OTP S.A
4 92 6 1

Opinie o OTP S.A

Dyspozytor

Praca jako dyspozytor tragedia. 247. Dostajesz laptopa i telefon i działaj. Dostajesz po kilka regionów i sobie radz. W biurze teoretycznie od 7 do 15. A praktycznie siedzisz do usranej śmierci. Są tacy co i do 1 w nocy siedza. Telefony po nocach, bo nocny dyspozytor (usunięte przez administratora) może. Dostajesz telefon i działasz. Kilka telefonów w nocy. Wszystko dyspozytor. Do tego kierownicy w biurze non stop Cię poganiaja i coś się czepiają. Przemiał ludzi ogromny. Ogólnie jedna wielka kupa.

Były
@Dyspozytor 26.09.2018 11:21

Czyli nic się nie zmieniło. Nic dodać nic ująć. A o zapłacie za nadgodziny można zapomnieć ponieważ daja Ci marny dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych. Masakra. Nie polecam tam pracy. Jeden wielki (usunięte przez administratora).

Jarosław
@Były 02.11.2018 13:10

Ile dokładnie wynosi ten dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych w firmie OTP? Jeżeli możesz to sprecyzuj również, jak dokładnie wygląda wynagrodzenie za pracę na rzecz tej firmy. Zachęcam do dyskusji na ten temat. Może istnieje również jakiś pozytywny aspekt pracy w tej firmie?

otpowiec
@Jarosław 02.11.2018 13:13

z tego co pamiętam było 400 zł dodatku za prace w godzinach nadliczbowych i 450 ZL za weekendy oczywiście brutto wszystko :) Mam pamiątkowe grafiki jak bylem dyspozytorem jak pracowałem 19 dni pod rząd :) Oczywiscie grafik nie podpisany przez kierownika tylko wysłany na pocztę na kompa bez żadnego komentarza :D

Jarosław
@otpowiec 10.01.2019 18:00

Były możliwości, aby móc pracować we wszystkie weekendy w miesiącu? Pracodawca dawał takie możliwości osobom chętnym, które chciały zwiększyć swoje wynagrodzenie? Ciekawi mnie, jak to wyglądało, więc zachęcam do opisania.

observer
@Jarosław 15.01.2019 13:55

Jarosław, a w jakich godzinach Ty pracujesz? Jesteś na forum 24h przez 7 dni w tygodniu. Płacą Ci od wpisu? Od negatywnej opini? A moze masz stawkę godzinowa? Moze płacą Ci od postów osób odwiedzających forum bo probujesz podbijać "ogladalność". Interesuje Cię każde stanowisko pracy w tej firmie. Jesteś ciekawski z natury czy nie wiesz chcesz robić w życiu? Podpytaj jeszcze ile godzin na dobę pracują Prezesi i sprzątaczki bo tego wątku jeszcze nie poruszałes.

Dyspo
@Dyspozytor 26.09.2018 11:21

Jak sobie poscielesz tak się wyspisz- w tym wypadku dosłownie. Jeśli nie wysyłasz zlecen i planów to nie dziw się później że kierowcy Cię budzą bo nie wiedzą co robić :).

Oryx
@Dyspozytor 26.09.2018 11:21

Nie będę ukrywał ,że praca jako Dyspozytor na początku jest bardzo trudna, trzeba się wiele nauczyć, być odpornym na sytuacje stresowe, lubić adrenalinę ,szybko podejmować kilka decyzji na raz, pilotować wiele tematów i aktualizować dane w różnych systemach, na co jest potrzebne doświadczenie, duża wprawa oraz umiejętne rozdzielanie rzeczy na ważne i mniej ważne. Z czasem jak już się wdrożysz w regiony na których pracujesz , wychodzisz do domu po 6-8 h 13:00-15:00 ( pracujesz w trybie zadaniowym, jak zrobisz wszystko co do Ciebie należy to możesz iść do domu. Jak masz już jakieś doświadczenie i sytuacja wymaga tego żebyś pracował z domu, to pracujesz z domu ) i jak nie ma żadnej awarii to masz spokój, kierowcy mogą dzwonić z prośbą o zmianę ilości ale po 16:00 możesz tą prośbę przekierować do CBOK ( biura obsługi klienta Orlen) i oni się tym zajmą. Problem jest w tym , że przychodzą osoby które przez okres nauki siedzą i nic nie robią, nie raczą nawet robić notatek. Z boku doświadczonego Dyspozytora wszystko wygląda na proste i łatwe ale jak siadają sami i zaczynają się problemy to nie wytrzymują psychicznie i odchodzą więc... jeżeli chcesz tu pracować jako Dyspozytor to od samego początku musisz nastawić się na naukę , dużo nauki. Jak nie nauczysz się systemu na jakim pracujesz, dodatkowo dojdą problemy, to chwila i Cię nie ma, nie poradzisz sobie. Jako Dyspozytor zajmujesz się obsługą klienta ,największej firmy w Europie środkowo- wschodniej oraz masz pod sobą kilkudziesięciu kierowców i kilkanaście aut - tym zarządzasz. Relacje z klientem na początku nie są łatwe, trzeba je sobie wypracować. Przychodzi czas ,że zaczynasz swobodnie poruszać się w systemach na jakich pracujesz, dogadywać się z kierowcami, coraz lepiej poznajesz świat transportu i wtedy wszystko się zmienia, relacje z klientem ulegają zmianie na lepsze . Nowi Dyspozytorzy zazwyczaj robią szereg różnych błędów ponieważ tak jak wspomniałem wcześniej, nie chcą się uczyć i później się dziwią , że są spięcia na linii Klient-Dyspozytor a później Kierownik-Dyspozytor. Podsumowując , jak jesteś w stanie odnaleźć się w świecie , który opisałem powyżej to ta praca jest dla Ciebie :) pozdrawiam

Mc
@Oryx 19.01.2019 16:29

Starzy Dyspozytorzy tu wracają więc chyba nie jest tak źle.

Były
@Oryx 19.01.2019 16:29

A zarobki satysfakcjonujące?

Oryx

Przychodzą do firmy osoby , które z góry nastawiają się na kradzież paliwa i im się to nie udaje ponieważ zostają szybko namierzeni i złapani oraz wydaleni z firmy z art 52 ,później właśnie wylewają swoje żale na forum, jak to jest źle w OTP S.A. albo sytuacje gdzie dostają umowne kary za kradzieże paliwa i dziwią się później , że firma im nie wypłaciła pieniędzy... tak to właśnie wygląda. Dodam , że firma nie jest zadłużona a pensja jest na koncie każdego 10-tego dnia miesiąca - nie ma z tym żadnych problemów. Jak ktoś podchodzi do pracy uczciwie i jest pracowity, to nie może narzekać.

Informator
Zweryfikowany użytkownik
@Oryx 19.01.2019 16:52

Bardzo poszę nie wprowadzać ludzi w błąd! Firma OTP jest zadłużona bo nie płaci CELOWO kierowcom i podwykonawcom! Od tak po złości, żeby pokazać kto jest górą. Najczęściej nie wypłacacie wynagrodzenia jeżeli ktoś chce odejsć - taki szantaż. Gdybyście byli w porządku nie figurowalibyście w Krajowym Rejestrze Długów. A to tylko wierzchołek góry bo mało który kierowca ma czas i chęci aby dopisywać długi do KRD i latać po sądach. Dobrze o tym wiecie i to wykorzystujecie. Pokazujecie jak traktujecie ludzi i ile dla Was znaczy pracownik. I do tego z góry zakładacie, że każdy kierowca będzie kradł paliwo. W dzisiejszych czasach to raczej słaby argument (sondy i inne zabezpieczenia), to tylko zagrywka, żeby obciążać kierowców za spalanie powyżej nierealnych norm. Ale na szczęście czasy tzw. "gumofilców" się powoli kończą i będziecie musieli w końcu zacząć szanować ludzi.

Kiero
@Oryx 19.01.2019 16:52

brawo informator pięknie napisałeś

Kierowca
@Oryx 19.01.2019 16:52

I to jest prawdziwy głos rozsądku w tym stylu bzdur.

Taktak
@Oryx 19.01.2019 16:52

Ciekawe kto to pisał bo na pewno nie zwykły pracownik.

Erudyta
@Oryx 19.01.2019 16:52

Oryx.. szczera prawda. Pracujesz uczciwie to i firma wobec Ciebie jest uczciwa. Dziwi mnie Wasze gówniarskie podejście. Jeśli Wy dymacie firmę kradnac paliwo to jest super. Jeśli Was złapie ochrona na kradziezach z kotła i beczki i zaczynają się konsekwencje (premie, rozwiązania umów, blokady na terminale itp.) to psy wieszacie na pracodawcy. Taki z Was Kali z plemienia Wa-hima. "Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy (...) to jest zły uczynek (...). Dobry, to jak Kali zabrać komu krowy."

Juz Uczciwy
@Oryx 19.01.2019 16:52

Koledzy, jesli ktoś chcial bądź chce przyjść tu tylko dlatego ze wozi sie paliwo to informuje iż czasy CPNu juz bezpowrotnie minęły. Jeśli więc decydujesz się wyciągnąć ręce nie po swoją własność to wszczesniej czy później ochrona Cię "dojedzie".

Mc
@Oryx 19.01.2019 16:52

Pracuje w OTP kilka lat i zawsze pieniądze są na czas, nie słuchajcie bzdur nieudaczników, którym coś nie wyszło lub się nie udało :)

Marcel
@Oryx 19.01.2019 16:52

do INFORMATOR: przeczytaj kilka razy to co napisałeś i zastanów się nad sensem twojego tekstu. Firma celowo nie płaci żeby pokazać komuś swoją wyższość.. skończyłeś w ogóle szkołę podstawową? czy tylko zrobiłeś prawo jazdy i kierujesz?

Informator
@Marcel 06.02.2019 18:45

Do Marcela: Nie ważne czy skończyłem szkołę podstawową czy nie. Jakie to ma znaczenie dla tematu? Firma nie jest w porządku i to się liczy. Jak spłaci długi i zniknie z KRD to zmienię zdanie.

senior driver
@Informator 07.02.2019 12:33

Rozumiem że to Ty wysunales roszczenie wobec firmy i Ty wpisałeś roszczenie do KRD ? ;) I jeśli Ci zapłaci to zmienisz zdanie. ;);) Idąc dalej tym tropem skoro rzekome zadłużenie sięga 50 tyś. to nie jesteś kierowca tylko podwykonawcą. Wystawiłes lewa fre? Cytując "naczelnika panstwa" wejdź na drogę sądową ;).

Były
@Taktak 21.01.2019 19:47

A niby dlaczego nie zwykły pracownik?

Były
@senior driver 08.02.2019 08:38

O ,widzę że nawet wątki polityczne się pojawiają. Cytując klasyka,,piniendzy ni ma i nie będzie":)

Romek

post od Przestroga "Uwaga na firme OTP S.A. Widnieją w Krajowym Rejestrze Długów z dlugami na 49 817,76 zł." Gościu o jakich ty pieniądzach w ogóle rozmawiasz? przecież to jakaś marna część dziennego przychodu spółki. Do KRD każdy może wpisać każdego na podstawie faktury , która nie do końca ma status " do zrealizowania" ponieważ np. podmiot wystawiający został obciążony karą umowną za np. ukryte zmieszanie paliwa, za kradzież itp. Pracuje w tej firmie od 3 lat i nigdy nie miałem sytuacji żeby firma spóźniła się z wypłaceniem wynagrodzeń choćby o jeden dzień. Ludzie nie czytajcie wypocin nieudaczników którym coś się nie udało i teraz mają pretensje do całego świata ale oczywiście nie do siebie.

Kierowca
@Romek 24.01.2019 16:47

Dla firmy to nic ale dla kierowcy jednak cos. Koniec.

Kolega Romka
@Kierowca 24.01.2019 16:54

Sugerujesz że pracodawca powinien sponsorowac wszystkie wybryki? Jeśli z Ciebie taki samarytanin i uwazasz że firma powinna pokryć wszystko to spróbuj własnego biznesu. Kup sobie ze dwa busy i sponsoruj kierowcom raz na miesiac po lusterku. Zapłać za nich karę 2 tyś euro bo nie zastosuja się do instrukcji i BAG nalozy mandat na Ciebie. Zobaczysz jak długo wytrzymasz. Pracuje to mając jednocześnie drobny transport. I szczerze to na miejscu mojego Kierownika wywalilbym kilku ludzi za brak poszanowania dla mienia firmy. Nie dziwię się że firma w niektórych przypadkach ma roszczenia do załogi.

Kierowca
@Romek 24.01.2019 16:47

Człowieku te 50.000zl to sa dlugi widoczne w KRD a nie wszystkie dlugi! Jezeli nawet 5% kierowcow pracujacych w OTP pofatyguje sie aby dopisac te dlugi - co tez kosztuje - to z prostej kalkulacji mozna wywnioskowac ze dlugi wobec pracownikow moga siegac ponad 1.000.000zl !!! Wiekszosc dlugow nie dopisuje i firma jest do przodu i ma sie dobrze.

Kredytobiorca
@Kierowca 24.01.2019 23:05

Głupiś jak but. I Twoje wywody też. Chcesz powiedzieć że jeśli ktoś jest Ci dluzny kasę to nic z tym nie robisz? Pożycz mi zatem 100 tyś.

Marcel
@Kierowca 24.01.2019 23:05

co za brednie... jasnowidz który wie jakie firma ma długi ,ktorych tak naprawdę nie ma heh

Informator
@Kolega Romka 24.01.2019 20:21

O czym Ty właściwie opowiadasz? Gdyby ktoś chciał prowadzić własny biznes to by prowadził. A jeżeli ktoś chce być pracownikiem to nim jest. Poważna firma powinna mieć ubezpieczenie AC a nie obciążać kierowców za nieumyślne uszkodzenia. Co do mandatow nakładanych przez różne służby na kierowcę to chyba kierowca płaci z własnej kieszeni, więc nie rozumiem Twojego żalu. Jeżeli ktoś ma problem z prowadzeniem biznesu to może powinien po prostu zrezygniwac i zatrudnić się u kogoś kto potrafi dobrze zarządzać.

Informator
@Kredytobiorca 25.01.2019 19:07

Proszę mnie nie obrażać. Ja tego nie robie a jedynie przestrzegam przed pracą w OTP i innych spółkach z grupy Trans Polonia. Spółki są zadłużone, (usunięte przez administratora)kierowcom na koniec współpracy i tylko tyle w temacie. Zapłacicie długu to przestanę pisać i zmienię zdanie o formie. Póki co "głos" zarządu Trans Polonii to tylko : "Głupiś jak but. I Twoje wywody też". Żenada...

drobny przedsiębiorca
@Informator 07.02.2019 13:01

Zapoznaj się z taryfikatorami. Rozumiem że jesteś kierowca. Nie odczytasz karty tacho- płacisz Ty i pracodawca/zarządzający. Nie weźmiesz dokumentów- płacisz Ty i pracodawca za niewyposazenie Cię. Nie włączysz rządowej aplikacji do śledzenia przewozu na paliwach- płacisz Ty i pracodawca. Co do szkód komunikacyjnych. Wykup sobie AC- wtedy zrozumiesz co to jest udział własny. Zrób 5 szkód w roku- zobaczysz jak działa rekalkulacja składki dla Ciebie. "Problem" z prowadzeniem biznesu ma kazdy i to przez takich nieudaczników jak Ty którzy (usunięte przez administratora) wiedzą a zabierają głos w każdej sprawie.

drobny przedsiębiorca
@Informator 07.02.2019 13:15

Wystawie fakture/rachunek na Ciebie powiedzmy na 10 tyś za usługi ogrodnicze. Nie zapłacisz więc wpisze Cię do Krajowego Rejestru Długów. . Co prawda po pół roku wymusisz usunięcie wpisu gdyż udowodnisz że roszczenie jest bezzasadne. Ale przez pół roku będziesz miał problem nawet z umową o światło. Może choć trochę naswietlilem Ci jak to działa.

Zorientowany
@Kierowca 24.01.2019 23:05

Z tego co się orientuję firma rozszerzyła flotę o ok 40 ciągników i prawie tylu naczep. Środki transportu się leasinguje. A LEASINGU NIE UDZIELA SIE FIRMOM ZADLUŻONYM BĄDŹ TYM O ZLEJ KONDYCJI FINANSOWEJ. Czy to Ci wystarczy?

Informator
@Zorientowany 07.02.2019 15:49

Dlatego jest tyle spolek w Trans Polonii. Jedna jest czysta i bierze leasingi i tylko "uzycza" auta spółkom córkom, komandytowym, itp., a dopiero te zatrudniaja kierowcow, podpisują umowy z przewoznikami i w razie potrzeby nie płacą i ryzykują. Ja naliczyłem ok. 10 spółek powiązanych z Trans Polonią z tymi samymi ludzmi w zarzadzie. Tak się robi dla ochrony majątku. Proceder jest legalny ale dla pracownika powinien dać do myślenia...

senior driver
@Informator 07.02.2019 18:48

Każda ze spółek zajmuje sie czyms innym. Są transportowe, dewekoperskie itp. Jeżeli chcesz pisać coś na temat TPG to zmień forum. Tu poruszamy temat jedynie OTP (dawny Olren Transport). A propos modelu prowadzenia biznesu czyli prowadzenia go za pomocą kilku spolek. Jeśli jest dla Ciebie zastanawiający i go nie rozumiesz to uciekaj z tego swiata gdyz tak dzialaja juz dzis wszyscy duzi prywatni gracze. Tak funkcjonują nawet wszystkie państwowe podmioty jak Lotos, Orlen, Enea, Energa, Tauron czy słynna ostatnio PGZ. Każda że spółek zajmuje się wtedy czyms innym. Idąc tokiem Twojego rozumowania wszystkim pracownikom tak skonstruowanych grup "proceder powinien dac do myslenia"??? O biznesie i ekonomii nie masz pojęcia. I taki z Ciebie rzetelny "informator" jak "wiadomości" w TVP.

senior driver
@Informator 07.02.2019 18:48

Jeżdżę w OTP. Wszystkie ciągniki moim oddziale (rowniez te z tego roku) maja wpis w dowodzie jako wlasciciela leasing a jako uzytkujacego OTP SA. Nikt więc nam ciągników nie użycza. @Informator Co zatem chcesz osiągnac przez swoje falszywe wywody?

Informator
@drobny przedsiębiorca 07.02.2019 15:33

Wyczuwam lament Dziad Transu, którego nie stać nawet na zniesienie udziału własnego w szkodzie :)

Kiero
@senior driver 08.02.2019 08:12

za 3200 zł miesięcznie jak Ci premii nie zabiorą

Były
@Kolega Romka 24.01.2019 20:21

Co ty pieprzysz. Od kolizji i uszkodzeń pojazdu jest ubezpieczenie. A wiec że w razie winy kierowcy na czyimś aucie ,traci on również zniżki.

Szukasz pracy?

Masakra

Nie pracujcie w tej firmie. To zwykli (usunięte przez administratora) Nic więcej. Obciążenia za byle za co. Kierowca ma tyle do powiedzenia co żyd w obozie.

Kierowca
@Masakra 09.02.2019 01:12

Zatrudniłes się jako kierowca i chciałeś porzadzic? Zdecydować gdzie jechać i której ? Może wybrać sobie ciągnik siodłowy z katalogu w salonie? Spróbuj sił jako Dyrektor. Ale nie w OTP- skoro nie sprostales nawet jako kierowca.

Kierowca
@Masakra 09.02.2019 01:12

Zatrudniłes się jako kierowca i chciałeś porzadzic? Zdecydować gdzie jechać i której ? Może wybrać sobie ciągnik siodłowy z katalogu w salonie? Spróbuj sił jako Dyrektor. Ale nie w OTP- skoro nie sprostales nawet jako kierowca.

pracownik
@Masakra 09.02.2019 01:12

a gdzie kierowca ma cokolwiek do powiedzenia?????? Mało merytoryczne te Twoje wypowiedzi - "masakra" jakaś :)

Informator
@pracownik 12.02.2019 11:33

I tu Cie zdziwie ale sa na tym swiecie firmy, ktore licza sie z pracownikami. Nie ma bzdurnych i demotywujacych obciazen. Ale pracujac ciagle w OTP mozna miec oczywiscie wrazenie, ze to normalne.

Jarosław

Na oficjalnej stronie internetowej firmy OTP znalazłem informację, że firma poszukuje obecnie kierowców do kilku lokalizacji, w których znajduje się firma http://otpsa.pl/kariera/kariera. Ktoś z Was zamierza aplikować, na któreś z ogłoszeń? Możecie napisać, jak wygląda krok po kroku proces rekrutacyjny w przypadku tego pracodawcy? Będę wdzięczny za każdą merytoryczną odpowiedź.

Do Jarka
@Jarosław 16.12.2018 12:14

Jak lubisz pracowac charytatywnie to lepiej wybierz wolontariat. Przynajmniej ludziom potrzebujacym pomozesz lub zwierzetom. A ze spolkami z grupy Trans Polonia daj sobie spokoj. Szkoda czasu i nerwow.

Do Jarka 2
@Jarosław 16.12.2018 12:14

Jarek to moderator strony - "podbija oglądalność".

tofik
@Jarosław 16.12.2018 12:14

witaj -ja bede sie staral zrobic prawko i jezdzic

tofik
@Do Jarka 20.12.2018 23:37

Wszystkiego sie dowiesz dzwoniac do kadr w Plocku-tel.664351577

Jarosław
@Do Jarka 20.12.2018 23:37

Z Twojej wypowiedzi mam rozumieć, że nie ma co liczyć na satysfakcjonujące wynagrodzenie za pracę na stanowisku kierowcy? Mógłbyś napisać jeszcze, czy praca na tym stanowisku jest ciężka fizycznie? W ofercie napisane jest, że kierowca odpowiada jedynie za przewóz i dystrybucję paliw, a jak wygląda to w rzeczywistości? Są jakieś dodatkowe obowiązki, które nie są wymienione w ogłoszeniu? Proszę o informację.

Pracownik
@Jarosław 06.01.2019 15:27

Może się zdarzyć, że nie zobaczysz wypłaty. Standardem w tej firmie są obciążenia wszelkiego rodzaju, np. za przepał czy uszkodzenia.

Kiero
@tofik 03.01.2019 11:17

Powodzenia

Oryx
@Jarosław 16.12.2018 12:14

praca jako kierowca w OTP S.A od 250 do 350 zł za dzień pracy - nie słuchajcie plot i wylewania łez wyrzuconych gości na kradzież paliwa pozdrawiam

Kierowca

Witam słyszał ktoś może o kontrakcie PKN i jego utracie przez firmę Otp czy plotki?

Oryx
@Kierowca 09.01.2019 12:19

plotki, firma OTP S.A jest największym przewoźnikiem produktów chemicznych w Europie, ciężko byłoby ją zastąpić.

Nowy

Na razie minął mi drugi miesiąc. Kasa jest zgodna z tym na co się umawialem. Codziennie jestem w domu więc żonę widzę na żywo A nie na zdjęciu w telefonie ;) . Zlecenia różne- zdarzyło mi się pracować 11 godz jeśli wystąpiły problemy na załadunku ale były też i dniowki po 6- 7 godzin. Firma duża. Jeśli wszystko idzie zgodnie z planem z dyspozytorem nie słyszę się i 1.5 tygodnia. Ewentualne usterki zgłaszam przez aplikacje. Wg RMUA składki ida od całości. Reasumujac- póki co powrotu z miedzynarodowki nie żałuję.

plock

ostatnio jest wiele ofert dla kierowcow na cysterny, chyba lotos przejeli i maja braki w ludziach. widzialem oferty proponujace przez nich 6 tyz brutto.ale podobno biora 2700 za przeszkolenie co chyba jest niezgodne z kodeksem pracy, i z tego co mowia szofery to kantujana nadgodzinach.do tego pewnie mowia jedz zgz prawem, a kaza zjezdzac jak najszybciej bo zmianowy juz czeka. podrzuci ktos z obecnych pracujacych jak jest teraz i czywarto skladac cv?

oniex

Szukam chętnych do grupowego pozwu o niezgodnie z prawem płacone nadgodziny.Piszcie jak będą chętni to podam mail.

Kiero
@oniex 12.08.2018 22:15

Jestem za

Adam
@oniex 12.08.2018 22:15

Proszę o kontakt na priv ada.kac@onet.eu

Kiero
@oniex 12.08.2018 22:15

Podaj jakiś namiar na siebie

Fahrer
@oniex 12.08.2018 22:15

Oniex...gdo Ty (usunięte przez administratora) jesteś? Familijo Cię nie przaja? Baba Cię zdradza? Mosz jakieś łostude czy poprostu Cię zwolnili bo uczciwie bakać się nie chcialo? Co drugi wątek jest Twój ????. Weź się chopie za jakąś robotę. Popracuj u prywaciarza to docenisz OTP. Robote maja poukładana. Kasa zgodna z tym na co się umawiasz. Robisz swoje i codziennie chałpa. Nie gnisz w budzie i nie jscasz na kolo. Bier sie stad bo cie kopna w miech.

anonymous
@oniex 12.08.2018 22:15

Jaki formularz jak piszę prawdę o tej firmie to Pojawia się komunikat i prawidłowym wypełnieniu formularza.

anonymous
@oniex 12.08.2018 22:15

Jestem za czas rozwalić tą klikę .Mam wszystkie R -mułki od początku zatrudnienia .Ta sama stawka ta sama ilość godzin a różnica w wynagrodzeniu kolosalna .NIe wspomnę o szfindlach z MAŁASZEWICZ

oniex
@Fahrer 14.08.2018 10:33

to powiedz mi głąbie czego Ci nadgodzin uczciwie nie płacą i skąd masz jakieś dyżury w wypłacie.Jak jesteś taki mądry to wytłumacz mi kwit z wypłaty bo nawet pani z kadr nigdy nie potrafi tego zrobić.

obserwator
@oniex 20.08.2018 12:03

Głąb to Cię robił i tak przekazujecie te geny z pokolenia na pokolenie. I jak czytam Twoje wypociny to jestem za aborcja

Pracownik
@oniex 20.08.2018 12:03

Z Twojego postu wnioskuje że z nią rozmawiałeś...Może problem leży gdzie indziej? Może Twój zakuty łeb czegoś nie ogarnia? Przeczytaj regulamin wynagradzania ... tam jest czarno na bialym wyjasnione.

Świeży
@oniex 12.08.2018 22:15

Naprawdę musieli Ci zajść za skórę? Złapała Cię OO z "walizkami"? Wywalili Cie za zmieszanie? Zabrali premie za ubytki? Zlapali na dopisywamiu godzin do kart czasu pracy? Siejesz hejt dookoła, niektórym mydlisz oczy. Być może nawet wzbudzasz w nich nadzieję pozyskania jakiś dodatkowych funduszy gdy uwierzą w te Twoje brednie. Naprawdę wierzysz że firma zatrudniająca 500 osób rżnie na wynagrodzeniach w tak perfidny sposob? Masz tachograf, gps, karty drogowe. Mija mi 4ty miesiąc. Nic z tego co piszesz nie dotknęło mojej osoby. Do oddziału wracają pracownicy sprzed 2-3 lat. O czymś to świadczy.

obserwator
@oniex 12.08.2018 22:15

Ktoś mądry napisał nie tak dawno, że błędem była likwidacja analfabetyzmu. Teraz każdy głupek uważa za stosowne wypowiadać się na piśmie....

otpowiec
@oniex 12.08.2018 22:15

Cześć jestem byłym dyspozytorem ale minęło już trochę czasu. Mam trochę dowodów w postaci drukowanych maili zgranej poczty i grafików :)

Taktak
@otpowiec 10.01.2019 18:06

I musisz obsmarowywać starą firme ? Żenada. Po co tu wracasz ? Skoro już tu nie pracujesz. Pewnie Cie(usunięte przez administratora) i masz teraz(usunięte przez administratora). Weź sie chłopie za inna robote a nie wypisujesz kiz pod ktoryms postem

Rysiek
Zweryfikowany użytkownik

Uwaga! Firma zadłużona! Informacje o długach są ogólnodostępne w Krajowym Rejestrze Długów. Mają problemy z terminową wypłatą wynagrodzeń. Jak powiesz, ze odchodzisz to wogóle nie zobaczysz pieniędzy. Ja tak miałem. Rok się sądzę o zaległą wypłatę. Idą w zaparte i odwołują się od sądowego nakazu zapłaty, tylko po to żeby zyskać na czasie. Jednym słowem firma dla desperatów i alkoholików.

JakoTaki

Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy. ogólnie nie polecam. Premia widnieje tylko w ogłoszeniu o pracę i na papierze, obciążenia za byle co, nie można się doprosić o naprawę lub zakup części eksploatacyjnych do samochodów. TZW. koordynatorzy to spychologia jeden do drugiego odsyła. Nawet nie ma jak i kiedy skorzystać z myjni, bo przeważnie nie działa. A co do stawki na działalniści gosp. to 250 zł. dziennie tylko szkoda że to nie za osiem godzin tylko często 12-15 wiec na godzinę na ADR to marne pieniądze. Od tego jeszcze trzeba zapłacić składki i podatek. Za takie pieniądze można teraz spokojnie znaleźć pracę, a jazda z mat. niebezpiecznymi to nie jest prosta sprawa i powinna być trochę lepiej doceniana.

Przestroga
Zweryfikowany użytkownik

Uwaga na firme OTP S.A. Widnieją w Krajowym Rejestrze Długów z dlugami na 49 817,76 zł.

Jarosław

@Monter Szczecin, dziękuję za odpowiedź. Szczerze to wolałbym, żebyś wszystko, co wiesz o pracy w firmie OTP S.A napisał w tym wątku, ponieważ będzie to wtedy pomocne nie tylko dla mnie, ale i dla osób, które rozważają podjęcie zatrudnienia w tej firmie, więc zachęcam, abyś pisał w tym wątku.

Były pracownik

Witam przyszłych i byłych pracowników. Dla przyszłych: - samochody wymieniane co około 4 lata na fabrycznie nowe, naczepy również nowe choć nieco starsze, - serwisy - auta na kontraktach serwisowych (w interesie producentów aut to aby były one sprawne), - opony wymieniają serwisy (nie kierowcy we własnym zakresie), - spalanie według norm, jak już było tu napisane połowa przejazdów tylko pusty zestaw więc jeżeli umiesz jeździć pojazdem mieścisz się w normach. - zatrudnienie za umowę o pracę lub na umowę cywilną - dostajesz do zapoznania się z daną przed jej podpisaniem. - szkoła kierowców - każdy może się zgłosić i zdobyć uprawnienia od prawa jazdy po uprawnienia ADR, TDT inne, za które płaci pracodawca. Dostaje też wynagrodzenie w czasie nauki. Po okresie nauki zobowiązany jest przepracować określony w umowie okres. Przy zerwaniu umowy wcześniej musi zwrócić koszty szkolenia. - czas pracy równoważony z pracą 7 dni w tygodniu na 2 zmiany, normy czasu pracy i wymagania w zakresie przerw zgodnie z przepisami. Przy szkoleniach z odnowieniem uprawnień kierowcy jeżeli ktoś uważnie słucha mówią o tym więc czasem warto posłuchać aby zrozumieć jak są rozliczanie godziny pracy. - urlopy - zgodnie z planem urlopowym, ale oczywiście zawsze można się dogadać z dyspozytorami. Największy problem generowali mi koledzy którzy nagle zmieniali swoje plany i wówczas aby zapewnić obsady dyspozytor modyfikował mój urlopy. Dla byłych: - kary są mi.in. za dewastowanie nowych aut, nieprzestrzeganie procedur rozładunkowych, przekroczenia prędkości, ukryte zmieszania. Po niektórych z kolegów przed wejściem do auta musiałem sie długo zastanawiać jak można takiego syfu narobić w miejscu gdzie spędzamy tyle czasu. I takich sam zgłaszałem do kierownika z prośbą o ukaranie. - jeżeli masz długi po pracy w OTP to albo zostałeś złapany na kradzieży albo miałeś ukryte zmieszanie, innych przypadków nie znam. - w większości przypadków ci z którymi rozstaje się firma proszę o możliwość pozostania, a jak się nie uda wchodzą na forum i piszą bzdury aby zniechęcić innych licząc że przy braku chętnych wrócą po nich. Ja rozstałem się z firmą normalnie i zawsze mam możliwość powrotu tam, obecnie nie pracuje w zawodzie kierowcy ale może kiedyś.

bylypracownik1
@Były pracownik 23.08.2018 22:34

Gorszych bzdur nie da się wymyślić.Dno

Kiero
@Były pracownik 23.08.2018 22:34

Czym się chwalić nie rozumiem że na kolegów donosiles do kierownika wstyd nie lepiej było z nimi porozmawiać ?

Były pracownik
@Kiero 25.08.2018 14:37

Jeśli ktoś nic nie robi sobie z rozmów to innego wyjścia nie ma. Nie należy do przyjemności codzienne sprzątanie w aucie po syfiarzu, codzienne uzupełnienie płynu, tankowanie AdBlue itp... Dla niektórych to szkoda byłoby Stara 200.

Jerry
@Były pracownik 23.08.2018 22:34

Czas pracy - bzdura - każdy, kto tam pracuje to wie. Samochody może w miarę nowe ale ich stan techniczny pozostawia wiele do życzenia - jak się nie wykłócisz, to zapomnij o serwisie. Normy spalania - ostatnio przycięte. Może na Mercach ok ale Volvo palą jak smoki sporo poza. Umowę dostaniesz do wglądu - jak tego kategorycznie zażądasz. Do tego bajki w ogłoszeniach o pracę. Szkoła kierowców - tu się zgadzam. Z urlopami - różnie bywa. Do uwag dla byłych zgadzam się w pełni. U nas jest taki jeden, który się postawił firmie. Znalazł odpowiednie paragrafy i ostro ich tresuje. Oni go też - szczególnie dyspozytor. A on cierpliwie ich punktuje. Przestrzega wszystkich przepisów, pauz, nie podbiera itp. Jaki efekt - głównie za nim jeździ OO i szuka haka (z czego on ma niezły ubaw). On rozpoczął zmiany na lepsze - głownie o planowanie bez przekroczeń czasu pracy i uwzględnianiu pauz. Niektórzy też już załapali o co chodzi. Najciekawsze jest to, że nikogo do tego nie namawia - ludzie jednak to obserwują i zauważają efekty. Może gdyby reszta miała jaja i poszła jego śladem, kosztem własnych interesów to w końcu byłoby w tej firmie normalnie. Póki co - jest dla firmy wrogiem numer jeden, bo wymaga przestrzegania pewnych podstawowych zasad, które firma sama ustanowiła i obiecała się ich trzymać

PK
@Jerry 27.08.2018 23:15

Akurat to o mnie mowa i nie jestem zadowolony z tego, że jest to upubliczniane. Dlaczego? Po pierwsze - to moja prywatna wojna z kilkoma osobami a nie z firmą o przestrzeganie pewnych zasad. Póki było planowane normalnie to było OK i niczego nie musiałem się czepiać. Po drugie - OO jeździ za każdym (często niby losowo). Że akurat na mnie trafiło - ich pech i ich wycieczki krajoznawcze. Mają do tego prawo i póki mi nie przeszkadzają w pracy to niech sobie jeżdżą. Jak będą przeszkadzać to usłyszą to, co powinni. Po trzecie - fakt, nie namawiam ale dziwię się temu, że ludzie nie chcą pilnować swojego interesu. Tylko narzekają a nie chcą zrobić niczego dla siebie. Dlaczego? Ich zapytajcie a nie mnie. Nie jestem ich rzecznikiem ani doradcą i nie mam najmniejszego zamiaru nim zostać Po czwarte - nie walczę z firmą ale walczę o to, aby był przestrzegany mój czas pracy - czyli o mój własny komfort psychiczny. Nie po to idę do pracy aby się od wejścia wkurzać, tylko po to aby zrobić swoje w spokoju i tyle. Cała tajemnica. Co robią inni zupełnie mnie nie obchodzi i za nikogo też nie mam zamiaru występować i nie życzę sobie aby ktoś robił ze mnie swojego rzecznika. Napiszę to krótko i dosyć brutalnie - skoro masz kod 95 w PJ powinieneś znać przepisy a w szczególności UoCPK. Jeśli ich nie znasz to oddaj PJ do najbliższego Wydziału komunikacji.

anonymous
@Były pracownik 23.08.2018 22:34

Sądzę że ciągle tam pracujesz .Twojej źycie twoja sprawa. Ale nie chwal się publicznie że jesteś konfidentem i sprzedajesz kolegów. I jeszcze Ci coś powiem .Jak tobie się kiedyś noga powinie to wyciągną Ci wszystko żeby cie pogrązyć i nikt ci wtedy ręki nie poda.Ale masz tupet że się publicznie do tego przyznajesz bo jeśli chodzi o honor to najlepiej jak sam sobie odpowiesz

anonymous
@Były pracownik 23.08.2018 22:34

Kolego zmień zioło albo dilera.Ta firma jest tak wspaniała źe robi młodziakom prawo jazdy i ADR wzamian za podpisanie lojalki że będą tyrać przez kilka lat. Biorą jak leci bez żadnego doświadczenia na cysterny ADR. Ta firma to porażka o urlop trzeba błagać bo nie ma kto jeździć a jak coś się odezwiesz to jesteś wrogiem nr 1 .A co do ludzi którzy tam wracają to będzie lepiej jak pozostawię to bez komentarza.

Iwo
@PK 28.08.2018 00:48

Robisz to bo wiesz jakie masz prawa i wbrew polityce firmy. Wiemy jakie z tego tytułu poniosłeś konsekwencje (utrata premii i inne, bo przecież trzeba znaleźć jakiegoś haka) i mimo to nadal pilnujesz swego. Szacunek. Prawda jest taka - wszyscy psioczą ale niewielu się postawi (z wiadomych względów). Sami dajemy siebie (usunięte przez administratora) i to na własne życzenie

Jarosław

@Dyspozytor, jak wygląda poziom wynagrodzenia za pracę w firmie OTP S.A w charakterze dyspozytora? Z tego, co napisałeś dyspozytor, jest tak naprawdę non stop w pracy, dlatego ciekawi mnie, jakie warunki zatrudnienia otrzymuje osoba na tym stanowisku. Przedstaw, proszę, jak to wygląda w praktyce.

Jarosław

@anonymous, dlaczego nie chcesz napisać o osobach, które pracują w firmie OTP S.A? Interesuje mnie to, jak wygląda atmosfera pomiędzy osobami, które są zatrudnione w tej firmie. Czy można liczyć na pomoc i wsparcie innych kierowców, którzy dłużej pracują w tej firmie? Osoby młode, które ukończą kurs prawa jazdy oraz ADR z biegiem czasu mają szansę na podwyżkę wynagrodzenia? Przedstaw, jak to wygląda w rzeczywistości.

Jarosław

@Były pracownik, dziękuję za Twoją rozbudowaną opinię na temat pracy w firmie OTP. Możesz podzielić się z nami, co sprawiło, że zdecydowałeś się na odejście z pracy w tej firmie? Napisałeś, że w każdym momencie masz możliwość powrotu, więc napisz, czy firma chętnie przyjmuje byłych pracowników, którzy odeszli z firmy z różnych przyczyn losowych, które niekoniecznie są związane z niezadowoleniem pracownika z warunków, które oferuje pracodawca? Osoby rzetelne i uczciwe w stosunku do firmy OTP mają zawsze możliwość powrotu? @bylypracownik1, jeżeli masz inne informacje na ten temat to napisz, jak wyglądają te warunki, które zostały przedstawione przez tego użytkownika.

Monter Szczecin
@Jarosław 04.09.2018 12:46

Masz możliwość powrotu, tylko po co skoro kasa słaba dla zatrudnionych po 1999 ? Jak (usunięte przez administratora) wywalczy 1000 netto plus to wielu byłych pracowników wróci, a wtedy już będzie więcej chętnych niż etatów. (usunięte przez administratora) jak chcesz więcej wiedzieć o firmie pisz : driverhuktra@gmail.com , wprawdzie już tam nie pracuję ale dalej mam kontakt z obecnymi i byłymi pracownikami.

Staruszek

Jak jest z pracą dyspozytora, chodzi mi o zarobki oraz godziny pracy

Nieznajomy

Firma to faktycznie Dziad Transy,obciazyli mnie 1000 za wysypanie cementu ktory nie byl z mojej winy,juz 2 pisemko przyslali ze mam zaplacic,ludzie omijajcie te firme szerokim lukiem

obserwator
@Nieznajomy 27.08.2018 14:12

Kolego mylisz fora.... cementy to nie ta bajka. Pracowałeś w Quicku

Kolega Nieznajomego.
@Nieznajomy 27.08.2018 14:12

Nawet nie wiesz gdzie pracujesz. My teraz u tego klienta mamy za każdym razem problem, ponieważ przy twojej dostawie " wysypanie cementu który nie byl z mojej winy" nie trafiło do silosa tylko cały plac zasypało. Klien zapłacił za czyszczenie kilka tysięcy a na ciebie przerzucili tylko 1000 wiec ciesz się że nie całość. Klient twierdzi że mu Porsche zasypałeś. Dziwne, że cie nie wyrzucili za takie zdarzenie. Wysłałem linka do pracodawcy w twoją opinią.

Grzesiek

Powiem tak pracuje w OTP i jezeli chodzi o mnie to sobie chwale raz pracujesz dłużej a raz krócej jak to w zawodzie kierowcya ogolnie ok masz umowe zgadzasz sie podpisujesz i ok a nie ktorzy pierwsza praca ogolnie za kierownica i to jeszcze na cysternie paliwowej a wymagaja po 6-7 tys.

Quick
@Grzesiek 19.12.2017 09:30

Masz rację, sam podejmiesz decyzję i sam na coś się godzisz lub nie. Ale pomyśl o pracy w Lidlu bo: 1.Kasa większa 2. Ryzyko niewspółmierne 3.Głupot z doświadczeniem nie wymyślają,można być po myciu garów 4.mniejsze koszta(p.j.ecetera) 5.będziesz zawsze wyspany 6.święta z rodziną 7.i w końcu poczujesz,że jesteś człowiekiem a nie numerem.a który Ty tam masz?

Lidl
@Quick 07.01.2018 22:11

Zapraszamy do Lidla. 1. Kasa większa na stanowisku kierowniczym 2. Ryzyko niewspółmierne ale jak będziesz dojeżdżał do pracy zawsze może się ci coś zdarzyć. Odpowiedzialność materialna za towar jest. 3. Tak ale jako pracownik fizyczny. 4. Nie rozumiem jaki koszta mniejsze. 5. Nie zawsze. 6. Tak, od niedawna. 7. Nie masz chyba doświadczenia z pracą z klientami sklepu i w niemieckiej sieci.

Jarosław

@oniex,obserwator, proszę, aby nie obrażać się wzajemnie na forum publicznym gowork.pl w wątku opinii o pracy w firmie OTP. Normalnym jest, że możecie mieć inne opinie o różnych aspektach pracy, które można spotkać u tego pracodawcy, jednak nie należy się z tego powodu obrażać i wyzywać, co jest dodatkowo zabronione w regulaminie forum http://motzgraphics.com/regulamin @Świeży, wspomniałeś o osobach, którzy po wcześniejszym odejściu z firmy OTP decydują się na powrót w szeregi pracownicze, czy wiesz może, co konkretnie powoduje w ich sytuacji taką decyzję? Czyżby zrozumieli z biegiem czasu, że praca w firmie OTP jest odpowiednia i rozwojowa? Jak Ty po czterech miesiącach pracy w tym miejscu możesz ocenić to miejsce pracy? Zachęcam do wypowiedzi na ten temat.

Kierowca adr

Szukam pracy ale jak czytam to niewieze czemu nikt tego nigdzie nie zglosil takich nadużyć czy inspekcje sa skorumpowane i to jedna klita

szofer
@Kierowca adr 28.07.2018 09:17

Kolego, firma zatrudnia ponad 550 kierowców. Gdyby te negatywne opinie zawieraly prawdę tych kierowców by nie było. Kilka faktów: Urlop - na paliwach od czerwca do września jest tzw. wysoki sezon. Dłuższe urlopy dobrze wziąć w innym okresie. Nie mniej jednak da radę i w okresie wakacyjnym wziąć "gruszke" - tak w tej firmie jeszcze płacą wczasy pod gruszą. Auta- ciągniki maks. 3 - 4 lata. Naczepy od roku do 6 lat. Nic nie naprawiasz sam. Od wszystkiego jest serwis. Czas pracy - grafik pracy układany jest przez dyspozytorow. Praca planowana jest na maks. 12 godzin na dzień i 10 na nocy. Dyspozytor na bieżąco reaguje na zgłoszenia i koryguje plan jeśli grozi Ci przekroczenie. Musisz mu to jednak za wczasu zgłosić a nie czekać aż tachograf nie pozwoli Ci jechać dalej. Spalanie i ubytki- wystarczy kupić auto na gaz i wszelkie pokusy znikaja. Zarobki mogłyby być większe biorąc pod uwagę koszt uzyskania uprawnień - CE, ADR podstawy plus cysterny. Aczkolwiek OTP podobno finansuje niektórym te uprawnienia.

elektryk_86
@szofer 28.07.2018 18:47

Szofer wypowiedz się jak teraz z kasą jest ? Pracują w tej firmie jeszcze prawdziwi dyspozytorzy np Michał ? Z tymi 6 letnimi naczepami to trochę przesadziłeś, chyba pracujesz w oddziale daleko od Płocka i dają wam nówki.

elektryk_85
@Kierowca adr 28.07.2018 09:17

Do "Kierowca adr" , co chcesz zgłaszać ? Masz regulamin wynagrodzenia i tam jest opisane w jaki magiczny sposób znikają nadgodziny 50 i 100 , a części dnia wpadają w dyżur jak się w czasach nie mieścisz. Pierwszy miesiąc możesz się nie wyrabiać i coś Ci wpadnie w dyżur, ale później masz wszystko jasne nadgodzina w niedziele będzie 100 jak wyrobisz rzeczywiście nadgodziny w miesiącu, a jak oddają Tobie godziny w dniu wolnym pod koniec miesiąca to znikają 100 bo nie masz nadgodzin. Proste . Raz mi się nie zgadzało bo obcięli mi 30 minut bo się w czasie nie zmieściłem. A wynikło to z tego że ostro lało, ciężka nocka była i zaparkowałem pod zlewnią na stacji po drodze i poszedłem spać. Nie jest firma idealna ale też nie jest zła, aby tylko tak dalej podnosili wynagrodzenie a sytuacja się odwróci i będzie nadmiar kierowców a nie niedobór.

szofer
@elektryk_86 30.07.2018 20:20

elektryk_86 Michałów tu było jak mrówków :) wiec nie wiem o ktorego Ci chodzi. Aczkolwiek chyba "wszystkie Michal to rowne chłopaki byli. "Majchrosia" już nie ma. Byl też Michał S. - mnie nie planował ale podobno kumaty chłopak. Jeszcze jakiś Michał planuje gaz ale nie znam czlowieka. Ze starej gwardii pozostał jeszcze Michał Z. ale ten już wskoczył na wyższy poziom i planowaniem się nie zajmuje.

szofer
@elektryk_86 30.07.2018 20:20

elektryk_86 - czepiasz sie szczegółów. Starsza naczepa pojawia się jedynie jako zastępcza w przypadku rewizji. elektryk_85 - kasa jest zależna od godzin i waha się od 3500-4500 na reke w oddziale w którym pracuje. Stawki w oddzialach sa zroznicowane. W naszym są najniższe więc w pozostałych oddziałach muszą wyciągać więcej.

Oniex
@Kierowca adr 28.07.2018 09:17

zgłaszałem i nic to nie dało

Jerry
@Oniex 11.08.2018 05:47

bo pewnie złe paragrafy wyciągnąłeś i bez dowodów. Tu nic nie ma na "gębę" - wszystko musi być udokumentowane - z dyspozytorami tylko sms i z rejestracją głosową rozmów. A paragrafy są i to dużo. Od września będzie jeszcze więcej. To będzie kosztowna nauka dla nich. Jak weźmiesz poczytasz jeszcze umowy, które z nimi podpisałeś to dopiero znajdziesz stado punków, z których się nie wywiązują lub takich, które są zakazane.

pracownik
@Jerry 19.08.2018 17:34

Co ma się zmienić we wrześniu?

oniex

chłopaki kasa jest na wyciągnięcie ręki za zaległe nadgodziny.Koniec milczenia i poniewierania ludźmi.Tylko musimy się zgrać.

Jarosław

@Loki, rozumiem, że nie podpisałeś umowy na warunkach, które oferowała firma OTP? @Oniex, o czym piszesz? Kompletnie nie rozumiem Twojego przesłania na temat urlopów w firmie OTP. W dalszym ciągu nie wiem na jakich zasadach udzielane są dni wolne, dla osób, które są zatrudnione w tej firmie. @Fahrer, proszę, aby Twój ton wypowiedzi był trochę mniej wyniosły. Może Ty jesteś w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, jak wyglądają kwestie przydzielenia dni wolnych zatrudnionym kierowcom w firmie OTP?

Jarosław

@szofer, pracodawca w każdym wypadku pomaga w finansowaniu uzyskaniu uprawnień dla kierowców, którzy chcieliby pracować w tym zawodzie w firmie OTP? Wiesz może jakiego rzędu są to dofinansowania?

Loki
@Jarosław 02.08.2018 11:43

podpisujesz lojalke na 3 lata za prawko :D uciekac, nie przyjmowac sie. firma dno wiekszego nie widzialem !!

Kierowca
@Loki 10.08.2018 16:34

Zanim kogoś skrytykujesz zapoznaj się z przepisami. W przeciwnym razie zamilknij bo wstyd sobie przynosisz... KP Art. 103-5 Pracownik podnoszący kwalifikacje zawodowe: 1) który bez uzasadnionych przyczyn nie podejmie podnoszenia kwalifikacji zawodowych albo przerwie podnoszenie tych kwalifikacji, 2) z którym pracodawca rozwiąże stosunek pracy bez wypowiedzenia z jego winy, w trakcie podnoszenia kwalifikacji zawodowych lub po jego ukończeniu, w terminie określonym w umowie, o której mowa w art. 1034, nie dłuższym niż 3 lata, 3) który w okresie wskazanym w pkt 2 rozwiąże stosunek pracy za wypowiedzeniem, z wyjątkiem wypowiedzenia umowy o pracę z przyczyn określonych w art. 943, 4) który w okresie wskazanym w pkt 2 rozwiąże stosunek pracy bez wypowiedzenia na podstawie art. 55 lub art. 943, mimo braku przyczyn określonych w tych przepisach - jest obowiązany do zwrotu kosztów poniesionych przez pracodawcę na ten cel z tytułu dodatkowych świadczeń, w wysokości proporcjonalnej do okresu zatrudnienia po ukończeniu podnoszenia kwalifikacji zawodowych lub okresu zatrudnienia w czasie ich podnoszenia. Także wszystko zgodnie z prawem. Chyba że liczyć że ktoś Ci wyrobi komplet uprawnień za 8-10 tyś. A Ty po miesiącu poszukujesz i pójdziesz dorabiać "Helmuta".

Kierowca
@Loki 10.08.2018 16:34

☰ wpisz nazwę pracodawcy wpisz nazwę miejscowości Lokalizacja Szukaj OTP S.A OTP S.A 4 Płock Opinie 74 Oferty pracy Rozmowy kwalifikacyjne Wywiad Udostępnij Opinie o OTP S.A Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil? Sprawdź Jarosław 10.08.2018 10:44 @Byly, w jakim okresie jest mniej pracy w firmie OTP? Czy są to stałe okresy w ciągu roku, czy uzależnione od jakiś konkretnych sytuacji, które wydarzą się w ciągu roku? Chciałbym również, abyś uzasadnił swoje ostatnie zdanie, że "firma dno", co przez to rozumiesz? Jest to stwierdzenie zbyt ogólne, aby przypisać je do konkretnych aspektów pracy, które można napotkać w tej firmie. Sprecyzuj swój komentarz. Jarosław 25.07.2018 11:45 @Oniex, możesz, odnieść się do tego co napisałeś na temat urlopów w firmie OTP S.A. Jak wygląda ta kwestia? Pracownik bez problemu może liczyć na otrzymanie urlopu wypoczynkowego? Czy tylko w określonych okresach narzuconych przez pracodawcę? Napisz, proszę, jak to wygląda. Byly 06.08.2018 11:13 @Jarosław 25.07.2018 11:45 Urlop w okresie wakacyjnym dostają (usunięte przez administratora) reszta dostaje jak pasuje dyspozytorowi(czyli jak jest mniej pracy). Generalnie firma dno Jarosław 02.08.2018 11:43 @szofer, pracodawca w każdym wypadku pomaga w finansowaniu uzyskaniu uprawnień dla kierowców, którzy chcieliby pracować w tym zawodzie w firmie OTP? Wiesz może jakiego rzędu są to dofinansowania? Loki 10.08.2018 16:34 @Jarosław 02.08.2018 11:43 podpisujesz lojalke na 3 lata za prawko :D uciekac, nie przyjmowac sie. firma dno wiekszego nie widzialem !! Kierowca 10.08.2018 18:59 @Loki 10.08.2018 16:34 Zanim kogoś skrytykujesz zapoznaj się z przepisami. W przeciwnym razie zamilknij bo wstyd sobie przynosisz... KP Art. 103-5 Pracownik podnoszący kwalifikacje zawodowe: 1) który bez uzasadnionych przyczyn nie podejmie podnoszenia kwalifikacji zawodowych albo przerwie podnoszenie tych kwalifikacji, 2) z którym pracodawca rozwiąże stosunek pracy bez wypowiedzenia z jego winy, w trakcie podnoszenia kwalifikacji zawodowych lub po jego ukończeniu, w terminie określonym w umowie, o której mowa w art. 1034, nie dłuższym niż 3 lata, 3) który w okresie wskazanym w pkt 2 rozwiąże stosunek pracy za wypowiedzeniem, z wyjątkiem wypowiedzenia umowy o pracę z przyczyn określonych w art. 943, 4) który w okresie wskazanym w pkt 2 rozwiąże stosunek pracy bez wypowiedzenia na podstawie art. 55 lub art. 943, mimo braku przyczyn określonych w tych przepisach - jest obowiązany do zwrotu kosztów poniesionych przez pracodawcę na ten cel z tytułu dodatkowych świadczeń, w wysokości proporcjonalnej do okresu zatrudnienia po ukończeniu podnoszenia kwalifikacji zawodowych lub okresu zatrudnienia w czasie ich podnoszenia. Także wszystko zgodnie z prawem. Chyba że liczysz że ktoś Ci wyrobi komplet uprawnień za 8-10 tyś. aTy po miesiącu czmychniesz i pójdziesz dorabiać "Helmuta".

szofer
@Loki 10.08.2018 16:34

Zanim kogoś skrytykujesz zapoznaj się z przepisami. W przeciwnym razie zamilknij bo wstyd sobie przynosisz... KP Art. 103-5 Pracownik podnoszący kwalifikacje zawodowe: 1) który bez uzasadnionych przyczyn nie podejmie podnoszenia kwalifikacji zawodowych albo przerwie podnoszenie tych kwalifikacji, 2) z którym pracodawca rozwiąże stosunek pracy bez wypowiedzenia z jego winy, w trakcie podnoszenia kwalifikacji zawodowych lub po jego ukończeniu, w terminie określonym w umowie, o której mowa w art. 1034, nie dłuższym niż 3 lata, 3) który w okresie wskazanym w pkt 2 rozwiąże stosunek pracy za wypowiedzeniem, z wyjątkiem wypowiedzenia umowy o pracę z przyczyn określonych w art. 943, 4) który w okresie wskazanym w pkt 2 rozwiąże stosunek pracy bez wypowiedzenia na podstawie art. 55 lub art. 943, mimo braku przyczyn określonych w tych przepisach - jest obowiązany do zwrotu kosztów poniesionych przez pracodawcę na ten cel z tytułu dodatkowych świadczeń, w wysokości proporcjonalnej do okresu zatrudnienia po ukończeniu podnoszenia kwalifikacji zawodowych lub okresu zatrudnienia w czasie ich podnoszenia. Także wszystko zgodnie z prawem. Chyba że liczysz że ktoś Ci wyrobi komplet uprawnień za 8-10 tyś. A Ty po miesiącu czmychniesz i pójdziesz dorabiać "Helmuta".

Jarosław

@Byly, w jakim okresie jest mniej pracy w firmie OTP? Czy są to stałe okresy w ciągu roku, czy uzależnione od jakiś konkretnych sytuacji, które wydarzą się w ciągu roku? Chciałbym również, abyś uzasadnił swoje ostatnie zdanie, że "firma dno", co przez to rozumiesz? Jest to stwierdzenie zbyt ogólne, aby przypisać je do konkretnych aspektów pracy, które można napotkać w tej firmie. Sprecyzuj swój komentarz.

Jarosław

@Oniex, możesz, odnieść się do tego co napisałeś na temat urlopów w firmie OTP S.A. Jak wygląda ta kwestia? Pracownik bez problemu może liczyć na otrzymanie urlopu wypoczynkowego? Czy tylko w określonych okresach narzuconych przez pracodawcę? Napisz, proszę, jak to wygląda.

Byly
@Jarosław 25.07.2018 11:45

Urlop w okresie wakacyjnym dostają (usunięte przez administratora) reszta dostaje jak pasuje dyspozytorowi(czyli jak jest mniej pracy). Generalnie firma dno

manista

Obecnie tu pracuje. Oddział mały bo jedynie 25 kierowcow, najwiecej jest w centrali ponad 110 osób. W całej firmie podobno prawie 600 kierowcow. Czytam te wpisy i nie wierzę...kto to pisze? Do rzeczy: dyspo to młode chlopaki- idzie się dogadać. Stosuje się do procedur i jeszcze nikt sie do mnie o nic nie przypierdzielil. Kasa sie zgadza zarówno ilość jak i termin wyplaty a to najważniejsze - przy czym w pierwszym miesiącu jest skromnie. Minus jaki widzę na dziś to mogliby wymienić mi telefon :).

Kuba
@manista 06.07.2018 17:51

Kolego w jakim oddziale pracujesz?

elektryk_86
@manista 06.07.2018 17:51

Hahaha sory ale to nie jest telefon :D to jest żart :D

Bylyniewolnik

Omijać szerokim łukiem ! WIELE DZIAD FIRM WIDZIAŁEM I PRACOWAŁEM ALE TA PRZEBIJA WSZYSTKO razem wzięte ! Strach pracować ! Zmuszają do przekraczania czasu pracy. Zawsze jesteś winien wszystkim sytuacją. To co się tam wyprawia nie da się opisać . To trzeba zobaczyć . Za 2600 na rękę . Szooook! To co się wyprawia w tej firmie nadaje się do telewizji! Dobrze radzę! Chcesz dobrze spać i żyć bez długów . Omiijjjjjaj szeeeeerokim luuuukiem!

Kierowca
@Bylyniewolnik 26.06.2018 19:26

Może w końcu coś się zmieni

swiezy
@Bylyniewolnik 26.06.2018 19:26

idź kolego na działalność. 7 do ręki to z zachodu niekiedy nie przywieziesz. Szkody są wszędzie i każdy już dziś obciąża.Porownaj stawki z firmami z branży, porównaj zapisy umów. Nie jest różowo ale gdzie indziej jest większe (usunięte przez administratora) Tak jak ktos napisal to jest transport. Tu przez pół roku raz spóźnili się 3 dni z kasą. I na moje pol roku pracy nie zginela mi zlotowka.

swiezy
@Bylyniewolnik 26.06.2018 19:26

A co do obciazen ubezpiecz działalność. Każdy to robi niezależnie od biznesu jaki prowadzi.

driver OTP
@Bylyniewolnik 26.06.2018 19:26

Byly niewolniku! Kto i do czego Cie zmuszal? To jedna z niewielu firm w której ustawa o czasie pracy kierowców jest świętością. Masz ryzyko przekroczenia czasu pracy z powodu sztalu to koryguja kurs bądź zmiennik wyjezdza po Ciebie na trase. Nie ma rzepow, kamieni i jazdy na oucie. Kartę tacho sprawdzają co miesiąc. Za brak przestrzegania czasu pracy możesz być co najwyżej ukarany. Grafik ułożony z góry na miesiąc więc o braku pauz weekendowych nie ma mowy. Jezdzac tutaj nie drzysz przed inspekcja.

Kiero
@driver OTP 06.07.2018 19:13

To pokaż mi firmę w której jest norma 27.5 litra

były driver OTP
@Kiero 07.07.2018 13:29

Wez pod uwagę że w dystrybucji paliw jedynie 50% km masz ładownych. Przy stacjach dzielonych okazuje się że z pełnym ładunkiem jedziesz nawet i jedynie 30% trasy. Inny aspekt to niska waga zestawu na poziomie 11 -11.5 tony (niskie kabiny, kotły 300 l, alufelgi etc.) . Nie wiem w jakim oddziale masz normę 27.5 litra. U nas bylo 26.5. Jeśli nie bierzesz walizek to w skali miesiąca 25.5 jest bez problemu osiągalne- oczywiście wykorzystując możliwości ciągnika a nie cisnac pedal gazu do oporu. Żeby było jasne nie jeżdżę już u nich. Wróciłem na międzynarodowke- 5 lat w kabinie przyzwyczaja do samotności :).

elektryk_86
@driver OTP 06.07.2018 19:13

Ba a nawet inspektorka podpowiada kolegą jak jestem na urlopie gdzie trzymam gaśnice 2 kg i apteczkę :D Pełen legal i żadnych pauz na rozładunku :)

Jarosław

@manista, dziękuję za wyrażenie opinii o pracy w firmie OTP S.A. Jak ocenisz stan techniczny aut firmowych, którymi poruszasz się w swojej pracy? Czy zdarzają się jakieś awarie, które są wynikiem zaniedbań ze strony pracodawcy? Czy może pracodawca dba o swoją flotę aut i na bieżąco je serwisuje tak, aby pracownik posiadał jak najlepsze narzędzie pracy? @Kiero, rozumiem, że firma OTP S.A wymaga od pracownika utrzymania spalania na poziomie nie większym niż wyrażona przez Ciebie wartość w komentarzu? Co dzieje się w przypadku przekroczenia tej granicy? Są jakieś kary bądź braki premii? Przedstaw, proszę, jak wygląda ta kwestia.

elektryk_86
@Jarosław 09.07.2018 14:41

"Jarosław" jak dbasz tak masz, beczki robi serwis w Płocku lub lokalny, ciągniki właściciel (Merc i Volvo), nikt Ci nie broni zajechania na serwis . Ja miałem problem z ubytkiem powietrza w nowym ciągniku, i wolny czas bo szybko stacje objechałem. Zajechałem zapytać na serwis czy takie usterki się zdarzają, vin chcieli, jak wpisali Vin do kompa to oczy im zrobiły się jak 5 złotych . Powiedzieli że to auto jest w lizingu ze złotym pakietem serwisowym i należy częściej do nich przyjeżdżać zmieniać żarówki pióra wycieraczek firma ma wykupiony pakiet i za wszystko Merc płaci , a kierowca musi spokojnie zjeść obiadek i kawę wypić :)

elektryk_86
@Jarosław 09.07.2018 14:41

"Jarosław" granice przekroczenia normy masz prostą brak premii. Z tym że liczą Ci to przejechane kilometry/pobrane litry w miesiącu. Nikt nie sapie jak zrobisz na nocce 80 km i zatankujesz 80 litrów, następnego dnia dostaniesz stacje 150 km w jedną stronę autostradą i się wyrówna spalanie. Nie wiem co byś musiał robić żeby się w tej normie nie mieścić, zestaw jest lekki i niski, i tylko połowa kilometrów ładownych ja miałem 23 - 23,5 średnie miesięczne i to przy moich upodobaniach do pracy lokalnej a nie jazdy gdzieś dalej. Doświadczeni kierowcy 20,5 robili :)

Zostaw opinię o OTP S.A - Płock

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTP S.A