Reoil Sp. z o.o.
3 26 6 1

Opinie o Reoil Sp. z o.o.

Były 2

Ja naprawde was chlopaki podziwiam ze dalej tam pracujecie. Roboty jest masa i to dobrej! Wiem doskonale ze sie nic nie zmienilo od 4 lat i nie liczcie ze sie zmieni oszukiwalem sie tak 3 lata pozdro !

Bobik
@Były 2 16.01.2019 23:56

Pytanie co mialoby sie zmienic i jakie sa powody narzekania Czego pracownicy oczekuja i kto ma spelnic te oczekiwania

Neo
@Bobik 17.01.2019 17:52

TY

Dobre Czarne Oko

Pracownicy Reoil otrzymali od Prezesa premię świąteczną. Panie Prezesie dziękujemy ! I życzymy pomyślnego Nowego 2019 roku dla Pana i Reoila !

nikod
@Dobre Czarne Oko 28.12.2018 22:36

Reoil Sp. z o.o. to przyszłościowa firma, która rozwija się a branża w której działa jest poniekąd bardzo wymagająca, stawiająca przed właścicielem i pracownikami wiele wyzwań. Także pracownicy zostaliście docenieni !

Ehhh
@nikod 29.12.2018 14:25

Chlopak podziekował a zawsze jakas (usunięte przez administratora) musi dopisac swoje przestan z ta przyszłosciowa tylko wez sie do roboty bo kazdy wie jak jest

Niku
@Ehhh 03.01.2019 00:47

Nie podoba sie to wypi....er...j Nie znosze narzekania nie odpowiada robota nikt cie nie trzyma kierownik nie bedzie plakal za tobą jeszcze ci pomacha na pozegnanie

:))
@Niku 04.01.2019 11:50

Ogarnij sie mam prawo wyrazic swoje zdanie:) i powiem to kolejny raz prezes jest rowny gosc tylko ziemniak daje w (usunięte przez administratora) nikogo nie szanuje i sam przez to jest tak lubiany:) odbije mu sie to kiedys:)

niku
@:)) 06.01.2019 17:32

masz racje, Pewnie czyta to forum i odbija mu się nim, ale mysle ze ma głęboko co kto myśli - brak empatii to podstawowa wada tego człowieka i powinien2x zastanowić się zanim coś powie lub w obraźliwy i niesprawiedliwy sposób czy potraktuje pracownika nie niegodziwy sposób. powinien odwołać się w swoim zarzadzaniu ludźmi do pisma św. traktuj bliźniego swego jak siebie samego

Batman
@Niku 04.01.2019 11:50

Żeby jemu ktoś nie pomachał pa pa ! he,he....

:)
@Batman 11.01.2019 05:19

Juz dawno piwinni to zrobic za te jego teksty do nas ale to juz nie nasza sprawa tylko gory.

belzebób
@:) 12.01.2019 10:05

W takim razie niech góra się dowie,zorganizować spotkanie pracowników z Prezesem ale bez drugiej strony( linia obrony jest w jego osobie tutaj zbedna) tyle obrażanie drugich w podły słowny sposób jest nie do przyjęcia, nie mamy średniowiecza tylko 21 wiek jeszcze treoche i dojdzie do kar ( kleczenia na grochu w kącie za przewinienie) takie postepowanie trzeba ukrócić

Były
@belzebób 12.01.2019 14:20

Czytając wasze wypowiedzi widze ze nic sie nie zmienilo od mojego rozbratu z Reoilem. Żal to czytać bo mam sentyment do tego miejsca a tak naprawde do osoby która stworzyła tam rewelacyjną atmosfere - czytaj Miro.

gogo

banda narzekaczy, co wam tak źle, jak za czarno w piekarni szukać roboty, będzie biało dla odmiany bez pyłu, hałasu.

:)))
@gogo 23.12.2018 16:06

Biało to ty masz na hali ciekawe co to jest tego juz nie napisałeś a zapomniałem to jest zdrowe powietrze

Blackman

Podobno firma Reoil nawiązała poważną współpracę z angielskim inwestorem, co oznacza rozwöj firmy i technologii pirolizy opon na rynkach światowych. Krążą pogłoski, że szykują się spore podwyżki wynagrodzeń dla pracowników, bo firma nie może sobie pozwolić na stratę doświadczonych fachowców, mając w perspektywie uruchamianie nowych instalacji w Anglii i innych krajach Europy i świata. Jeśli to okazałoby się prawdą, to gorąco popieram w takiej polityce firmę Reoil, która obejmując w planie inwestycyjnym swoich pracowników, stworzy sobie dobre perspektywy biznesowe na przyszłość ! Brawo!

Dramat
@Blackman 25.11.2018 01:00

Gosciu jesteś smieszny !

..........
@Blackman 25.11.2018 01:00

Jeżeli to w niedalekiej przyszłości potwierdziłaby się teza napisana powyżej jest to wielka szansa ekspansji firmy na inne rynki, Od blisko 3 lat ci pracownicy którzy postanowili pozostać z firmą do dziś ( co zapewne nie jest łatwe patrząc na specyfikę pracy) Wzrost wynagrodzenia byłby ogromnym ukłonem w ich stronę i docenienie za wkład własny i zaangażowanie każdego z nich z osobna. ( nic tak nie motywuje do dalszej pracy i pomysłów jak docenienie człowieka (nie przez poklepanie po ramieniu) ale właśnie kasa. Trzeba powiedzieć otwarcie ze bez starych pracowników ( nie umniejszając nowym ) firma nie byłaby w tym miejscu gdzie dzisiaj sie znajduje . Osobiście kibicuje firmie Reoil w Bukownie aby po wielu wzlotach i upadkach, starciach i ponownych wzlotach w końcu ustabilizowała swoją sytuację nie tylko w kwestii produkcyjnej ale i osoągneła wysoką pozycję na rynku międzynarodowym.

Sadza
@Blackman 25.11.2018 01:00

Jak dostane podwyzke to napisze to tutaj a wiem ze ich nie bedzie:) wogole co to za obiecanki na go worku nie ma chetnych juz do pracy:)

Bigbag
@Blackman 25.11.2018 01:00

Tak! Firma tak dobrze rokuje że nawet na święta nie dostali złamanej złotówki hahaha!! Tak więc komentarz "blackman" wyssany z palca i napisany dla przełamania kwasu jaki tu ludzie obrazują, bo realia są wręcz bezwzględnie.

Honorata
@Bigbag 18.12.2018 20:57

Zatem rozwiń swoją wypowiedź i napisz proszę, jakie posiadasz doświadczenia związane z Reoil? Co konkretnie masz na myśli pisząc o realiach? Warto udzielać merytorycznych i wyczerpujących wpisów, które mogą okazać się cenną wskazówką dla użytkowników w podjęciu decyzji o zatrudnieniu w firmie. A może widzicie coś pozytywnego w firmie? Albo macie pomysły, co należałoby poprawić, aby firma funkcjonowała lepiej?

bem
@Bigbag 18.12.2018 20:57

dlaczego masz postawę roszczeniową i uważasz ze pracodawca ma dać ( na świeta), to jego decyzja ale to nie twoja wina pracownicy nauczyli się ze mają dostać na każde swieta piniondze. wynagrodzenie dostajesz na czas to już duzo…. nie starcza ci na świeta "wonga com"....pożyczka i już

bem
@Bigbag 18.12.2018 20:57

o jakich realiach Ty piszesz ? przecież nie jesteś pracownikiem - piszesz sam ze " nie dostali " czyli rozumiem ze piszesz na podstawie uzyskanych informacji

Karp
@bem 20.12.2018 11:43

Hahaha no dobre, nie chodzi o to kto co i ile ma, ale gest firmy względem pracownika, każda firma z nawet bardzo ubogim socjalem daje pracownikom mniej bądź więcej ale daje, choć wnioskując po twej mentalności w twych komentarzach nie masz pojęcia co to jest ten że gest. Liczy się wyzysk i męczennictwo.

Tołdi
@Karp 21.12.2018 08:48

Przenieś się do firmy z ubogim socjalem to dostaniesz swoją złotówkę. Biedaku to piszesz ze wyzyskują cię to nie zazdroszczę.

Noname
@Bigbag 18.12.2018 20:57

Się kolego mylisz, ciekawe skąd to info Sherlocku Holmsie pozal się Boże. Nie masz życia i jakiegoś hobby tylko trollowanie w necie ? Przeniosłeś się do innej firmy to super ! Więc po co zajmujesz się sprawami Reoil ? Wetknij nos w sprawy nowej firmy i znajdź jakieś zajęcie bo ta nienawiść Cię zniszczy a jad spali od środka ????????????????

4 lata w syfie
@Honorata 19.12.2018 00:30

Zmienic kierownika pozdro

3 lata w syfie
@bem 20.12.2018 11:43

Alboo sperzedawaj ziemniaki jak kierownik:)to bedziesz 6 na swieta :)

nick
@4 lata w syfie 21.12.2018 22:53

Rozwiń swoja wypowiedź w temacie zmiany zarządzającego, jedno zdanie kompletnie nic nie mowi.

Bigbag

Dali podwyzki 300 zł jak nie zachorujesz przez 3 miesiace. (usunięte przez administratora) ze okres zimowy teraz :) cwaniaki!

..........
@Bigbag 14.11.2018 12:34

to pomysłowe posuniecie, wiele form stosuje podobną politykę to premia za obecność kolego, jak kasa cie nie motywuje do pracy to już nic cie nie zmotywuje

Czarny jak sadza
@.......... 28.11.2018 13:40

A szacunek kolego bo widze ze za pieniadze to wszystko zrobisz?

WDZ:)

Bastian czy ty nie pamietasz jak ziemniaki woziłes do roboty w tym swoim lanosie! wiec przestan szydzic z chlopakow ze chca zarobic stowke wiecej DRAMAT!

BonyM

W eurobucu są przyjęcia - zapraszam!

OdkurzaczHenry
@BonyM 23.10.2017 23:56

W Eurobacu non stop są przyjęcia, bo nie da się tam normalnie pracować, pozdrawiam

Były

Slyszalem że kupili nową technologie i rozwiąze ona wszystkie bolączki zakładu. Szkoda że firma z Libiąża od której ją kupili nie ma zielonego pojecia o pirolizie. Hahaha.

modern
@Były 26.04.2018 19:28

szkoda ze nie miałeś "jaj" powiedzieć tej mądrości jak pracowałeś, każdy cwaniakuje na forum bo jest anonimowy

Były
@modern 07.05.2018 14:06

Modern. Mam "jaja" dlatego tam juz nie pracuje. I nie jest to cwaniakowanie tylko moja opinia o poziomie wiedzy ludzi którzy tam rządzą wyrażona poprzez śmiech. Ludzi którzy maja glowe na karku i potrafią myśleć nieszablonowo i z wyprzedzeniem pozbyto sie lub sami odeszli.

Hans Klos
@Były 26.04.2018 19:28

Wiadomo coś na temat tej firmy z Libiąża i jej technologii?

Hans Klos
@Były 26.04.2018 19:28

Wiadomo coś na temat tej firmy z Libiąża i jej technologii?

Alicja

@Ziemniok Drogi Użytkowniku, nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz. Widocznie bierzesz mnie za pracownika firmy Reoil, którym nie jestem. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i moim zadaniem jest dyskusja z użytkownikami, aby każdy kto będzie tutaj szukać informacji na temat pracy, mógł je znaleźć. Z tego powodu zachęcam Cię do umieszczenia swojej opinii na temat pracy w tej firmie. Będę Ci za to wdzięczna. Liczę zatem na odpowiedź oraz pozdrawiam.

Alicja

@Reaktor Czy próbowałeś rozmawiać w tej kwestii z którymś z przedstawicieli firmy Reoil? Jeśli tak, to z jakim skutkiem? Jakiś już czas minął od Twojej wypowiedzi, więc byłabym Ci wdzięczna za tę informację.

Ziemniok
@Alicja 05.07.2018 19:47

A kiedy zrobisz nowa dostawe ziemniaków na reoil :) bo za chwile wykopki:)

Reaktor

Najstarsi pracownicy dalej czekają na podwyżki oraz OBIECANE wczasy pod gruszą

Skosny wydajacy
@Reaktor 28.05.2018 09:59

I sie nie doczekaja bo nigdy ich nie bedzie... :)

Kubełki
@Reaktor 28.05.2018 09:59

Premie to dostaniecie od tej sadzy i tych gazów rak murowany.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w Reoil Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Czarek

Niestety niektórzy bardzo lubią narzekać generalnie na wszystko!!

Bodz

A jakie są zalety pracy w tym miejscu bo piszecie tylko opryskliwe opinie!

1234
@Bodz 22.11.2017 19:12

Jak zostaniesz operatorem to bedziesz traktowany jak murzyn pozdrawiam...

NDRAGHETA

Haha. Zabawne... nic nikomu nie robię i nigdy nie robiłem, i jeżeli ktoś ma tu coś na sumieniu czy bądź do przemyślenia to na pewno nie Ja. Kto Ciebie penetruje że pracujesz na mus gdzieś gdzie nie chcesz :))))

oper
@NDRAGHETA 19.10.2017 10:54

widać ze jesteś takim człowiekiem któremu można napluć w twarz bo i tak powiesz ,że to deszcz pada...przez takich jak TY nigdy nie będzie dobrze...

Ndrangheta

Wyraziłem swoją obiektywną opinię jako pracownik a nie kierownik, choć wywiązała się z tego piękna kompromitacja, gdybym był kierownikiem bezapelacyjnie bym Cie zwolnił, a nawet zastanawia mnie czemu sam tego nie zrobisz. To co tu wypisujecie na to są paragrafy, więc lepiej zacznijcie pisać nie obraźliwie i obiektywnie. Złe negatywne opinie nie muszą być obraźliwe. Ale jak już wspomniałem to świadczy o samym człowieku i poziomie jego rozumowania.

antyfrajer
@Ndrangheta 18.10.2017 16:56

jak skończysz robić laske kierownikowi to przemyśl co napisałeś i wtedy się wypowiedz.

Ndrangheta

Wyraziłem swoją obiektywną opinię jako pracownik a nie kierownik, choć wywiązała się z tego piękna kompromitacja, gdybym był kierownikiem bezapelacyjnie bym Cie zwolnił, a nawet zastanawia mnie czemu sam tego nie zrobisz. To co tu wypisujecie na to są paragrafy, więc lepiej zacznijcie pisać nie obraźliwie i obiektywnie. Złe negatywne opinie nie muszą być obraźliwe. Ale jak już wspomniałem to świadczy o samym człowieku i poziomie jego rozumowania.

NDRAGHETA

Przykro się robi jak się to czyta, spójrzcie na to co za głupoty wypisujecie, świadczy to tylko o tym jaki klimat kreują na zakładzie pracownicy. Oczekujecie cudów od firmy która ma parę lat i jeszcze nie prosperuje tak dobrze jak to z góry zakładano, i jeśli sami nie dacie coś od siebie, nic z tego nie będzie, a jeśli wasze ambicje są tak szerokie śmiało nic na siłę miejsc pracy jest wiele.... Ale lepiej jest ponarzekać, po pier**lić, obarczyć winą kierownictwo, zostawiać wszystko w ich rękach siedzieć i czekać aż pieniądze same zaczną lecieć z nieba, to świadczy tylko o was. Niema nic za darmo trzeba zacisnąć zęby i wziąć się do współpracy, a nie odpie**alać taką dziecinadę.

wyjeba..
@NDRAGHETA 12.10.2017 12:07

Przykro to sie tam pracuje masz tu nic i zróbcie wiec nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniku jedyne co tam nie pasuje to ty nawet twój zastępca ma na ciebie wyje.... firmy zewnętrzne to już nie mówię więc droga wolna nikt nie będzie płakał MIRO WRÓĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La Cosa Nostra
@NDRAGHETA 12.10.2017 12:07

a co mamy dawać? mało zabraliście? umowy zmienione z 3800 brutto na 2500? to mało? ucinanie i straszenie zabraniem premii to mało? co mamy z domów swoje narzędzia i materiały przynieść? zastanów się co DAJECIE a później oczekuj zaangażowania i dawania czegoś od siebie. myślisz że za twoja śmieszną premie 100zl BRUTTO ludzie będą się zabijać dla dobra zakładu??? wiesz co to jest 68zl na rękę??nic nie odczuwalne !wiec daruj sobie teksty ze przecież dostaliście w tym miesiącu premie bo za 68zl to nawet auta nie zatankuje. obiecane premie wakacyjne gdzie są? drugi rok...jak chłopak napisał prawdę na kartce to chcieliście go zwolnic ale w końcu skończyło się na naganie...6 osób się zwolniło w ciągu miesiąca bo nie dawali od siebie?? cudów oczekujesz od załogi a nie od tych którzy ci ten badziew postawili. sprzęty na gwarancji ale Ty nie potrafisz niczego wyegzekwować od producentów boś piz** a nie kierownik ! tak jak chłopaki mówią MIRO WRÓĆ!

Ds

Te 3 ostatnie wywody powyzej nic nie wnoszą do dyskusji wctemacie,komus nie wyszła totalnie plątanina słów.

Piotr Wysocki

Weźta mnie denerwujta bo pogadam z moim Sebciem i wam zrobię koło piura. Mam kofitenctwo we krwi i dobże mi stym. Jak kogoś raz w tygodniu nie zakablóje to mnie nosi. A teras siórki w kompineson i do roboty

Mund.ek

Ja mam nadzieje ze pierwszy kierownik Mire.k wroci i to juz nie dlugo.zaklad potrzebuje nowej krwi osoby ktora trzeźwo spojrzy na pewne sprawy,osoby z doswiadczeniem patrzacej z dystansem na prace i ludzi.

Claudius

Źle się dzieje w Cesarstwie! Kolejni legioniści opuszczają Cesarza, a Cesarz nic sobie z tego nie robi i liczy, że wśród okolicznego plebsu znajdzie równie dzielnych wojów. I choć Cesarz jeździ od niedawna nowym rydwanem wielokonnym, legion nie ma co liczyć na wyższy żołd. Rzym chyli się ku upadkowi...

egeszege
@Claudius 08.10.2017 21:07

A co z dawnym kierownikiem M. Wraca do pracy? Może cos sie atmosfera poprawi chociaz?

123

Dziq jakby ktoś im powiedział wprost to by miał po premii ,albo wypowiedzenie , dlatego nie warto wyrażać swojego zdania w tym zakładzie

Hahahha

Wstyd to jest to co odwalacie na tym zakładzie , same karierowicze i dupowłazy . Co to ma do tego kto jak napisał ten komentarz ,ważne co miał na myśli . Nie macie nic na swoją obronę dlatego czepiasz się pierdoł .

Dziq

Panowie jak czytam co się tu dzieje to cieszę się że się zwalniam. Naprawdę to szkoda że niema nikogo chętnego prosto w twarz powiedzieć oco komu chodzi tylko kozak jest anonimowo w internetach. Swoje przepracowalem i zmieniam tą robotę bo znalazłem lepszą. Któryś tam wyzywa nasza zmianę od tumokow, chciałbym jeden konkretny argument który to potwierdzi. Powiedz czego nie zrobiliśmy a co źle?Jak zwykle czepianie się o nic. Pozdrawiam

Do pana P .

Panie P. Twierdzisz ze ludzie na tym zakładzie to tumoki i nieroby . Tylko ,ze odkąd jesteś zastępca to polowe dniówki spędzasz na papierosie ze swoim przydupasem . Nie przemęczajac się zrobisz dniówkę i do domu zostawiajac nam nieskończoną waszą prace ,albo robiąc jakieś śmieszne robótki ( typu uzupełnianie apteczek przez 8h lub pucowanie narzędzi ) . Wiec może zacznij od siebie i swojego pseudomechanika , który udaje ze coś potrafi w tej dziedzinie . Sami dajecie zły przykład a wymagacie od ludzi niewiadomo czego ....

Polecam

Witam serdecznie,mószę się nie zgodzic z wyrzej napisanymi opiniami gdyrz praca jest naprawde fajna. Miła sympatyczna atmosfera oraz fajni ludzie. Chcialbym naprawde pracowac tam do emerytury bo wierzę w ten zaklad oraz wkladam w to wiele serca i zaangarzowania.

Xyz
@Polecam 20.09.2017 20:54

Jak widzę twoją ortografię to mam nadzieję że długo nie porobisz... bo wstyd...podstawowke chociaż skończyłeś?

Do polecam
@Polecam 20.09.2017 20:54

Ty chyba człowieku nie jesteś świadom co piszesz , pracując na tym zakładzie w takich warunkach to prędzej dorobisz się raka albo pylicy niż emerytury .

kotek
@Polecam 20.09.2017 20:54

Panie A. do emerytury dorobisz, ale może w warsztacie samochodowym, ale nie tutaj. Tak że nie pitol Pan farmazonów i Zajmij się Pan robotą

Sebastian karierowicz
@Polecam 20.09.2017 20:54

Nie ćpaj panie w pracy takie bzdury pisać hahahahhahahahaahah fajna atmosfery. Dopracować emerytury zanim cię opary mutagenne i rakotwórcze nie wykończą

Nie warto !!!

Powiem tak zarobki nieadekwatne do warunków jakie panują na hali ( gazy , pyły , opary , dymy ) . Niestety ale kierownik to kawał chama , który nie umie współpracować z ludźmi , często cię ignoruje albo głupio wyśmiewa , a sam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która nie potrafi bez kogoś pomocy albo doradztwa nic zrobić . Odkąd rządzi popsuł cała atmosferę w pracy , No i podwyżkach nie ma mowy odsyła ludzi z kwitem twierdząc , ze w okolicy nie ma lepszych zarobków . Jest w błędzie uciekło mu już 4 pracowników w przeciągu 3 miesięcy . Instalacja zaczyna się sypać dość częste awarie to norma w tym zakładzie, większość poleceń są wbrew przepisom Bhp , Pod dumujac nie warto wdychać te świństwo za tą śmieszna kasę , jest pełno pracy gdzie zarobisz podobnie i nie tracąc tyle zdrowia co tam , no i bezstresowo ;)

3nrik3

Tu nie trzeba dawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby przyjść do pracy w weekend a i tak gówno masz wszyscy mają nas za śmiecia człowiek robi wszystko aby było lepiej a i tak jest kopany w pupę.Zero docenienia i poszanowania ze strony kierownictwa .

3kirn3

Same dupo włazy jeden drugiego by w łyżce wody utopił robi się jak w poprzednim zakładzie żeby wyjść jak najlepiej na swoim.

Zostaw opinię o Reoil Sp. z o.o. - Bukowno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reoil Sp. z o.o.