił i się awanturował wracał do PL. Kase zarobiłem fajną, wypłata w euro na konto walutowe (musiałem sobie założyć). Ja polecam.

Zirytowany

JEŻELI CHCESZ CO MIESIĄC PROSIĆ SIĘ O SWOJE WYNAGRODZENIE ZA PRACĘ TO PRACA W TEJ FIRMIE JEST DLA CIEBIE. Miałem nie przyjemność współpracować z Solar for you, który jest brandem Crew for you. Od sierpnia 2018 r. wynagrodzenie nie było wypłacone na czas. Do dnia dzisiejszego czyli 15 listopada 2018r. nie wpłynęła pensja za miesiąc październik - w umowie zawarte jest do 10 każdego miesiąca. W firmie panuje chaos a kadra zarządzająca jest niekompetentna. Uważam, że Inspekcja Pracy powinna zainteresować się tą firmą. NIE POLECAM I ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

Andrzej

Na rynku jest wiele dużo lepszych agencji pracy. Tutaj po zatrudnieniu mąja cię w d. Jak ktoś odbierze telefon to jest święto lasu. Jak przyjdzie się do biura to wszyscy biegają jak by się paliło. Panuje tam straszny balagan. Dlatego odradzam

Andrzej

ZDECYDOWANE NIE DLA TEJ AGENCJI

Bartek

Agencja ma opinię bardzo dobrego pracodawcy i jak czytam wpisy to się potwierdza.

Ann
@Bartek 25.04.2018 17:20

Bo pracownicy piszą sami opinie!!. Pozdrawiam naiwnych

magda_crew_for_you
@Ann 06.06.2018 12:48

Nie piszemy sobie sami opinii. Od jakiegoś czasu je monitorujemy - to oczywiste, ale nie zdarzyło nam się podszywać pod ludzi i pisać o nas samych w superlatywach :)

Ann
@magda_crew_for_you 11.06.2018 12:09

A wiem swoje, że tak robicie :)

magda_crew_for_you
@Ann 11.06.2018 14:55

Osoby trzecie zawsze wiedzą lepiej :) czytając opinie o każdej firmie, nie tylko o agencjach pracy, zawsze przy pozytywnych opiniach pojawia się "sami sobie piszą pozytywne komentarze", a może są po prostu ludzie zadowoleni z pracy w danej firmie. :)

Izabela

@Czekotubka czemu uważasz, że pracownica agencji pisze opinie jako pracownik? Co za tym świadczy, Twoim zdaniem? Jeżeli coś zarzucasz na publicznym forum to powinieneś to dobrze uargumentować.

Halyna

Dzień dobry. Pracuję w firmi Crew For You i jestem zadowolona. Praca nie lekka, ale super mieszkanie. Fajny koordynator, zawsze pomaga. Pomagaja z kartami pobytu.Z wynagrodzeniem mnie problem nie bylo. Polecam.

Czekotubka
@Halyna 03.04.2018 21:30

Ciekawa jestem, która to z pracownic owej agencji tak wychwala na forum :)

Izabela

@Tomasz aplikowałeś już do agencji Crew For You? Może jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej? Jeżeli tak to może podzielisz się z nami swoimi wrażeniami? Zapewne potencjalni kandydaci chętnie przeczytają jak to wygląda w tej agencji, zniweluje to u nich stres. To jak, wypowiesz się na ten temat?

Tomasz

Podpowiedzcie jak rozpocząć pracę w agencji?

magda_crew_for_you
@Tomasz 20.05.2018 19:21

a proszę powiedz na jakim stanowisku w agencji pracy chciałbyś rozpocząć pracę?

anonymous

bardzo fajnie mi

marlenka

polecam

radek66

Z tą firmą wyjechałem do Francji jako monter solarów. Praca ciężka, nie bede ukrywał, ale w pokoju jestem sam, co jest spoko po takim wysiłku. Szef raczej porządku, chłopaki, którzy ze mną wyjechali też fajni.

Ivan

Ściema to mało powiedziane nie trać czasu na tą pseudo agencje. Obiecują i tylko obiecują zero pokrycia ODRADZAM WSZYSTKIM A te pozytywne opinie to są pisane na pewno przez pracowników żenada

starajara
@Ivan 20.03.2018 10:48

a czy można prosić o więcej szczegółów? dlaczego odradzasz? bo taki ogólnik nic mi nie mówi.

emka

ja pracę zaczęłam w crew for you w grudniu na produkcji, gdzie zatrudniają same kobiety. od początku dostałam umowę o pracę... była to miesięczna, ale wszystkie składki odprowadzane. jak poszłam w styczniu na dłuższe zwolnienie lekarskie, to nikt nie robił problemu. na początku, pierwszej rozmowie obiecano mi, że po 4 miesiącach przejdę do firmy, dla której rekrutują i tak było. w kwietniu przeszłam i wszystko jest okej.

Izabela

@Mati to co piszesz to poważny zarzut wobec firmy, dlatego tak ważne jest aby uzasadnić swoje zdanie. Jakie sytuacje sprawiły że pracownicy czuli się źle traktowani? Co firma powinna zrobić, aby jej pracownicy czuli się komfortowo?

Mati

Zdecydowanie nie polecam traktują pracownika jak śmiecia pozytywne opinie są wymyślone i pisane z biura chyba nie mają co robić tylko pozytywy pisać żenada

Marian

Nie polecam (usunięte przez administratora) szkoda życia

wadsf

Zdecydowanie nie polecam

antek

polecam Crew for you. wypłaty są na czas - pracuje od listopada na jednej z produkcji od nich. Nic złego powiedzieć nie mogę..

Administrator

Czy poszukiwane są nowe osoby do pracy w Crew For You Sp. z o.o.? Co trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu?

Roma

Chyba pracownicy nie mają co robić i wypisują pozytywne komentarze żenada Poza nazwą z Lagdiw nic się nie zmieniło szkoda czasu i nerwów na tą firmę na rynku jest pełno dużo lepszych i bardziej rzetelnych agencji. Zdecydowanie nie polecam !!!!!

Наталія

Гарна праця! Гарна зарплатня! Рекомендую!

Наталія

Наталія

totalna

Co do pracy - to taka sobie. Nie mają najlepszych ofert, ale taki rynek, może powinni poszukać innych. Najważniejsze chyba jednak, że jako firma oni są wypłacalni, wszystko jest jasne, nie ma naciągania. Raz mi się wypłata nie zgadzałą i wyjaśniłam z nimi wszystko - bład akurat nie był po ich stronie. Także jest o.k.

chłopzmazur
@totalna 07.12.2017 15:03

Zgadzam się z totalna, firma sama w sobie dobra.

blablabla

Praca ok, dobrze płątna. Złego słowa nie powiem :)

Zostaw opinię o Crew For You Sp. z o.o. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crew For You Sp. z o.o.