Centor Central Europe Sp.z o.o.
2 297 6 1

Opinie o Centor Central Europe Sp.z o.o.

Szybki byk

Jak tam w firmie nie potrzeba nowych osób ?

nick
@Szybki byk 07.02.2019 20:04

Jest komplet. Nikogo teraz nie przyjmuja ani nikt nie odchodzi

ROBOL
@nick 10.02.2019 13:17

Mów za siebie ze nie odchodzi...

No name
@nick 10.02.2019 13:17

Biuro się uaktywniło, ciągle w sferze marzeń o super atrakcyjności firmy centor.

Pracownik 12

Witam. Jakie sa zarobki na magazynie na poczatek?

Jest OK
@Pracownik 12 05.11.2018 12:57

Zależy jak uda Ci się wynegocjować. Dotychczas dawali ok 2,5 tys.

Marian
@Jest OK 09.11.2018 10:00

Ta ta chyba po pół roku ????

Drużyna M&M&M
@Marian 10.11.2018 13:21

A wymagania mają jakby płacili trzy razy tyle, ciągle tylko czepiają się ludzi z dołu. Nigdy nie jest dobrze. Do tego brak szacunku i lekceważenie i ciągłe wrzuty. Róbcie tak dalej, a dołączycie do Łysego, za dobrze Was wyszkolił. Tylko chyba nie o to chodziło Australii.

M&M&M
@Pracownik 12 05.11.2018 12:57

Do (usunięte przez administratora) Karty upominkowe na święta po 200 zł...aktywne na Wielkanoc haha... Jak tu żyć panie firma globalna zarobki polskie? Skoro wymagacie to i adekwatnie placcie Pensja nie różnica się teraz od innych magazynów a praca tak znacznie Ps Po Nowym Roku może byś spora rotacja ludzi

Przemek
@M&M&M 24.11.2018 13:20

Mylisz się. Polecam wpisać chociażby w wyszukiwarkę ,,zarobki stryków" i już w pierwszym linku (pracuj) masz jak byk. W 2017 roku przeciętne zarobki na produkcji wyniosły 4800zl/brutto. Do tego średnia ogólna za prace (uwzględniająca magazyny) 3700/kobiety i 4500/ mężczyźni. A przecież zarobki od 2017r poszły chyba w gore prawda? Więc pytanie, czy ktokolwiek z Nas zarabia chociażby tę przeciętna? Myślałem ze Centor chce byś czymś więcej niż przeciętnym pracodawcą.

Magazynier
@Pracownik 12 05.11.2018 12:57

Witam a gdzie można aplikować na magazyn

Szkiełko

i jak wam się podoba otwarcie nowego roku? Super jest co? Ładnie śnieg pada, można polepić bałwany, w biurze ciepło. Ale się cieszę. Dzięki Mikołaju!

M&M&M
@Szkiełko 11.01.2019 15:43

Ciągle jest mega kozacko. Lepszej firmy na świecie nie ma

Pracownik
@M&M&M 12.01.2019 15:59

Pewnie ze kozacko. Jak się siedzi w biurze... ogrzewanie się należy, i fajne pensje, i spokojna atmosfera, i nikt nie pogania, zreszta w biurze jest więcej ludzi niz produkuje drzwi na dole wiec o przepracowaniu tez nie może być mowy. Za to gdy goście mówią ile zrobiliśmy w listopadzie biuro stoi w pierwszym szeregu. Przykro jak niektórzy ludzie na stanowiskach traktuje kolegów z pracy.

Samo życie...
@Pracownik 13.01.2019 18:12

Nowy rok. Stare problemy. Nowy rok. Nowe problemy.

Zawiedziony

Negocjacje? Dobre.... problem w tym ze tu nie ma z kim gadać. Dużo obietnic mało konkretów a wymagania kosmos. Decyzyjność na poziomie zero. Biuro ma zawsze czas na wszystko. Może jest ich tam za dużo jest. Ktoś powinien zrobić z tym porządek.

Nowy

Marian, z kim trzeba negocjować?

Nowy

Drużyna M&M&M, co to znaczy czepiają się ludzi? Co z tymi wymaganiami?

szukam_pracy

Zenek, nie przekonałeś mnie. Szukam pracy w okolicy i mam porównanie. Multisport, opieka zdrowotna, ubezpieczenie, premie za obecność to dzisiaj norma nawet na kasie w sklepie. Ale najbardziej zniechęca ta agresja i (usunięte przez administratora) na tym forum. Jak to ma być ta super atmosfera to nie dla mnie. Itak boję się szczepionek :)

pracownik

"jak komuś tak bardzo źle to niech odejdzie", serio? To jest ten fajny klimat o którym piszesz? Pracownik ma robić ale jak coś się odezwie to wypad. Kim ty jesteś żeby tak rozmawiać z pracownikami. Widać że na produkcji nie pracujesz a wielce się mądrujesz. Ludzie nie są głupi!

szukam_pracy

Ostatni czy tam Łysy - nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Cały czas piszesz dużo, ale żadnych konkretów. Przecież ludzie nie przyjdą do roboty bo kierownik "jest spoko". Jakie są benefity dla pracowników oprócz szczepienia i kierownika który jest spoko???

Zenek :)
@szukam_pracy 19.10.2018 17:00

Odpowiadając na twoje pytanie: Są wczasy pod gruszą - dodatkowe 1000 zł za wzięcie dwóch tygodni urlopu. Na święta jakieś drobne upominki no i zajęcia z Angielskiego.

Ostatni mohikanin

Wiadomo, że są lepsze i gorsze momenty, lżejsze i cięższe, jak w każdej firmie pomimo to atmosfera jest ok. Potrzeba czasu na zmianę wielu rzeczy po rządach byłego (usunięte przez administratora)i te zmiany widać, jest wiecej czasu na działania porządkowe i organizacyjne. Nowy kierownik tez jest spoko, stara sie jak moze, pomaga. Generalnie w chwili obecnej centor można śmiało polecić jako pracodawcę.

Łysy lepszy niż rudy
@Ostatni mohikanin 17.10.2018 12:20

Kasa wiadomo zawsze by się przydało więcej zawsze będzie mało wszędzie w każdej pracy...tak czy tak wyplacalni są.. klimat ludzie wporzadku jak i z biura jak i z hali produkcyjnej nie ma co narzekać jak komuś tak bardzo źle to niech odejdzie... Centor firma znaczna poprawa to co było kilka miesięcy temu a teraz.... Pracownicy nie wszystko odrazu powoli mały krokami kwestia dogadania dajmy szansę dostaliśmy nowemu dostaliśmy palec a niektórzy chcą odrazu cała rękę i cierpliwości pozdro

Szukam_pracy

Hejka, pisaliście dużo o wynagrodzeniu i rozwoju. Ile można zarobić u was na produkcji? Jakie benefity proponuje firma dla pracowników... oczywiście poza szczepieniami :)

Pracownik

Czarny, co to znaczy progres nastawienia firmy do pracowników? Ja tu żadnego progresu nie widzę. Miały być wielkie zmiany i jak zwykle skończyło się na gadaniu...

Max

Czarny, kiedy będą te podwyżki o których piszesz??? Skąd masz takie informacje?

Czarny

By sprawiedliwości stało się zadość trzeba powiedzieć, że od kiedy nie ma z nami byłego dyrektora w Centor Central Europe atmosfera pracy uległa bardzo dużej poprawie. Pracuje się miło i spokojnie, nie ma niepotrzebnego stresu, jest czas by wypełnić swoje obowiązki, a co ważne nie odbyło się to kosztem wydajności produkcji. Zmiany konsultowane są w szerokim gronie, wprowadzane są w sposób umiarkowany co nie powoduje chaosu. Podoba mi się progres nastawienia firmy co do rozwoju pracowników. Kurs języka angielskiego, szczepienia dla pracowników, oraz perspektywa podwyżek i kolejnych szkoleń bardzo zachęcają do związania się z Centorem na długie lata. Zresztą po wielu ludziach widać spory optymizm i nadzieje na fajny rozwój zarówno firmy jak i każdego z nas. Tak trzymać i oby tak dalej.

Zainteresowany
@Czarny 02.09.2018 15:05

No i jak, dalej jest tak pieknie?

pokorne_ciele

PILNIE ogłaszam, że Centor Central Europe Sp. z o.o. jest ponownie DOSKONAŁYM MIEJSCEM PRACY. Drogi zwolniony mechatroniku, technologu, projektancie samolotów, konstruktorze mebli, modelarzu, magazynierze, malarzu, kierowco wózków widłowych, informatyku, zarządco wielkich zakładów, producencie pudełek, konstruktorze maszyn, znawco prawa pracy, i każdego jeszcze kogo w sobie odkrywałeś przed Nami w tej firmie wiedz, że Centor przetrwał Ciebie, Twoje rządy i ponownie jest doskonałym miejscem pracy. Szkoda, że nie dane nam było widzieć Twojej miny, w chwili gdy potraktowano Cię tak, jak Ty traktowałeś Nas...

Czarny
@pokorne_ciele 10.08.2018 22:40

Centor przetrwał, i w zupełności zgadzam się ze będzie teraz lepiej. Szkoda tylko tych kilkunastu ludzi ktorzy (usunięte przez administratora). Mam nadzieje ze teraz w firmie stopniowo zapanuje ład i porządek i ze jako zaklad udowodnimy ze można produkować, rozwijać siebie i fabrykę i wreszcie pracować w miłej i bezstresowej atmosferze.

Pracownik

Karma wraca

Spragniony

Panowie ale kubeczki do wody to już można chyba kupić tym bardziej że tak ciepło jest... Ciągle poganianie nic nie da albo jakość albo ilość jedno z drugim nie idzie w parze.. Może kiedyś (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

ZamknięteWC

Zarobki są ok, ale też nie są nie wiadomo o ile wyższe niż w firmach obok. W każdej firmie sa różnego rodzaje dodatków jak premie, ubezpieczenie, karty multisport etc, czego tutaj niestety nie ma, najgorsze w tej pracy to sinusoida nastrojów (usunięte przez administratora), praca sama w sobie ok

Sprytny Zbyś

Dajemy Ognia Panowie - proszę: (usunięte przez administratora) niszczy naprawdę ciekawą firmę, miało być rodzinnie, obietnice szkoleń podnoszenie kwalifikacji, najważniejsza jakość produktu i wielkie G z tego. Dla oszczędności firmy kazał zamknąć jedną toaletę, po godzinie robi zebranie i chwali jak to Bogata jest firma i jakie szczęście Mamy że tu pracujemy. Pod przykrywką przyjaźni z pracownikiem potrafił obrażać inne osoby z tej lub innej firmy zawsze podkreślając że On jest tutaj nie z przypadku. Podsumowanie: + ciekawa praca + zarobki względne - rotacja ludzi (usunięte przez administratora) Powodzenia

Dajemy Ognia Panowie
@Sprytny Zbyś 31.07.2018 16:52

Wielkie dzięki Masz browara

Pomocny Zbyś

W internecie nic nie ginie. Oto twoja usunięta opinia Liniowy: Szczerze nie polecam tej firmy. Stawka może trochę większa niż w rejonie ale (usunięte przez administratora)(tutaj można użyć dowolnych epitetów). Załoga łącznie 20- kilka osób a dyrektor liny, kaizeny, 5s'y itp- wprowadza. Teksty typu Anglicy robili coś w 2h to my Polacy powinniśmy robić to w godzinę :) Albo psychologiczne podejścia do pracowników. (usunięte przez administratora) Ciebie potem pochwali i tak na zmianę 20 razy w ciągu 5 minut, a pod koniec powie, ze jednak dobrze robisz :) Albo coś do robienia na zmianę w 7 osób to redukcja na siłę do 3 :) liczy mu się tylko wydajność i zapitalanie i wyniki- większe jak gdzieś robili w 7 osób to samo. Żeby jak najwięcej wycisnąć z kilku osób, jak cytrynę. Najlepsze jak pokazuje filmiki z neta albo chwali się jak kłócił się z ochroniarzem ze złotych tarasów. Tylko on jedyny rozwalił atmosferę w tej firmie. Jak byli jeszcze Australijczycy to było wporzo bo się pilnował.

Panowie Dajemy Ognia
@Pomocny Zbyś 30.07.2018 19:56

Bardzo proszę o powrót Mojej opinii bo z tego co słychać w Firmie Pana (usunięte przez administratora). bez zmian, a nawet słyszałem o nowych zmianach....

Liniowy

Pierwsza opinia Liniowego usunięta- czyli moja. Pytam się administracji co było w niej nie tak, że została usunięta? Napisana bez osobowo, szczerze i prawdziwa. Wisiała ona tutaj długo. Więc widać jak można łatwo usunąć opinie za kase.

Liniowy
@Liniowy 18.07.2018 13:54

Dodam, że wisi na niej 78 opinie, że była pomocna. Obstawiam, że nie otrzymam komentarzu od administracji.

Bruce Willis
@Liniowy 18.07.2018 13:55

Jasne, ze nie masz co sie spodziewać odpowiedzi, sa różne agencje, które na zlecenie firm kasują negatywne wpisy i piszą pozytywne,co tu ma miejsce

$$$
@Liniowy 18.07.2018 13:55

Nie otrzymasz odpowiedzi:-) (usunięte przez administratora)

Zmęczony
@$$$ 20.07.2018 18:48

Zamiast dać premie pracownikom. Za kręcenie korbką.

Bardziej zmęczony
@Zmęczony 25.07.2018 14:10

Niewdzięcznicy nie podziękowaliście za te 3% podwyżki pod koniec roku to teraz hajs idzie na goworka i plastikowe regały mocowane na trytytki.

Borys Szyc

Co znowu było nie tak w komentarzach które zostały usunięte po paru miesiącach od ich dodania ? To, ze były niepochlebne ? Gdzie łamały regulamin ?

Iza

@Miksol, rozumiem, że rozmowa z przełożonym nie wchodzi według Ciebie w grę. Jednak osoba będąca na stanowisku nie może nadużywać swojej władzy wobec pracownika. Zawsze można to zgłosić wyżej. Czy prócz wynagrodzenia można liczyć na poza finansowe dodatki takie jak szkolenia branżowe? Jeśli ktoś z was posiada informacje na temat bieżącej sytuacji w firmie oraz ofert pracy niech śmiało pisze. Podzielcie się swoimi doświadczeniami, na pewno wiele osób z tego skorzysta.

Pracownik

Jestem pracownikiem w tej firmie od roku i jak dla mnie większość złych opinii tutaj jest wyolbrzymiona. Szef też człowiek i może mieć gorszy humor. Również bym był zły gdyby któryś z pracowników nie podchodził do swoich obowiązków poważnie. Zresztą to on jest odpowiedzialny za całą produkcję i realizację zamówienia. Pracuje mi się dobrze, mimo że czasem trzeba się dużo napracować, co na dłuższa mete moze nie podobać się wielu osobom. Jestem zadowolony z wynagrodzenia, które wypłacane jest w terminie i w kwocie która była obiecywana na początku, warunki pracy są ok. W nagłej sytuacji gdy potrzebowałem wolnego, po rozmowie z szefem dostałem je bez problemu. Czasem naprawdę szczera rozmowa jest rozwiązaniem wielu problemów a nie ciągłe czepianie się czego popadnie byleby tylko wywołać burzę.

Miksol
@Pracownik 14.06.2018 17:39

Szef może mieć gorszy humor? a pracownik produkcji? z tego co ja odczułem to już nie.

Iza

@Zenek, nie jesteś zadowolony z atmosfery w pracy? Czy przeszkadza Ci relacja pracownik-przełożony, relacje ze współpracownikami są dobre? Próbowałeś naprawić te stosunki? Czasem spokojna i merytoryczna rozmowa z pracodawcą pozwala zmienić te relacje na lepsze. A jak wygląda sytuacja z warunkami pracy? Czy mógłbyś dodać swoją opinię na ten temat?

Miksol
@Iza 13.06.2018 10:21

@Iza z (usunięte przez administratora)merytoryczna i spokojna rozmowa? Nigdy z tym człowiekiem nie gadałaś. Tu tylko jedna strona może mieć racje i argumenty...

kilkasłów

Firma jest w porządku, widać z tobą było coś nie ok dlatego zatruwasz to forum swoimi pretensjami. Ciągle piszesz o wc, kiblach, świetle w kiblach, odświeżaczach w kiblach. Może dlatego nie nadajesz się do tej branży bo najważniejszym tematem dla ciebie jest wc. Skoro jesteś taki dobry i wiesz jak robić biznes to zgłoś się do tej Australii o której piszesz, może dadzą ci pracę Dyrektora albo inną związaną bardziej z twoimi zainteresowaniami :) a prawda jest taka ze w firmie toalety są i nawet 6 i są otwarte. Są czyste i jest w nich papier i zapach. Bhp to nie toalety geniuszu. W filmie są szkolenia z pierwszej pomocy, szkolenia wstępne i okresowe bhp. Pazdro.

Miksol
@kilkasłów 07.06.2018 13:15

To jak mam ciśnienie na 2 bądź 1 to mam walić na stół na produkcji? Czy mam mieć zapewnione do tego pomieszczenie? Więc kilkasłów dokształć się.....

Iza

@Pracownik, dziękuję Ci za Twoją szczerą opinię. Gdybyś mógł dodać kilka słów na temat dodatków do pensji? Czy można liczyć na premie i pakiet socjalny? Czy praca jest zmianowa i jakie umowy o pracę zawiera pracodawca? Podziel się swoimi doświadczeniami, na pewno wiele osób z tego skorzysta.

Zenek :)

Odnosząc się jak najbardziej merytorycznie do zamieszczonych poniżej pozytywnych opinii (cztery takie opinie w przeciągu dwóch dni? serio to ma być wiarygodne?): 1. elastyczny grafik- tak, o ile jesteś szefem. Pod koniec dnia możesz poinformować załogę, że od jutra robią po 12 h i we wszystkie soboty też. Jeśli tu pracujesz i musisz wyjść wcześniej albo potrzebujesz dnia wolnego dostaniesz, o ile (usunięte przez administratora)ma dobry humor... 2. pensja zawsze na czas- racja, wypłaty zawsze w terminie. A to, że zdarzało się, że ludzie dostawali pensję bez nadgodzin zawsze było winą firmy rozliczającej, nigdy dyrektora - on jeden nigdy nie popełnia błędu. 3. szkolenia - tak, obowiązkowe z BHP dla wszystkich, wózki widłowe i pierwsza pomoc dla wybranych. Jak to się ma do obietnicy częstych szkoleń nie wiem. 4. Przestrzeganie BHP- tu robi się coraz zabawniej. Coś mi świta, że nakazanie nocnej pracy pracownikowi produkcji przy włączonych maszynach, w sytuacji gdy zostaje w firmie sam na 8 h świadczy raczej o braku wyobraźni, a nie o dbałości o bezpieczeństwo. 5. Dobra, życzliwa atmosfera- tu już mam ubaw po pachy :) Ale co kto lubi. Ja nie lubię, jak mnie ktoś ciągle pogania, jest wiecznie niezadowolony, ciągle krzyczy i ma absurdalne wymagania. I nie, nie oczekuję, że w pracy wypocznę. No i jeszcze zwracanie uwagi, że za długo się było w tym słynnym WC :) 6. Socjal- zależy od uznania (usunięte przez administratora), bo nie jest zagwarantowany żadnym regulaminem. Skąd pewność, że dostaniecie? Żadnego multisportu, ubezpieczenia, opieki zdrowotnej, nawet biletów do kina. Do firmy nie może przyjechać też żadna firma rozwożąca posiłki po okolicznych magazynach :) Reasumując- Centor to podobno fajna firma była, gdyby nie dyrektor może jeszcze bym tam pracował :) Zrobicie jak uważacie, ja bym tym dobrym opiniom raczej wiary nie dawał. Benka i Przemka serdecznie pozdrawiam, choć wątpię by istnieli w realu. Może chłopaki jeśli jesteście tak zadowoleni podpiszcie się swoimi prawdziwymi imionami :) (usunięte przez administratora)będzie Wam wdzięczny :)

Gregor
@Zenek :) 08.06.2018 20:10

Pozwól Zenku, że i ja odniosę się jak najbardziej merytorycznie do Twojej wypowiedzi 12h dzień pracy jest dla każdego z nas z produkcji dużym wyrzeczeniem, robotę trzeba wykonywać szybko, robi się wiele kilometrów po hali... jednakże kiedyś te prace wykonać musimy, zlecenia nie mogą wisieć w nieskończoność a gdy już uporamy się z ich nadmiarem wraca się do normalnych 8h... Sprawa nadgodzin. Faktycznie zdarzyła się raz, ale została natychmiast naprawiona. Co nie zmienia faktu że nie powinno do niej dojść. Błędy się trafiają, ale ten został naprawiony jak szybko się dało, myślę że zostały wyciągnięte wnioski i wierze że sytuacja się więcej nie powtórzy... Szkolenia na wózki podobno maja docelowo mieć wszyscy z produkcji. nie oczekujmy ze ktoś przyszedł niedawno i już dostaje skierowanie na kurs. Cierpliwości, myślę ze się doczekamy. Praca na noc na frezarce, tak masz 100proc racje. Niestety nie było chętnego by przyjść z chłopakami na noc. Może trzeba pomyśleć o jakimś bonusie za tą właśnie chęć... Atmosfera. Też nie cierpię poganiania, pracujemy szybko, o błąd naprawdę nie trudno, potem wraca coś na gwarancje i śledztwo kto zapomniał dołożyć, spakować, przykrecic... Zbyt wysokie cele na mnie działają w sposób odwrotny do zamierzonego. Jestem przekonany ze w spokoju jestem w stanie zrobić więcej i dokładniej. Co się tyczy socjalu, wierze że będzie. Dyrektor powtarza, że umawialiśmy sie na ciężka prace... Wierze, ze dołożą z Australią starań by za taka prace kasa też była tak samo ciężka i warunki lepsze niż na okolicznych magazynach czego zresztą wszystkim Nam życzę.

Zenek
@Gregor 10.06.2018 19:06

Gregor, szczerze życzę wszystkim pracującym w Centorze, żeby jak piszesz było lepiej. Osobiście natomiast nie wierzę, żeby tak było dopóki (usunięte przez administratora)jest(usunięte przez administratora) Słyszałem już od niego tyle obietnic kierowanych do wszystkich, z których chyba żadna nie została spełniona, że w jakikolwiek poprawę nie wierzę. A (usunięte przez administratora)po niektórych pozytywnych opiniach wiadomo, że dyrektor czyta to forum radzę, żeby dokładnie przeanalizował swoje zachowanie i podejście do pracowników. Zamiast budować wprowadza chaos i tak zły klimat, że praca jest nieporównywalnie cięższa, a jej efekty zdecydowanie gorsze. Wcześniej wymieniłem kilka minusów, ale tak naprawdę tym, co nie pozwalało tam pracować było to, jak dyrektor podchodził do ludzi i jaką atmosferę wprowadzał. Praca może być ciężka, ale jeśli atmosfera jest dobra da się to przeżyć. W Centorze to nie praca i pieniądze stanowią problem.

Marco

Nie rozumiem negatywnych opinii. W firmie pracuję od kilku miesięcy i jestem jak najbardziej zadowolony. W pracy panuje fajna, przyjazna atmosfera. Można się dogadać z pracodawcą jeśli chodzi o grafik, wypłaty terminowe. Osobiście nie mam nic do zarzucenia i planuję pracować tutaj jak najdłużej.

Benek

Ogłoszenie znalazłem w necie ale do niektórych dzwoniła jakaś babka z firmy rekruterskiej.Nie wiem jak jest teraz ale jest 3 nowych i widzę ze są zadowoleni. Są 2 zmiany ale dogadaliśmy się z Dyrektorem i zmiany zaczynają się pół godziny później wiec nie stoimy w gigantycznym korku. To jest duży plus. Atmosfera jak w robocie, fakt ze narobić się trzeba ale płaca super a na wakacje mamy znowu dostać kasę. Jak ktoś chce pracować i zarobić kasę polecam.-- Z poważaniem,

JużOtwarteWC
@Benek 08.06.2018 10:32

Dzięki za odpowiedź.

Zostaw opinię o Centor Central Europe Sp.z o.o. - Stryków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centor Central Europe Sp.z o.o.