Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

Adres: Aleja Wojska Polskiego 9, 48-300 Nysa

NIP: 7530000744 KRS: 0000067853

Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy
2 182 6 1

Opinie o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

po

dyzma na dyźmie i dyzmą pogania

dhfgtf
@po 13.01.2019 17:23

Kto został prezesem?

Szafasz
@dhfgtf 14.01.2019 13:59

Ksiądz

Emilia
@Szafasz 14.01.2019 23:13

I te komentarze powyżej, i ten Twój mają nie mają nic wspólnego z głównym tematem obecnego wątku, tj. z wyrażaniem opinii o ogólnych warunkach, a także o specyfice pracy w Cukrach Nyskich Spółdzielni Pracy. Wypadłoby zatem, żebyście przestali dyskutować o tamtych kwestiach, a skupili się na tym, o czym wspomniałam. A Ty sam czym dokładnie się zajmujesz w strukturach tego przedsiębiorstwa?

widz
@Emilia 15.01.2019 13:48

Emilio, jeżeli jesteś moderatorem, to powinnaś dopilnować, aby wszystkie wątki związane z hejtem były od razu kasowane. Ten portal pozwala wylewać pomyje na ludzi, a to wiąże się z obecnie piętnowaną falą języka nienawiści. Chcę wierzyć, że po przeczytaniu tego postu, będziesz miała dużo pracy przy porządkowaniu tego wątku.

Sikorka

Kiedy będzie nowy prezes?

Jedynka
@Sikorka 16.12.2018 23:01

Jest już?

Emilia
@Jedynka 20.12.2018 14:08

Naprawdę nie powinniście zastanawiać się nad tymi kwestiami właśnie na forum. O takich rzeczach warto jest bowiem rozmawiać w sposób bezpośredni - twarzą w twarz. Natomiast celem tego wątku jest dyskusja na temat specyfiki oraz warunków pracy w Cukrach Nyskich Spółdzielni Pracy. Dlatego powiedz, czy oprócz pensji podstawowej dostajecie jakieś dodatki do niej?

Pieniądze
@Emilia 26.12.2018 14:01

O pensjach tym bardziej nie rozmawia się na forum

Zorientowany
@Emilia 26.12.2018 14:01

Wybór prezesa w tak małej firmie jak Cukry jest bardzo ważny dla każdego pracownika. Ta firma była od lat i nadal jest ręcznie sterowana i właściwie od prezesa wszystko zależy. Rada to przeważnie marionetki. Dlatego droga Emilio zupełnie nie masz racji.

Cukier
@Zorientowany 27.12.2018 07:04

Ważne, że dyzmy już tam nie będzie.

Obiektywny
@Zorientowany 27.12.2018 07:04

Radni bezradni i bez jakiegokolwiek pojęcia fachowego co to jest Rada Nadzorcza i jakie kompetencje ustawowe i statutowe ma ten organ w Spółdzielni. Ta ich nieświadomość i ogłupienie żądzą władzy doprowadzają do tego, że nadchodzi czas naszego końca bo "ROZDZIOBIĄ NAS KRUKI I WRONY". Zarząd ??? -- Jaki to jest teraz zarząd??? Prezes? - w jaki sposób został wybrany??? I kogoż to wybrali ci radni bezradni ??? Jedna wielka żenada. Żeby zarządzać zakładem pracy - Spółdzielnią Pracy to trzeba mieć pojęcie o tej specyfice w tym zakresie. Otwórzcie w końcu oczy szeroko !!!! Nie dajmy się ograbić cwaniakom !!!

Emilia
@Pieniądze 26.12.2018 17:59

Owszem, rozmawia się. Możesz spokojnie opowiedzieć Nam, na jakim mniej więcej poziomie są zarobki, które uzyskują pracownicy Cukrów Nyskich Spółdzielni Pracy. Jestem przekonana, że są osoby zainteresowane tą kwestią, a zatem tym bardziej Cię do tego namawiam. Jak już opiszesz na ten aspekt, to mógłbyś przejść do benefitów. Macie do nich dostęp?

dyzma
@Obiektywny 01.01.2019 20:54

niestety zły wybór , z tej mąki chleba nie będzie" zobaczycie ,wszystko leci na łeb ...

ewangelista
@dyzma 13.01.2019 06:22

Nie bądź wyrywny. "Zaprawdę powiadam wam po owocach ich poznacie ich". Poczekaj na wyniki

ryś

rada i zarząd już knują zemstę

MOL

Po co nam Prezes z zewnątrz?Już pani z Prudnika pokazała na co ją stać,żmija,ale to nir ona jest winna tej sytuacji i atmosfery lecz pani Bogusia.sciągnęła nam babcię a teraz mówi że to żenada 5 lat nic nie robić,teraz rada powinna od przewodniczącej wyciągnąć konsekwencję.Brakuje nam towaru,więc ku...rwa można dobrze rządzić,Krzysiek na kier.sprzedaży a Prudnikowi dziękujemy.

stary
@MOL 12.12.2018 20:52

Zejdź na ziemię kosmito. Poczytaj statut spółdzielni a potem pisz te swoje wynurzenia.Zmień statut i zróbmy losowanie na prezesa wśród członków spółdzielni.Brawo TY

Poko
@stary 12.12.2018 22:08

No same uniwerki tu piszą hm hm ha ha ha

Swój
@MOL 12.12.2018 20:52

Tak rozliczyć porzednią rade a tak napraede przewodniczącą masz racje 100%

MYK
@MOL 12.12.2018 20:52

skąd masz taką wiedzę? to już ktoś wybrany jest? na pewno z zewnątrz?

z hali
@MOL 12.12.2018 20:52

wybór został wykonany,ale p.o pewnie dopiero w nowym roku to oficjalnie ogłosi.Niektórzy się zdziwią

Ja
@MOL 12.12.2018 20:52

To nie babci wina tylko tej mlodszej to ona czuła sie zagrożona i zwalniala wszystkich wyksztalconych dobrych ludzi bo jak twierdzila to tu o stolek chodzilo a nam chodzi o zaklad i o zbyt i prace dobrą i w dobrej atmosferze bo to jest nasz drugi dom wiec miech sie niektóre majstrowe opamietaja bo to nie jest prywatne ich imperium

Kultura
@Ja 14.12.2018 10:29

Właśnie maryja niech juz idzie na emeryture. Teraz tam jej pracodawca

Zuzia
@Kultura 14.12.2018 12:36

A co ci maryja przeszkadza, zabiera ci stanowisko. Ona jest w porządku wobec pracowników. Mi ona nie przeszkadza i jak dla mnie może pracować ile chce, a jak ci nie odpowiada to się zwolnij.

Buziaczek
@Zuzia 14.12.2018 19:47

Od kiedy jest mila?

Ktoś
@Buziaczek 14.12.2018 20:31

Napewno milsza i wiecej znajaca sie na produkcji niż ta druga co sie tylko. Wydziera na ludzi a tak naprawde to sie na niczym nie zna.

Swój
@Buziaczek 14.12.2018 20:31

Od zawdze

Swój
@Ktoś 14.12.2018 21:30

Tak to prawda a co ona moźe duźym palcem w bucie poźądzić wydzierać moźe się w domu co(usunięte przez administratora) nie ma kultury za grosz chce pokazać źe wszechstronne wiedząca a tak naprawde za male ma doświadczenie nie tak jak Maryja z 30 letnim doświadczeniem

Sikorka
@Swój 16.12.2018 19:55

Nowych trzeba w koncu. Maryji i pozostalym emerytom dziekujemy.

Referendum na prezesa
@MOL 12.12.2018 20:52

Prudnikowa była cienka jak barszcz. Ja myślę, że spoko mogli byśmy mieć prezesa z zewnątrz z umiejętnościami i doświadczeniem. Ale wydaje mi się, że powinniśmy - my pracownicy - poznać najpierw każdego kandydata i powinniśmy zrobić referendum, które było by podstawą do wyboru na prezesa naszej spółdzielni.

Jolunia
@Referendum na prezesa 17.12.2018 16:41

To chyba żart? To jest nierealne. Ocenia się prezesa na walnym a od zatrudniania jest rada nadzorcza.

Ja
@Sikorka 16.12.2018 23:04

Ty teź będziesz emerytem nie musisz nikomu dziękować to trzeba sobie wypracować

Pikawa
@Ja 17.12.2018 21:42

To bylo z kpiną ale wypracujesz to sobie kiedy ktoś z aluzja i ironia pisze

Pikawa
@Ja 17.12.2018 21:42

P.S odejdę z godnością a nie bede robić cyrkow, że w podeszlym wieku cos mozna zrobic.

gołąb
@Pikawa 17.12.2018 22:02

Jesteś głupia jak cep lubisz mieszać między ludzmi ale tak naprawde to pracownicy cię nie nawidzą jesteś zero piszesz tu aby się wyładować rąbni sobie baranka w mur ulży ci lecz się

Mirek
@gołąb 18.12.2018 16:53

Żółć, zero dno totalne jeśli chodzi o kulturę.

Swój
@Mirek 18.12.2018 17:07

Ale cię pobodło co ha ha ha

Mirula
@Swój 18.12.2018 21:52

Nie, na chłodno

koleś

dyzma nie wpadnij w samozachwyt bo będziemy się musieli do ciebie modlić

gołąb
@koleś 17.12.2018 19:37

Dyzma następny osioł cwaniak wiedział jak kręcić lody cwaniak nad cwaniaki

Emilia
@koleś 17.12.2018 19:37

Zarówno wiele innych komentarzy na tym wątku, jak i ten Twój w znacznym stopniu odbiegają od tego, czego właściwie powinny dotyczyć. Chciałabym Cię zatem prosić, abyś pozostawił już powyższe kwestie i skupił się na opisaniu Nam, chociaż częściowo, warunków zatrudnienia w Cukrach Nyskich Spółdzielni Pracy. Czy okazji zbliżających się Świąt pracodawca ten zdecydował się dać Wam jakieś podwyżki?

mars

emerytka prace ma do śmierci za agitację na hali

Iksa
@mars 15.12.2018 10:34

Patrzy tylko w swój interes, a nie naszego drugiego domu.

Emeryci
@mars 15.12.2018 10:34

Emeryci

Zdegustowani

Rozliczamy wszystkich bez wyjatku od swojskiego duetu z.r i m.d do obcnych bez wyjątków.

monia

teraz jest oszustka i jest najlepiej

Pensjonariuszka

sanatorium? Znowu?

Ojej

Po twojej wypowiedzi tak. Czyli to prawda :(

Erno
@Ojej 07.12.2018 21:46

No i wszystko na ten temat i więcej nie pisz głupot nie masz roboty dołożyć jak się nudzisz

Kaska
@Erno 09.12.2018 19:01

Twój poziom braku zrozumienia tekstu czytanego jest porażający.

Emilia
@Kaska 09.12.2018 19:11

Powyższe komentarze w znacznym stopniu odbiegają od głównego tematu tego wątku - w tym ten Twój. Skoro jesteś pracownikiem Cukrów Nyskich Spółdzielni Pracy, to powinnaś przecież skupiać się przekazywaniu Nam wiedzy, dotyczącej warunków pracy w tym miejscu. Czy Twoim zdaniem poziom zarobków w ostatnim czasie uległ zmianie na lepsze?

Kaska

Przynajmniej kultura osobistą mam, ty za to ani intelektu ani kultury.

zadowolona

Ktoś wie co to jest "PERES"? Jak można aplikować na stanowisko Peresa w waszej spółdzielni? Jestem osoba o wysokich kwalifikacjach i międzynarodowym doświadczeniu. Jestem przekonany, że byłbym w stanie przyczynić się do rozwoju waszej firmy. Nie mogę "przebić" się przez wasz Zarząd i przedstawić strategie rozwoju. Proszę o pomoc. Może jeszcze jest czas.

Stara
@zadowolona 04.12.2018 22:04

Już za późno, decyzja została podjęta choć na ogłoszenie trzeba będzie poczekać. Rada musi zachować pozory.

pogratulowac inteligencji
@zadowolona 04.12.2018 22:04

Wypatrzył byś zapewne wszelkie "niedogodności tekstu" zupełnie nie rozumiejąc ducha wypowiedzi. - Jesteś mistrzem !!!! Gratulujemy.

lolo

do Zarząd , chłopie a co komu po twoich kwalifikacjach , tutaj sa wszyscy tacy co złożyli papiery na Prezesa zarządu , i maja kwalifikacje i strategie dla firmy

asdfghj
@lolo 04.12.2018 13:07

no i tak macie

Iwonna

Bardzo dobre wyroby.

Emilia
@Iwonna 28.10.2018 12:03

@Iwonna Cieszy fakt, że jesteś zadowolona z wyrobów tej firmy. A jakbyś oceniła atmosferę między jej pracownikami? W dalszym ciągu czekamy na komentarze pracowników Cukrów Nyskich Spółdzielni Pracy. Może wysokość wynagrodzenia w ostatnim czasie znacznie wzrosła i można uznać ją za godną? Proszę, podzielcie się z Nami swoim zdaniem o tym pracodawcy.

jarząbek
@Emilia 06.11.2018 15:12

Pracodawcą jest członek spółdzielni więc musi ocenić sam siebie i swoją działalność jaką wykonuje na rzecz w/w spół.Ocena będzie tylko subiektywna i nie będzie oddawać tego co sądzą o swojej spół. pozostali członkowie którzy są dla siebie z racji członkowstwa w w/w spół. jednocześnie pracodawcą.Pzd.

Emilia
@jarząbek 07.11.2018 04:37

Można polemizować z Twoją opinią. Proszę Cię, żebyś jednak spróbował w sposób bardziej merytoryczny wypowiedział się tu na temat Cukrów Nyskich Spółdzielni Pracy w kontekście tego, jakim jest pracodawcą. Pamiętaj, iż tylko tak pomagasz osobom, które chcą tam aplikować. Byłeś kiedykolwiek zatrudniony w tym przedsiębiorstwie?

Ok
@Emilia 06.11.2018 15:12

A co ty taka wścibska , co cię to obchodzi, jak nie pracujesz w tym zakładzie? ? Szukasz sensacji?

Emilia
@Ok 28.11.2018 17:38

Nazwanie mnie wścibską to dosyć spore nadużycie, bowiem jako moderator tego wątku, a nie pracownik Cukrów Nyskich Spółdzielni Pracy, chce Wam jedynie pomóc w zebraniu merytorycznych informacji o tym pracodawcy. Jeśli jesteś tam zatrudniony, to napisz coś na temat warunków, jakie są tam oferowane pracownikom. Czy oprócz pensji podstawowej dostajecie jakieś okazjonalne premie?

zadowolona

Wiadomo kiedy będzie prezes lub prezeska?

Zorientowany
@zadowolona 22.11.2018 22:28

Prezes !!!!

obiektywny
@zadowolona 22.11.2018 22:28

1 kwietnia 1949r.Spółdzielnia Pracy "Cukry Nyskie" rozpoczęła działalność gospodarczą przejmując majątek upadającej firmy "Monasterski i Ska". Kolejne lata to ciągły rozwój . Czy w dzień 1 kwietnia 2019r. Członkowie Spółdzielni będą mogli obchodzić jubileusz 70- lecia ? Czy dane będzie im godne świętowanie ? biorąc pod uwagę fakty, z jaką skrajną nieodpowiedzialnością za majątek wszystkich Członków Spółdzielni pośpiesznie podejmują decyzje osoby zaślepieni rządzą władzy. Oby to nie był początek końca bo b"Historia lubi się powtarzać".

obsever
@obiektywny 23.11.2018 09:20

No pewnie, że możecie świętować, jesteście właścicielami tej firmy. W większości przez przypadek, bo przez cały okres PRL nie mieliście o niczym pojęcia i siedzieliście cicho jak mysz pod miotłą. Chcecie świętować? to świętujcie, wypłaćcie sobie premie czy też nagrodę jubileuszową i niech zabawa trwa. Szkoda, że nich nie martwi się i nie pyta np. o inwestcje, dla was ważna jest chwila, tu i teraz, gierki, zawiść itd. Spółdzielnie w gospodarce rynkowej nie mają racji bytu, to są firmy, które stoją w miejscu i nie rozwijają się. Bo co to za firma, w której sprzątaczka- spółdzielca ma więcej do powiedzenia niż prezes-niespółdzielca. Dobrze u was było za PRL, bo się wszystkich krótko trzymało. Taka jest prawda i nie zaklinajcie rzeczywistości. Czy ktoś wam kiedyś odpowiadał i pasował? Chyba nikt

dyzma
@zadowolona 22.11.2018 22:28

prezeska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, wreszcie dobra zmiana.

Zorientowany
@dyzma 24.11.2018 10:34

Zanim!!! Klika do tego nie dopuści. DEZYZJE nieoficjalnie zapadły, będzie dziad i.

dyzma.
@Zorientowany 24.11.2018 15:26

nie bedzie ryzykował strzałem w kolano i wyboru dziadka" przecie to katastrofa , i wszyscy wiedzą co się święci ...i co sie stanie..

olo
@obiektywny 23.11.2018 09:20

Pani niech się tym nie martwi,jest pani na chorobowym,więc trzeba się leczyć..

olo
@obsever 23.11.2018 23:19

to zasługa poprzedniego zarządu!!!Teraz panie się pochorowały,biedACTWA,ALE NA FORUM SĄ AKTYWNE.bRAĆ LEKI I SIEDZIEĆ CICHO TAK JAK WIELU Z NAS ZA WSZYCH RZĄDÓW!!!

Zarząd
Zweryfikowany użytkownik
@zadowolona 22.11.2018 22:28

Jak można aplikować na stanowisko Peresa w waszej spółdzielni? Jestem osoba o wysokich kwalifikacjach i międzynarodowym doświadczeniu. Jestem przekonany, że byłbym w stanie przyczynić się do rozwoju waszej firmy. Nie mogę "przebić" się przez wasz Zarząd i przedstawić strategie rozwoju. Proszę o pomoc. Może jeszcze jest czas.

Obiektywny
@olo 28.11.2018 21:22

Olo czy ty jasnowidz? A może wróżbita? Wysyłasz mnie na chorobowe? Ja bardzo dobrze się czuję, nic mi nie dolega i nie zamierzam jak na razie chorować ? Życzę sobie oby Twoje słowa nie były dla mnie wyrocznią. A Tobie życzę olśnienia w działaniu i oby nie było za późno !!! Ku przestrodze na teraz i na resztę dni : " ZGODA BUDUJE , NIEZGODA RUJNUJE"

widz

MASKARADA i organ na "H" potrzebują sztabu doradców czasy dyzmy wróciły

Emilia
@widz 24.11.2018 10:01

Trzeba powiedzieć, że Twój komentarz raczej niewiele wnosi do dyskusji na temat pracy w Cukrach Nyskich Spółdzielni Pracy. A szkoda, bowiem zapewne wiesz sporo o sposobie działania tego przedsiębiorstwa. Jesteś ich byłym, czy obecnym pracownikiem?

dyzma
@widz 24.11.2018 10:01

umiejętność podejmowania decyzji to zaleta osób które mają wpływ na zmiany zachodzące w przedsiębiorstwie. Brak decyzji to brak zmiany. To co było i co teraz jest to już wiemy . Czy tego chcemy ? takiego zarządzania ? czy taki stan pozwoli nam przetrwać ? podjecie decyzji nie powinno być trudne , to jest oczywiste ..

Produkcyjny

Już po wyborach, konkurs konkursem a Prezes może być tylko jeden

Obiektywny
@Produkcyjny 22.11.2018 06:57

Hmmm! Komisja konkursowa? Jakaż to komisja? W jakim celu i dlaczego ? Jakie kompetencje reprezentuje ta komisja skoro w jej składzie jest osoba nie posiadająca żadnych uprawnień do reprezentowania. Jaki organ i kogo reprezentuje R.H.? Czy to czasami nie jest samouwielbienie? Czy to czasami nie jest "ja" i tylko "ja". Czy to czasami nie jest tak - " ja Wam na koniec pokażę jak szybko zniszczę to co tworzono przez tyle lat". " Ludzie ludziom zgotowali ten los", " Człowiek człowiekowi wilkiem"

nieobiektywny
@Produkcyjny 22.11.2018 06:57

Czyli kto będzie prezesem?

Zorientowany
@nieobiektywny 22.11.2018 17:13

Pewnie "emeryt" kumpel" naszego p.o

Poloman
@Zorientowany 23.11.2018 06:10

a co emeryt może zrobić dobrego, to będzie początek końca cukrów..

Poloman
@Obiektywny 22.11.2018 11:40

jak widać wyraźnie ma tutaj interes własny a nie zakładu który potrzebuje zmiany, dlatego nie powinien być dopuszczony do komisji

Magdalena

Jak przedstawiają się zarobki na tle innych firm na terenie Nysy?

Robin
@Magdalena 15.11.2018 17:46

Przeciętne, bez szału.

Zorientowany
@Robin 16.11.2018 14:53

Czyli średnia krajowa?

Emilia
@Robin 16.11.2018 14:53

Mało mówi Twoja wypowiedź. A myślę, że wiele osób jest zainteresowanych tym, jak dokładnie przedstawia się poziom wynagrodzenia na danym stanowisku w Cukrach Nyskich Spółdzielni Pracy. Zrobisz to zatem - powiesz nam, jak przedstawia się sytuacja finansowa w tejże firmie? Napisz proszę jeszcze, jak z kolei wygląda tam sprawa związana z premiami.

Handlowy

Czarna to tylko jedna z opcji, ale Rada a raczej R... Ja który poczuł władzę chce się z nią napawać.A młody dalej mota się i rozwala mnie do reszty handel!!!!

Emilia
@Handlowy 23.10.2018 07:21

@Handlowy Nie do końca jasne, do czego moglibyśmy właściwie odnieść Twój komentarz. Nowym użytkownikom forum na pewno nic on nie powie o firmie Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy. Pracujesz tam? Jeśli tak, to powiedz nam, jak mniej więcej wygląda poziom zarobków w tym przedsiębiorstwie?

xyz

podobno "dyrektor" Barbara ma wrócić z odsieczą...

Natalia
@xyz 05.10.2018 08:18

Niech wraca, byle było by jeszcze do czego....

Olo
@xyz 05.10.2018 08:18

Byłoby ok. Zna asortyment i dystrybucję. Zna się na sprzedaży, a nie jakieś niedojdy przyjmować co nie siedzą w temacie i się dopiero uczą. Cukry na to nie stać niestety by kolejna osoba wdrażała się w temat.

Anet
@xyz 05.10.2018 08:18

Czekajmy aż duet się uaktywni. Nie w sumie to wystapi tylko solistka, ona redaguje wszystkie wpisy goworka. Jak jest mądra, to się z Baśka dogada. A tylko Bacha da radę to dzwignąć. Jak sie boi, to będzie bluzgać na goworku. Musi teraz podjąć decyzję, by uratować stołek i firmę.

Ja
@Olo 05.10.2018 12:32

No to super magazyny będą puste praca będzie na 3 zmiany zna się na tym

Doradca
@Anet 05.10.2018 16:32

Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki,szczególnie gdy duet już dawno postawił na niej zaporę.Nie życzę źle p.Barbarze ,ale współpraca z M... dobrze nie rokuje.Tu trzeba rozważnie ale radykalnie ciąć,bo firma idzie w dół i żadna radosna księgowość tego na dłuższą metę nie ukryje.

Doradzca2
@Doradca 06.10.2018 08:18

Jaka współpraca z M. Wszystkich eliminuje. Pierwsze miło a potem pazury. Z nimi nie ma współpracy. Życie pokazało to nie raz. Firma rozwinie się wtedy gdy rada przejrzy na oczy i zrobi porządek. A potem zatrudni fachowca

Tym
@Doradzca2 06.10.2018 09:31

A naco ta rada czeka na oklaski

Wwwww
@Ja 05.10.2018 19:05

Jest nadzieja , że wróci? A ktoś ją przekona?

Lolek
@Tym 06.10.2018 19:50

Rada czeka na Święta Bożego Narodzenia : ) , bo będzie dużo wolnego od pracy . Nic nie zrobią, bo się zmęczą, a do świąt daleko i kiedy odpoczną. A później będą czekać na wielkanocne. No i niestety obudzą się przed walnym, narobią szumu, bo coś się musi dziać. Pozory muszą być , bo jeszcze im ktoś może zarzucić, że nic nie robią. I może się uda :) Nie możemy liczyć, że coś się zmieni, bo tak im wygodnie. Zobaczcie już są chwilę wybrani i co - nic nawet nie zaczęli robić.

HOHO
@Lolek 07.10.2018 22:58

Ależ robią spotkania i agitację przy smarowaniu, ale oczym ? Na tablicy tego nie ogłaszają załodze.

ja
@xyz 05.10.2018 08:18

ale po co?

Robin
@Tym 06.10.2018 19:50

Jest ta nowa rada, czy jej nie ma? Jakoś się nic nie dzieje ani na +ani na - . Jakby jej nie było. Czy to oznacza, że zostali wybrano niewłaściwi . No przecież sami żebrali żeby ich wybrać a teraz już nic nie robią.

Stara
@Wwwww 07.10.2018 22:45

Wybicie sobie p. BASIE z głowy

Zenek
@Stara 18.10.2018 07:57

A niby dlaczego?

Stara
@Zenek 18.10.2018 18:04

Bo ona nie wróci, nikt jej tu nie chce

Zenek
@Stara 18.10.2018 18:16

Bo umie sprzedawać, czy dlatego że więcej wie o handlu niż ktokolwiek w tej firmie. A może dlatego ,że czekasz kiedy to wszysko padnie , bo zostało ci niewiele do emerytury.

Robin
@Stara 18.10.2018 18:16

Co tam , lepiej zatrudnić kogoś kto się nie zna na handlu i produkcji i przyjdzie za małą kasę , bo takiemu jak kit wciśniesz że pałeczka to nr 1 - to napewno uwierzy. A co nie?

Stara
@Robin 19.10.2018 09:30

Żegnam

Daga
@Zenek 18.10.2018 22:57

Może ściągnie z powrotem dobrych sprzedawców co odeszli

Lolo

Masz rację cieniutki był i zajął się sprzedażą przez przypadek bo nie miał kto . Nie ma mocy .

Produkcyjny

Czy to prawda że nie zarząd poleciał

Produkcyjny
@Produkcyjny 19.10.2018 16:59

Tak? To warszawka się szykuje. Rysik już o to zadba.

Xyz
@Produkcyjny 19.10.2018 17:01

Warszawka ma swoje biznesy a teraz to nie będzie tyle kasy ile było kiedyś, to się nie skusi, bo po co się produkować, budżet nie ten. I nie ma na kim lewych interesów działać i lewą kasę ciągnąć.

Zorientowany
@Xyz 19.10.2018 22:08

Lobby warszawskie górą. S.....ki do juz sobie ostrzy zęby. Jest pewny swego,ciekawe dlaczego. Czyżby mały układzik.A wy myślicie że Rada myśli o pracownikach.

Ja
@Produkcyjny 19.10.2018 17:01

Brawo Rada nareszcie coś działacie

Ja
@Xyz 19.10.2018 22:08

Przestań (usunięte przez administratora) 3 po 3 oczym ty piszesz chyba ty lewą kase dostawałeś do wypłaty a teraz będzie 0

Ja
@Produkcyjny 19.10.2018 16:59

Tak poleciał a z nim donosiciele będzie żałoba bo gdzie teraz będą donosic to była ich druga posadka

Zły
@Ja 21.10.2018 07:01

Nie myślcie o zemście , tylko podejmijcie szybko mądre decyzje i do przodu , nie macie czasu jesteście odpowiedzialni za załogę ciężko pracujące kobiety , które swe zdrowie poświęciły temu zakładowi.

Lin
@Ja 21.10.2018 07:01

Tych donosicieli to nie brakuje w zakładzie Rada dzialać sprawnie i szypko bo nie ma czasu a zemste niech se w (usunięte przez administratora) wsadzą

Stara

Co za bzdura

Nikt taki

Kłócicie się tu jak duże dzieci.. W internecie. Gdzie wszyscy to czytają. Inne firmy mogą to wykorzystać. Wszystko tu ujawniacie. Zamiast rozmawiać o tym w firmie. Twarzą w twarz. Ciekawe kto z was będzie najmądrzejszy jak Cukry zamkną bo zamiast działać na dobro firmy to świadomie ją zakopujecie w błocie. Kłóćcie się tak dalej jak dzieci a innym wytykajcie jak mało dorośle się zachowują.. Daleko z tym zajdziecie. Dziękuje za uwagę.

Totuta

Kazdy osiagajac wiek emerytalny powinien z godnoscia odejsc, tak kazdy robi... a tu szykuje sie jakis wyjatek w historii zakladu?

Lim
@Totuta 03.10.2018 10:36

No i dobrze niech będzie wyjątek i będzie historia będziecie mieć oczym gadać

Elka
@Lim 03.10.2018 14:47

Wstydu za grosz

Milka
@Elka 03.10.2018 17:25

Wstydu za grosz to ty nie masz nie będziesz dyktować co kto ma robić i kiedy odchodzić co przeszkadza ci to źe pracuje

Ypsylon
@Milka 03.10.2018 19:14

Twoj czas juz minal bezpowrotnie. Zrozum to 60latko !

Limm
@Ypsylon 03.10.2018 20:07

A co jesteś wściekła bo cię (usunięte przez administratora) pewnie miała racje nierobie zrozum (usunięte przez administratora) nie lubi nierobów

Ok
@Limm 03.10.2018 21:28

Niezauwazylismy zeby ona do szczegolnie przez te kilkadziesiat lat sie przepracowywala. Wymaga od innych a od siebie nic?

Amen
@Ok 03.10.2018 21:54

Trzeba było się uczyć teź mialaś takie moźliwości co pod górke miałaś do szkoły trudno to (usunięte przez administratora)i nic nie gadaj nie chciało się nosić teczki to trzeba dzwigać woreczki AMEN

Figo
@Ok 03.10.2018 21:54

Bo inni odniej wymagają zrozum to

Popo

Niech startuje jeszcze raz. Zobaczymy czy bedzie, nawet do rady nie weszla buhaha

anonim

(usunięte przez administratora)

Członek

No znowu czytamy "poco się ubiegać..." szkoda mi Cię Zbychu, lepiej biernie siedzieć i wypisywać te bzdury przy wieczornej herbatce, aaaa i jeszcze jedno nie pisze się "poco" tylko "po co" bo pocą to się nogi nocą , "uwaźasz" tylko uważasz, nie pisze się "majstrwie" tylko majstrowie jedno zdanie a tyle byków i co tu uważać .... porażka Pozdrawiam

Pipi

Masz rację

Zbych
@Członek 29.09.2018 11:03

Ty powinnaś być nauczycielką w szkole a nie w cukrach pracować szkoda mi cię ha ha ha

Ok

Może trochę szkoda zamykać bo jeszcze kilku osobom chce się pracować. Ale masz rację , niektórym nikt nie dogodzi, może niech się po prostu zwolnią

Benek

Nie ma komu sprzedawać i nie ma już kto sprzedawać.

Cela

Na kaźdego przyjdzie czas przyjdzie czas nie cieszcie się tak fałszywce....

Patruj

(usunięte przez administratora)jej już w radzie nie ma. Jaja ona ma i miała. Jak masz to zrób co do Ciebie należny

anonim

(usunięte przez administratora)

Beata

Związki zawodowe zadowolone bedzie podwyżka i ludzie też

Wać pan

Ile razy tą cirme będziecie wyprowadzać moźe juź nie ma sensu do pierona jasnego

anonim

(usunięte przez administratora)

Kaśka

Czego trzeba, by otworzyć oczy. Dno już blisko.

Rytus
@Kaśka 02.09.2018 16:28

Co tam płyniecie widzicie juź dno

Zibi

Myślisz ,że pracowalibyśmy 1,5 roku. I tu się mylisz. Ktoś kto kupiłby, czy kupi tę firmę nie będzie trzymał załogi 50+. Za duże koszty utrzymania. Chorobowe zasiłki , zaległe urlopy i ciągłe podwyżki po 100zł. Lepiej kupić zakład ludziom wypowiedzenia , część na pomostówkę, reszta bezrobocie. Przyjmą nowych młodych, bez zobowiązań na min. Warunkach. I tak to się opłaci bardziej niż trzymać starą załogę zmęczoną pracą po 20-30 latach robienia tego samego w kółko.

Nn

A czemu nie duet co singielka sama starsz pani was olał...nie moźe być

Zga

Będzie jeszcze goźej sprzedać a reszta choło..y na zieloną trawe i będzie pieknie tak po amerykańsku ba ha

anonim

(usunięte przez administratora)

Wacław

chyba już 5 raz , mylę się?

Grad
@Wacław 08.09.2018 18:51

Słabość rady. Obiecywali jak chcieli stołki a teraz będą się przyglądać i siedzieć do następnego walnego

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx

Wiecie może która firma chce nad kupić, bo takie chodzą słuchy.

Produkcyjny
@Xxx 04.09.2018 09:38

Pewnie byly Dyrektor ma niecny plan

Heniek

Też takie doszły mnie słuchy, dobre miejsce na takie inwestycje.

bobo

a kto by chciał na ciebie robić wałkoniu jeden

anonim

(usunięte przez administratora)

abc

A może podpisz się własnym imieniem!

Zostaw opinię o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy - Nysa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy