Glaz - Bud System Krzysztof Zych

Adres: Źródlana 5, 09-414 Brudzeń Duży

NIP: 7741049606 REGON: 611418643

Glaz - Bud System Krzysztof Zych
2 13 6 1

Opinie o Glaz - Bud System Krzysztof Zych

Śmiechu warte

Pieniędzy niby nie ma.. jak nie płacili zaległych wypłat za październik i listopad na czas, tak do dziś a jest styczeń nie płacą.. A nowe samochody służbowe kupują, stoją na firmie, widać stać ich!

Zły
@Śmiechu warte 14.01.2019 14:00

W końcu firma już istnieje kilka miesięcy to stać na taki zakup , a reszta może zaczekać.Jak by wygłądał prezes tak prężnej firmy w starym oplu

Dobry
@Śmiechu warte 14.01.2019 14:00

Słuchajcie Kłamczuchy !!! Wszyscy pracowaliście w Spółce Work Project Group a swoje komentarze piszecie o firmie Glaz-Bud System co jest w swojej formie i treści NIEPRAWDĄ i świadczy o całkowitym braku wiedzy u kogo byliście zatrudnieni i kto wam nie wypłacił części należnych wam pieniędzy z powodów nie leżących po stronie zatrudniającego . Wszyscy macie pełną wiedzę o firmie ZBACH Sp. z o.o. i przyczynach , które leżą u podstaw kłopotów Spółki - Work Project Group, wiecie także że robimy wszystkie dozwolone prawem ruchy by odzyskać należne nam pieniądze i zaspokoić zobowiązania . W przypadku powtarzania nieprawdziwych informacji - skorzystamy z drogi prawnej. Kto ma odwagę cywilną jesteśmy do Waszej dyspozycji - byście nie upowszechniali anonimowo nieprawdziwych informacji o Firmie Glaz - Bud System.

Zastanawiam sie
@Zły 15.01.2019 07:59

Glaz Bud System, kto jest właścicielem/współwłaścicielem/w zarządzie odpowiedzialny za spółkę? Wg NIP Krzysztof Zych. Chyba że coś się zmieniło. A kto jest współwłaścicielem 51% Work Project Group? Krzysztof Zych. No to nie ta sama osoba? Tylko pytam, by jakiś konflikt tutaj że nie wiadomo o kogo chodzi, bo dla mnie to oczywiste.

Były pracownik
@Zły 15.01.2019 07:59

Chyba ludzie wiedzą z jaką firmą mieli umowę i jakiej firmy są pieczątki na każdej z umów.

Zły

Jak dobrze pamiętam to jeden z tych pseudo prezesów na jednym ze spotkań z pracownikami powiedział ,że wszyscy będą traktowani jednakowo co do wypłacanych zaległych wypłat , ale okazuje się ,że ci co pojechali do Szczecina to otrzymali po 4000 zł ,a ci co zostali obietnicę. Dominiś zrobił ze swojej gęby cholewę.Nie wierzę już gnojom w żadne ich słowo. Tak się rozkręca firmę na ludzkiej krzywdzie.Pieniędzy za październik i listopad nie ma do dziś i pewnie nie prędko będą.Dobry sposób na zatrzymanie pracownika .Pogratulować kreatywności.

Nick
@Zły 04.01.2019 18:26

Ci co pracują w Szczecinie rypią za darmo, bo jaką gwarancją jest ich słowo - żadne. Łudzą ich tylko i szantażują, że jak bedą pracować to dostaną i.. dostali po 1-2 tysiące, co w sumie z poprzednią zaliczką jest nawet nie połową wypłaty za październik, a gdzie tu za listopad mamy 12 styczeń. Powodzenia tym którzy tam pracują, bo trzeba być największym frajerem, żeby tam dalej pracować za darmo.

Porażka

Ta firma to porażka weźmy sie w grać i idzcmy do sądu mamy tez swoje prawa i wiem że to wygramy a ta firma nie dostanie zadnej pracy to chętny spotkajmy sie pod firma w poniedziałek od9 do10 a może się boicie

Neutralny
@Porażka 21.12.2018 15:22

Wszystkie wypłaty będą regulowane w pierwszej połowie stycznia przez dłużnika Zbach.

12345
@Porażka 21.12.2018 15:22

Jestem za kiedy nastepne spotkanie pod firma dopisuje sie do listy ! Też zostalem ofiarą OSZUSTÓW prezesików z glaz-budu !

Zły
@Neutralny 21.12.2018 19:16

Kolego nie wiem od kogo otrzymałeś te informacje, ale z całym szacunkiem włóż to między bajki.

Zły
@Neutralny 21.12.2018 19:16

Kolego niewiem od kogo dostałeś te informacje, ale z całym szacunkiem, włóż to między bajki.

Nick
@Neutralny 21.12.2018 19:16

Powtarzam, dłużnikiem nie jest Zbach tylko Glaz Bud System/Work Project Group z racji tego że to on zatrudnia pracowników i tylko on jest odpowiedzialny za wypłaty. To jest dłużnik i oszust,gdyż nie płaci - do dziś nie ma wypłat za październik i listopad a mamy prawie połowę stycznia.

Cześć

Firma godna polecenia prezesi fantastycznie wypłata tylko z 3miesiecznym opóźnieniem ale są osoby które ostatnio lubią pracować za darmo w Szczecinie rodzina koledzy i podpierdalacze nie warte uwagi ta firma z daleka od niej

Pracownik byly

Panowie co myslicje nad tym zeby jechać do prezesa zycha na wigilię skoro prezes to wyprawi dla naszych rodzin tez wigilię

Zły

Pragnę dodać coś od siebie na temat firmy Glaz- Bud jak i Work Project Group.Jak większości osób wiadomo jest to firma w firmie .Ktoś napisał ,że jest to prężnie rozwijająca się firma ,uznałem tą wypowiedź za kiepski żart.Przecież to są GOŁODUPCE którzy nie posiadają żadnego zaplecza finansowego . a miało być tak prosto , bez własnego wkładu zarobić krocie.Trochę się przeliczyli bo firma która zleciła im pracę też nie śmierdzi groszem.Teraz do rzeczy , do dziś dnia brak wynagrodzenia za październik i listopad ,a Panowie Prezesi przy swoich laptopach oglądając TV zastanawiają się jaką kolejną bajkę sprzedać wkurw...ym pracownikom jak znów wtargną do biura ( powiemy,że Krzysztof biega po bankach i załatwia kredyt).Współpraca z tą firmą to była moja największa porażka.Strata czasu i oczywiście pieniędzy ,bo jest to mało prawdopodobne żeby je odzyskać.Nikomu nie polecam tej firmy.Nie dajcie się nabrać na ich gatki i obiecanki .Na chwilę obecną jest to niewypłacalna firma .Moja cierpliwość jest u kresu wytrzymałości !!!

Nick
@Zły 17.12.2018 22:47

To wszystko najszerszy prawda do dziś ani grosza z wypłaty za październik i listopad a za tydzień święta. Ciągle gadanie że starają się żeby zapłacić, a to zwykle łgastwo. I jeszcze mają celność straszyć że jak do mediów pójdziecie to wgl nie zapłacą.

Płockie Echo

Witam. Jestem z Płocka i nic nie wiem na temat tej firmy -dziwne ? Widuje ich ogłoszenia -dosyć ciekawe na portalach branżowych na Holandię teraz na Szwajcarie _bez języka dla monterów i spawaczy ??? Czy moze coś słyszał o tym cudzie przyrody ??

Jackob
@Płockie Echo 26.01.2017 10:43

Witam, firma jest ok. Pracuje w niej 2 mięs. Kasa na czas, każdą sprawę da radę zalatwic, widać że zależy im na pracowniku nie jak w większości naszych płockich firm. Polecam

Jackob
@Płockie Echo 26.01.2017 10:43

Witam, firma jest ok. Pracuje w niej 2 mięs. Kasa na czas, każdą sprawę da radę zalatwic, widać że zależy im na pracowniku nie jak w większości naszych płockich firm. Polecam

Krzysiek jazyna
@Jackob 05.07.2018 14:12

Odezwij sie690593325

Ranczer
@Płockie Echo 26.01.2017 10:43

Daj sobie spokój kolego

12345
@Jackob 05.07.2018 14:10

Z której strony rodziny jestes od Dominika czy Krzyśka piszac takie bzdury !

12345

Koledzy ! Trzeba sie zebrac którym sa winni pieniadze i skierowac sprawe do PIP i przedstawic ich oszustwa niech sie nimi zajma. Kto jest za łapka do góry. Ja osobiscie złodziejom nie odpuszcze narobie smrodu niech sie tłumacza niech komornik zajmuje mieszkania samochody !!!

12345

To jest banda (usunięte przez administratora) i rodznna klika!!! Trzymac sie z daleka od oszustów!!!

Grzegorz

Lubię atmosferę w Glaz - Bud System Krzysztof Zych za: Firma ok. Indywidualne podejście do każdego pracownika. Nie podobać może się tylko nierobom i lubiącym nadużywać alkoholu. Takich firma nie trzyma.

Anonim
@Grzegorz 03.12.2018 21:00

Nikt tutaj nie pisał o atmosferze a o wypłacie. A takiej nie ma. Do dziś nie zapłacono za październik! Nie mówiąc o listopadzie więc stwierdzenie że nie podobać się może nierobom i pijakom jest moim zdaniem drwiną. Ponieważ jeśli ktokolwiek jest zadowolony z takiej firmy to chyba w moim mniemaniu jakiś altriusta, bo żaden człowiek nie będzie zadowolony jeśli mu nie płacą jego zarobionych pieniędzy. I potwierdzi to minimum 40 pracownikow którzy nie dostali wypłaty. I tak, firma nie trzyma się jak już to swoich obowiązków - zapłaty pracownikowi na czas. Ale jeszcze trochę i to wyląduje w PIP i US.

Anonim
@Grzegorz 03.12.2018 21:00

Indywidualne podejście, masz na myśli wyłączanie telefonów i zbywanie ludzi którzy dzwonią o pensje z przed trzech miesięcy? Czy może o zdziwienie że wgl człowiek się upomina i podejście "cieszcie się że jest praca"? Dobra atmosfera to taka że co miesiąc każdy pracownik żyje w stresie czy dostanie wgl pensje? A jeśli już to kiedy, 30stego czy może 15 ale następnego miesiąca? Atmosfere w firmie tworzą pracownicy, a nie prezesi. Zero kontaktu, (usunięte przez administratora). A pomawianie ludzi o nieróbstwo i alkoholizm? Bo co, bo ludzie strajkuja, schodzą z budowy z powodu braku wypłaty za 2 miesiące? Żenada. Czasy niewolnictwa się skończyły, do pracy idzie się po pieniądze. Niech firma przestanie siać propagandę tutaj w opiniach i niech zacznie zajmować się płatnościami. Nie macie wstydu, tak traktować ludzi jeszcze tutaj pisać takie rzeczy.

Ranczer

Ludzie te pochwały to pisze rodzina prezesa . dlaczego nie napisze ze ponad 40stu pracowników nie otrzymało wypłaty za październik.a nawet są osoby które nie dostały za wrzesień

Były pracownik

Firma zatrudniający praktycznie "na lewo". Nie wiadomo czy odprowadza składki, zatrudnienie to fikcja, wykazywana co najwyżej najniższa krajowa, powinny się tym zainteresować odpowiednie służby (Urząd Skarbowy, Państwowa Inspekcja Pracy). Poprzednio działała jako Glaz-Bud System teraz jako Work Project Group . Przyjmuje duże zlecenia chcąc dorobić się na ludziach m.in. Koluszki, Nowa Wieś k. Bydgoszczy, Szczecin, a stabilność finansowa zerowa. Tzw. "agencja pracy". Będąc zatrudnionym nie masz żadnej gwarancji wypłaty chyba że jesteś spokrewniony z szefostwem. Firma nie płaci pracownikom nawet do 20dnia następnego miesiąca lub płaci w ratach.. Wypłaty za październik do dziś (26.11.2018r.) pracownicy nie otrzymali mimo zapewnień szefostwa i obietnic,że w kolejnym miesiącu wypłata będzie terminowo do 15tego. Słowo pana D. są nic nie warte, puste obietnice i kpina z ludzkiej pracy, nie wspominając już o tym,że ludzie zmuszeni są porzucać pracę i protestu (cała zmiana) by zmusić firmę do uczciwie zarobionych swoich pieniędzy. Ciągłe tłumaczenia że inna firma nie zapłaciła itp. itd. co miesiąc te same wymówki i kpina ze swoich zobowiązań - bo obowiązkiem pracodawcy jest zapłacenie za należną pracownikowi pracę bez względu na to czy jakiś wykonawca mu terminowo płaci czy nie. Ten pan nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy, stabilności finansowej i żadnego poszanowania do ludzkiej pracy. Nawet nie wysila się by swoim pracownikom na których niemało się dorabia, zapewnić choć przetrwanie i jakąkolwiek zapłatę na czas jak w umowie do 15tego. Nie wiadomo czy wgl zapłaci. Najgorszemu wrogowi nie polecam pracodawcy, omijać z daleka. A byłym pracownikom radzę wytoczyć proces zbiorowy i powiadomić US i PIP nim ten pan po raz kolejny ogłosi upadłość firmy i oszuka kolejnych naiwniaków. Idąc tam do pracy trzeba się liczyć z psychicznym wykończeniem, niepewnością co do wypłaty i ciągłym kłamstwom. Innymi słowy przymusowy wolontariat na rzecz jaśnie pana z Płocka.

Anonim
Zweryfikowany użytkownik
@Były pracownik 26.11.2018 10:49

Potwierdzam. Każde słowo to prawda. Te informacje może potwierdzić minimum 30 osób które znam i które pracowały w tej firmie. Pracodawca nawet nie wykazuje jakiejkolwiek empatii i nie próbuje się wytłumaczyć. Dla niego to coś normalnego że rozpoczynasz 3 miesiąc pracy bez wypłaty za 2 poprzednie. Umowa od najniższej stawki, wypłaty pod koniec następnego miesiąca albo wcale. Zastraszanie że jak nie pasuje proszę się pakować z budowy. Tłumaczenie się że firma nie dostaje przelewów z innych firm.

bolo

dobrze napisałeś cud przyrody

bolo

witam te opinie to piszą sami prezesi bo jest ich 2 lub zatrudniona rodzinka na pewno niema wypłaty na czas tylko czeka się do 2 miesięcy krótko mówiąc (usunięte przez administratora) jak wszędzie wyrzucili ich z budowy zbiorników i nie mają kasy na wypłaty za pażdziernik taka jest prawda bo tam pracowałem o mijajcie szerokim łukiem

Rzepnik

Jak najbardziej polecam firmę Glaz-Bud System, pracuje w niej od lipca 2018 jako monter i jak do tej pory nie mam nic do zarzucenia pieniądze są wypłacane, stawki bardzo dobre w Płocku inne firmy nie mają tyle do zaoferowania, miejmy nadzieję że nic się nie zmieni. Moje sugestie dla Glaz - Bud System Krzysztof Zych: Co do Pana Krzysztofa jak narazie nic złego mu zarzucić nie mogę, hotele jak i transport do pracy organizuje na dobrym poziomie, pieniążki się zgadzają. Lubię atmosferę w Glaz - Bud System Krzysztof Zych za: Podoba mi się to ze jak coś wypadnie ważnego w życiu niespodziewnie i jest potrzeba nagłego zjazdu z delegacji nikt nic nie robi pod górkę, druga ważna rzeczą jest to że po okresie próbnym jaki przeszedłem jak i Inni pracownicy którzy pracują dłuższy okres czasu z umowy zlecenie przeszliśmy na umowę o pracę.

Ryszadd

(usunięte przez administratora)na kase. Dieta w Niemczech wynosi 49e oni dają 35 i szukają (usunięte przez administratora), nie polecam.

Igor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi ?

Anolimerus

Witam, firma prężnie rozwijająca się, dobrze płacą- na czas! Bardzo dobre warunki pracy. Oby tak dalej. Pracodawcy zawsze do dyspozycji. POLECAM.

Zostaw opinię o Glaz - Bud System Krzysztof Zych - Brudzeń Duży

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glaz - Bud System Krzysztof Zych