Market Access Sp. z o.o.
3 27 6 1

Opinie o Market Access Sp. z o.o.

agagaa

Jak tam sytuacja się u was teraz prezentuje? Chyba widać światełko w tunelu. Wypłata wpadła mi na konto.

Mamdosc
@agagaa 11.01.2019 14:20

Ja też dostałam za październik. Jeszcze czekam do końca miesiąca za grudzień

gibas
@Mamdosc 12.01.2019 11:07

dobrze to słyszeć, u mnie sytuacja podobna, wygląda na to, że sytuacja się normuje i jest co raz lepiej

gdziemojepieniądze
@gibas 15.01.2019 15:34

jest coraz gorzej , nie odbieraja tel i kasy brak

leszczu
@gdziemojepieniądze 15.01.2019 18:36

Kurcze przykro mi, należę do tego grona, które jednak jakieś pieniądze już dostało, ale możecie liczyć na moje wsparcie. Pracownicy powinni trzymać się razem. Obyście i Wy wkrótce dostali swoje pieniądze.

Anonim
@leszczu 17.01.2019 10:45

Jakieś pieniądze to mianowicie ile odzyskałeś?

Anonim

Czy ktoś dziś otrzymał jakiś wpływ?

Ja
@Anonim 15.01.2019 15:56

Nie . Nadal za październik nie dostałam . Prezes nie ma nawet odwagi odebrać telefonu a pieniądze za&#-$-rdolić było dobrze .

rozczarowana

Czytem te niektóre opinie i w głowie się nie mieści. Pracowałam jeszcze pół roku temu i nie było takich sytuacji. Zawsze lubiłam tą pracę i nie było z niczym problemu. To uczciwi ludzie.

.
@rozczarowana 02.01.2019 10:12

Pozdrowienia z podłogi xD Uczciwi ludzie wypłacają pracownikom wynagrodzenie. Miesiąc zalegają mi z wypłatą gdzie tu uczciwość ? ! Wyplaćcie ludziom pieniądze zamiast pisać sobie pochlebne komentarze !

miejscowy
@. 02.01.2019 10:37

Ale taka jest prawda, również mam takie wspomnienia ze współpracy z tą firmą. Obecnie wróciłem do kraju i znów chciałem nawiązać współpracę z Market Access. Pamiętam, że byłem bardzo zadowolony.

Ja
@miejscowy 03.01.2019 11:48

co z tego jak było kiedyś, teraz (usunięte przez administratora)ludzi , koordynatorki nie odbierają , nie odpisują na meile, księgowa raz odbiera raz nie ,(usunięte przez administratora) kombinują jak się da , (usunięte przez administratora) NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY (usunięte przez administratora)

zniesmaczona
@. 02.01.2019 10:37

no mi zalegają juz za 2 cale miesiące, bo nie licze 400 zł ktore dostałam

gdziemojepieniądze
@zniesmaczona 03.01.2019 19:14

mi zalegają 1200 już ich pewnie nie dostanę , chyba że wypali ta sprawa z telewizją i to nagłośnią

Masakra
@rozczarowana 02.01.2019 10:12

Dopóki były pieniądze ale już ich nie ma. A ludzie tam uczciwi tylko nie mają wpływu na prezesa

mania
@Masakra 09.01.2019 08:54

Rozmawiałam z jedną babeczką i w sumie coś w tym jest bo wysłuchała mnie i naprawdę widać było, że chce mi pomóc. No cóż, zobaczymy jak się sprawa potoczy, ale wierzę, że da się coś zrobić

Kasia

Witam, utworzyłam grupę na Facebook: http://web.facebook.com/groups/359028288259683/ lub można poszukać po nazwie: "oszukani przez Market Access", zapraszam wszystkich oszukanych, zbiorowo razem będzie łatwiej coś uzyskać, pozdrawiam

wakacyjna

Dostałam przelew, październik i listopad już mam na koncie. Czyli jednak wypłacają.

13
@wakacyjna 04.01.2019 11:31

Szkoda że innym nawet złotówki za październik nie dali. Do tego nikt nie odbiera telefonów.

Dorota
@wakacyjna 04.01.2019 11:31

Jasne.. chyba ktos podstawiony , aby zaspokoic ludzi! (usunięte przez administratora)

bagieta
@13 04.01.2019 11:48

No sytuacja przedstawia się na razie ciężko. Ale zobaczymy jak będzie dalej. Trochę się zaczynam już stresować, ale dostałam info, że jutro mają puścić pieniądze, więc czekam. Dam znać jak dojdą.

.
@bagieta 07.01.2019 09:11

Ja czekam od października i co chwilę zmieniają sobie kiedy ma wyjść przelew, nie chce Cię starszyć ale nie nastawiaj się że coś dostaniesz .

Judasz Iskariota
@wakacyjna 04.01.2019 11:31

dostałaś przelew chyba za ten wpis.

Masakra
@bagieta 07.01.2019 09:11

Oby zapłacił żądajcie nagłaśniajcie w TV wierzcie mi walczcie bo pieniądze już dawno zmarnotrawione przez p. prezesa a księgowa i inni też są w podobnej sytuacji masakra

Jaki

Ciekawe jak dużo ludzi oszukali i jeszcze oszukają. Z tego co się dowiedziałem to pracownikom carefour Wołomin tez nie wypłacili. Czyli nie tylko Warszawa ale i okolice

.
@Jaki 03.01.2019 16:27

Okolice Krakowa również nie wypłacone .

Jaki

Co za zakłamana firma. W rozmowie z panem ciągle słyszę nowe terminy wyplat. Tylko szkoda że kasa nie trafia na nasze konta..ja juz nie czekam. Adwokat pisze pozew. Niech się przed sądem tlumaczą.

Jaki

Telewizja juz poinformowana. Zobaczymy jak się będą tłumaczyć ze swoich klamstw

Aaa

Mam zapytanie odnośnie umowy . Mój mail 310180aska@gmail.com. proszę się odezwać.

Ok

Dostał ktoś dzisiaj kasę?, bo u mnie nadal brak wyplat, po mimo że wczoraj mi pan oswiadczyl ze do 14 wpłyną na konto .

Radek

Ja tak Samo nie dostałem z Listopada Wypłaty ciekawe czy dostane Wypłatę za grudzień Wątpię .

Jaki

Ktoś dzisiaj do nich dzwonił. Bo mi wczoraj pan oznajmił ze do 14 będą pieniądze na koncie. Ale jak zwykle kolejne klamstwo

wściekły pracownik

Agencja to jedna wielka żenada!!! Doprosić się wynagodzenia to jakaś masakra. Nie wypłacają!!! niby przelew wyszedł. (usunięte przez administratora) prawda. Do tej pory nie mam pieniędzy. Śmiech na sali. Nie zatrudniajcie się tam! Będziecie nerwy tracić żeby doczekać swojego wynagrodzenia.

Brak wyplaty

Wypłaty nie ma już mamy 14.12

oszukanypracownik

Widzę, że agencja dba o to aby na forum pojawiały się tylko pozytywne opinie. Wszystkie negatywne dotyczące zwlekania z wypłacaniem wynagrodzeń, udzielania złych informacji, nie odbierania telefonów i nie odpisywania na meile oraz te, w których oszukani pracownicy pisali o pozwie zbiorowym są na bieżąco usuwane. Nadal nie dostałam wynagrodzenia i wiem, że pewnie go nie dostanę, ponieważ związałam się umową z niewiarygodną firmą . Wiem też, że mój wpis zniknie równie szybko jak się pojawił, bo agencja sama pisze sobie pozytywne opinie, a negatywne są usuwane. Nie liczcie, że ludzie zapomnieli sobie o niewypłaconych wynagrodzeniach, bo pousuwacie wpisy na forum, (usunięte przez administratora)

zimny jak lód

A ja polecam współpracę z Market Access. Wynagrodzenie dostałem, większość moich współpracowników pracujących przez tą agencję też nie narzeka, także o czymś to świadczy.

Ania

Firma to jakaś paranoja. Kilka dni temu otrzymałam pismo, że wypłata za październik będzie pod koniec grudnia. Na Reducie zwolniliśmy się wszyscy. Firma przelewa w ratach. (usunięte przez administratora) Część nie dostała wcale. Osoby tu piszące to pracownicy z Market Access/

Małgorzata

@Dobrapraca Dziękuję za Twoją opinię na temat firmy Market Access. Pozwól, że spytam, co sprawiło, że dobrze Ci się z nimi współpracowało? Była to może atmosfera? Warunki zatrudnienia? Jedno i drugie? Napisz więcej szczegółów, proszę. @Pozdro Dalej pracujecie w tej firmie? I z tego co rozumiem - popraw mnie proszę jeśli się mylę - to firma jest otwarta na nowych ludzi, tak? Na co świeżo zatrudniony pracownik może liczyć w firmie? @MartynaL. Wszyscy wiemy, że atmosfera jest w pracy bardzo ważna, więc dobrze wiedzieć, że oceniasz tę atmosferę jako dobrą, bo tak Twój komentarz rozumiem. Dalej tutaj pracujesz, a jeśli tak to co Twoim zdaniem jest w firmie najlepsze? @Powitanie z Niemiec Wiesz może czym to opóźnienie było spowodowane? Na przykład świętami, może czymś innym? No i czy wcześniej dostałeś informację o tym, że faktycznie takie opóźnienie będzie?

Dobrapraca
@Małgorzata 23.04.2018 22:11

TO było spowodowane wieloma czynnikami. Tu właśnie było wszystko dobrze i nie było większych problemów pod czas pracy. Poznawałem nowych ludzi, rozwijałem się. Atmosfera była pozytywna i w firmie uczciwie traktują pracowników. Takie warunki mi odpowiadali jak najbardziej i przez to praca była nie męcząca, jak czasami się budzisz i ci się nie chce iść do tej pracy, tylko, się budziłeś i chciało ci się wracać, bo w pracy było fajnie!

MartynaL.
@Małgorzata 23.04.2018 22:11

Witam serdecznie. Tka, dokładnie tak - atmosfera bardzo dobra. Niestety w chwili obecnej nie pracuję. Skupiłam się na studiach i kształceniu się w innym trochę kierunku. Ale mogę podpowiedzieć, że najlepszym w firmie było traktowanie pracowników, zawsze można było się z biurem skontaktować. Nie było takiego, że oni unikają w jakiś sposób kontaktu. To mi się podobało. Zarobki też dobre byli

Powitanie z NIemiec
@Małgorzata 23.04.2018 22:11

Właśnie tak było. Dostałem informacji wcześniej, że wypłata może być z opóźnieniem i spowodowane było to świętami. Za to też firmie bardzo duży PLUS, że wcześniej zostałem poinformowany o tym

Antek
@Powitanie z NIemiec 25.04.2018 10:01

A co powiecie o tej agencji w Krakowie I Pani Bożenie? Ode mnie telefonu nie odbiera I nie odpisuje.

123

Ja nie mam do nich jakichś większych zarzutów, ok spóźniają się z hajsem, ale nie pracuję z tą agencją od miesiąca, więc wiem, że co moje dostane, a ważne jest dla mnie, że lubię swoją pracę i wreszcie mogę pracować w dobrej atmosferze

mikołajka

Rozumiem, że nikt nie pracuje charytatywnie, ale Twój komentarz jest przesadzony, przecież można lubić swoją pracę ;)

Agnieszka
@mikołajka 06.12.2018 09:53

To niech sobie ją lubi, ale niech nie denerwuje ludzi że takie opóźnienia są normalne . Nie miejcie pretensji do ludzi że piszą(usunięte przez administratora)

od dawna
@Agnieszka 06.12.2018 12:22

Każdy może wyrazić swoje zdanie, a że niektórzy są zadowoleni to od razu fala hejtu na tych zadowolonych, ja również należę do tych zadowolonych

anonim

(usunięte przez administratora)

prac828

Nie przesadzajmy, ja lubię pracę, którą dzięki nim mam, a wypłata może z lekkim opóźnieniem, ale zawsze jest

Agnieszka

Odradzam każdemu... Wypłata miała być do 25, dzisiaj jest 3 a pieniędzy jak nie było tak nie ma... Można sobie do nich dzwonic bo i tak nie odbierają. Jak uda się dodzwonić to w kółko powtarzają że przelew wyszedl dzis i będzie jutro i tak od tygodnia .. zaczynam się zastanawiać czy w ogóle dostane te pieniądze ... Nigdy więcej nie podejmę współpracy z jakąkolwiek agencją i każdemu odradzam ... Robią z ludzi (usunięte przez administratora) wciskając im kit że przelew poszedł a na koncie dalej pusto ....

Lolo

Nie polecam Firmy. Spóźniają się płatnościami wynagrodzenia.

ponczek
@Lolo 29.11.2018 10:27

u mnie wypłata juz na koncie i suma tez sie zgadza więc nie martw sie na zapas

Dominika
@ponczek 30.11.2018 11:47

Już? Chyba dopiero.

Czika

Czy dostał ktos juz wyplate za pazdziernik ?jest 27 i nadal nic...

Marcelka

Wypłacalność w bardzo długim terminie nie liczą się z ludźmi. Do 25 następnego miesiąca to już trochę śmieszne. Moje sugestie dla Market Access Sp. z o.o.: Wypłata jest do 25 następnego miesiąca. To jest straszne. Ludzie mają domy, dzieci, rachunki które muszą zapłacić!

pogodna

Mi zapłacili normalnie, nie było z tym żadnych problemów.

Małgorzata
@pogodna 05.10.2018 15:26

Rozumiem, że nie było żadnych opóźnień, a czy jesteś zadowolona z wysokości wynagrodzenia, pracodawca dobrze płaci? Opowiedz proszę, czy byłaś zatrudniona bezpośrednio w firmie, czy może pomogła Ci ona w znalezieniu pracy?

Małgorzata

@GYRT, czy próbowałeś wyjaśnić z pracodawcą, skąd wynikają takie problemy? Rozumiem, że firma jest agencją pracy, może współpracujące firmy nie przelewają należności w terminie? @wojtek, a czy zawierana jest umowa o pracę? Napisz, czy pracodawca oferuje jakieś szkolenia, daje dostęp do benefitów pozapłacowych.

anonymous

Dobrze zorganizowana agencja, widać profesjonalizm. Szybko znaleźli dla mnie coś ciekawego i mogłam zacząć zarabiać uczciwie

wojtek

Dotrzymują warunków umowy. Dogadałem się z nimi i bardzo szybko zacząłem nową pracę. U mnie wynagrodzenie zawsze jest na czas nie ma w tej kwestii żadnych problemów. W razie pytań kontakt z firmą również jest sprawny. Polecam :)

GYRT

nIE WYPŁACAJĄ WYNAGRODZENIA.

Pracownik Łódź

Miesiąc w miesiąc wypłaty są opóźnione. Często o 3 tygodnie. Nie przychodzą również kompletne. Zamiast 1000 zl, dochodzi 200 zł. Doprosić się nie można. Żenada, nie polecam tej firmy.

anonymous

Witam. Pracodawcy nie wywiązują się kompletnie z terminem płatności wynagrodzenia. Miesiąc w miesiąc opóźnia się o 3 do 4 tygodni. Ciągle wydawaniem oraz wypisuje do osoby która mnie tam zatrudniła, ale zostaje ciągle zbywany tym że pieniądze już wyszły. Proszę w takim razie o potwierdzenie, a po przesłaniu maila do wysłania tego potwierdzenia czekam kolejne dni. Mam kiepską sytuację w domu i potrzebuje pieniędzy na już, a firma nie rozumie że mogę ja oraz moje dzieci stracić dach nad głową ...

Zostaw opinię o Market Access Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Access Sp. z o.o.