Ochrona Juwentus
3 1229 6 1

Opinie o Ochrona Juwentus

kandydat

nie jest to firma idealna, ale wypłaty zawsze w terminie- a o to nam wszystkim przeciez chodzi! Panie z kadr pomocne, dziewczyny z rekrutacji przesympatyczne, chętne do pomocy- nie spotkałem się z sytuacją kiedy odmówiłyby pomocy. Na moje oko wygląda to tak, że działy biurowe świetnie się dogadują. Byłem na wielu rozmowach rekrutacyjnych w ochronie, ale tylko w juwentusie nie bylem potraktowany jak zło konieczne. Zatrudniono mnie pracuje i mam sie swietnie, odchodzic nie mam zamiaru

FRANEK

PISZECIE PISZECIE I DALEJ W TYM (usunięte przez administratora) SIĘ OBRACACIE TA PSEUDO PRACA TO DLA NIEUDACZNIKÓW ŻYCIOWYCH TA PRACA TO DLA NIEROBÓW I BRUDASÓW KTÓRZY PO 24 H I WIĘCEJ PRZESIADUJĄ W SAMOCHODACH TAM ŚPIĄ SR,,Ą I BYLE CZAS MINĄŁ NIE NAZYWAJCIE SIĘ OCHRONĄ BO TO DZIADOSTWO DO UBEZPIECZALNI A NIE OCHRONA WY MYLICIE POJĘCIA ,,,,POPATRZCIE NA TYCH DZIADKÓW W MARKETACH CZY NA NIBY GRUPY INTERWENCYJNE LUDZIE TO CO REPREZENTUJECIE TO PORAŻKA I IE MA CO SIĘ DZIWIĆ FIRMOM BO NASZE KOCHANE PAŃSTWO TAK ZROBIŁO ŻE JAK NIE MASZ OCHRONY TO NIE MASZ UBEZPIECZENIA A JAK KTOŚ WIE COŚ WIĘCEJ TO PROSZĘ O KOMENTARZ ŻE TAK NIE JEST POZDRO I WSZYSTKIEGO DOBREGO W POSZUKIWANIU NORMALNEJ PRACY A ,,,CIECIEM,,,,ZAWSZE MOŻNA ZOSTAĆ TYLKO TROCHĘ SZACUNKU DO SIEBIE I AMBICJI

Seman
@FRANEK 03.01.2019 15:06

Musisz to powiedzieć ludziom ode mnie z obiektu. Mają wszyscy stopnie oficerskie z wojska. Pracujemy po 24 h. Ja to robię bo mi tak wygodnie. Żona bardzo dobrze zarabia, wynajmujemy dwa mieszkania ludziom, a ja nie mam ochoty na styk z zawistnymi robolami i dorobienie się garba. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo za mało widać wiesz.

robol

Firma zrobi z pracownika dziada.Obiecuje stala umowe a proponuje prace agencji tymczasowej.Żenada

ben
@robol 28.12.2018 20:30

Zmieniaja umowe o prace z innej agencji nie informujac pracownika. Koordynator przywozi umowe o prace po terminie nawet nie masz do kogo sie odwolac.DZIADOSTWO Z DUZEJ LITERY.

robol
@robol 28.12.2018 20:30

Prosze o nowe opinie a piszcie wkolko te same. Zenada

Endriu

Witam,jaike zarobki na patrolu ??,pozdrawiam

Helena

@Stefcio, jeżeli informacje, które podajesz są prawdą, to są one na prawdę niepokojące. Pracodawca ma obowiązek zapewnić odpowiednie narzędzia pracy swoim pracownikom w tym odpowiedni zestaw odzieży. Czy poruszałeś temat dodatków nocnych z przełożonym? Czy na innych placówkach występuje również ten problem? Może należy poinformować o tym centralę firmy Ochrona Juwentus?

kukułka
@Helena 03.09.2018 17:59

U mnie na obiekcie jest to samo zero odzieży i problem z wynagrodzeniem za godz nocne rozmawiałem z koordynatorem to mi powiedział jak chce dalej pracować to morda w kubeł

anonymous
@Helena 03.09.2018 17:59

PROSZE pisac prawde . Mundur lub garnitur jest przypisany do danej osoby.PRACUJE w Juwentusie dwadziescia lat i nigdy nie mialem problemow z wyplata i odzieza obiektowa. Pozdrawiam.

Stefcio
@Helena 03.09.2018 17:59

Poruszałem temat dodatków nocnych u koordynatora to poinformował mnie ze mi nie przysługują oraz ze w firmie Juwentus się nie przyznaje dodatków nikomu . Jak chce pracować mam się o nie nie ubiegać nie pytać ani nie prosić . Każdy pisze ze posiada pełny mundur + kurtka ( u mnie 1 na 3-osoby + 1 para gumiaków na 3 osoby ) dobrze ze zakupiłem swoje białe gumiaki bo bym musiał chodzić po kimś Mam zeskanowane wszystkie grafiki oraz książkę służby od której godziny do której pracuje . Gdyż aby uniknąć płacenia dodatków nocnych pracodawca ustawia mi fikcyjny grafik systemem pracy 8-20 (12h) a fizycznie pracuje 7-7 (24h) Pracodawca kiepski jeśli chodzi o system płatności co 2 miesiące wypłata Ciagle rozglądam się z nową pracą i gdy pojawi się oferta atrakcyjnej pracy napewno z niej skorzystam i nie zostanę tu dłużej

Lis
@Stefcio 18.09.2018 12:12

Przyjmują nie letnich dużo osób na czarno jak się upomniesz o swoje to zwalniają pracowałam co drugi dzień po 12 godzin i święta 24 godz 280 godzin za 1300 zł masakra

Arturo
@Lis 08.10.2018 13:27

Nie bronie tej firmy lecz pracując co drugi dzień po 12godzin to wychodzi 180-192 godziny a pracując nawet w soboty lub niedziele po 24 zamiast 12 to dojdzie góra 60 godzin więc godzin nie da 280.Zgadzam się że jak za 1300 to oczywiście grosze. Za 240 godzin to minimum ok. 2500. Pozdrawiam.

olo
@Arturo 12.10.2018 10:55

Cały miesiąc spędzić w robocie nawet za te 2500 zł to niewiele jak długo się tak da po jakimś czasie organizm na pewno będzie sam miał dość szczególnie tego stresu pracy cały m-c za 10 zł na godz.

ben
@Lis 08.10.2018 13:27

Koordynatorzy trzesa portkami przed swoimi przelozonymi. Nic ci nie zalatwia oszukuja na godzinach nocnych.

kandydat

ostatnio na pracuj.pl ogloszenia dla przedstawicieli handlowych, ktos pracowal?cos wie? czytalem te brednie o dawaniu d..y za lepsze traktowanie? prawda?

Marcin
@kandydat 07.12.2018 23:57

Witam serdecznie Pracowałem dwukrotnie dla tej Firmy w oddziale Wrocławskim. Pierwszy raz w latach 2009-2011 jako przedstawiciel handlowy a drugi okres 3 miesięczny w 2018 roku jako specjalista ds. klientów kluczowych. Podczas mojego pierwszego pobytu w firmie pracowali Ludzie kompetentni i wszystko było poukładane. Natomiast po powrocie w 2018 roku niestety okazało się, że z Firmy poodchodziło sporo osób a nowo zatrudnieni w Warszawie (między innymi Pan Snopkiewicz) kompletnie nie mają pojęcia o tym co robią. Brak im kompetencji adekwatnie do zakresu obowiązków. Szkoda, że wieloletnia i ciężka praca Prezesa (Właściciela) zostaje marnotrawiona. Chociaż z drugiej strony jak się chce rozwijać to trzeba płacić dobrym pracownikom a nie dawać minimalną krajową na umowę i marne prowizję na zlecenie.

Byly
@kandydat 07.12.2018 23:57

Pracowałem w dziale handlowym idwa lata i powiem tak: (usunięte przez administratora) nikt nie daje, ale wazelina jest i to ostra. Chcesz mieć łatwiej musisz schować dumę w kieszeń i w (usunięte przez administratora) włazić, ale że sex? to raczej nie :) bo niby z kim;)?

żenada

Powiem tak żenada i dno kordynator jak ludzi nie umie znaleść bo mu obiekt się posypał to niech sam stanie a nie człowiek po 24H SŁUZBIE i że mu bedzie kazał stawać na inny obiekt dlatego każdy kordynator powinien byc traktowany jak zwykły ochroniarz a nie jak jakis prezes ludzie zaczna odchodzic prosze tego nie kasowac niech dotrze to do góry w firmie ......

ANODA
@żenada 26.12.2018 20:55

PODOBAJĄ MI SIĘ W POZNANIU CI PSEUDO OCHRONIARZE Z FIREMKI ,,,,,JUWENTUS,,,,AKCJA I W GACIACH NASRANE UWALĄ SIĘ W AUCIE I ŚPIĄ JAK SUSŁY 24 H W AUCIE TO WY NAZYWACIE OCHRONĄ CZY ,,,,,BRUDASAMI,,,,

ROman

Może mi ktoś napisać, ile w ochronie jest płacone netto za godzinę pracy przy umowie zlecenie z Juventus oraz przy umowie zlecenie z Simply? Przy wypłatach ciężko jest się doliczyć stawki godzinowej. Koordynator chyba sam do końca nie potrafi podać konkretnej stawki lub nie chce.

Remik

Może mi ktoś napisać, ile w ochronie jest płacone netto za godzinę pracy przy umowie zlecenie z Juventus oraz przy umowie zlecenie z Simply Service? Przy wypłatach ciężko jest się doliczyć stawki godzinowej. Koordynator chyba sam do końca nie potrafi podać konkretnej stawki lub nie chce.

Remik

Może mi ktoś napisać, ile w ochronie jest płacone netto za godzinę pracy przy umowie zlecenie z Juventus oraz przy umowie zlecenie z Simply Service? Przy wypłatach ciężko jest się doliczyć stawki godzinowej. Koordynator chyba sam do końca nie potrafi podać konkretnej stawki lub nie chce.

Rafon

Ile płacą na rękę za godzinę pracy w ochronie, na umowie zlecenie?

Tak
@Rafon 22.11.2018 08:17

Najniższa średnia krajowa.

Koko
@Rafon 22.11.2018 08:17

11,50mam

Stefan

Witam Czy wie ktoś może jakie dostaniemy umowy od nowego roku i ile wyjdzie podwyżka za godziny ?

MARTO

Przyjmując się do Juventusu myślałem że to jakaś normalna firma ale się pomyliłem w tej firmie panuje totalny chaos .Pracownicy są zmuszani do pracy poza grafikiem ,jest tolerowane picie alkoholu na obiekcie koordynatorzy niedouczeni nie mają zielonego pojęcia o kierowaniu pracownikami ,ludzie z kompletnego obiektu są przenoszeni na inny obiekt .Kierownictwo firmy chciałoby aby pracownik był na obiekcie 24/24 a oni by tylko zgarniali kasę .Przyjmują ludzi z orzeczeniami oniepełnosprawnosci biorą kupę kasy z PEFRONU a firmy tych ludzi tylko wyzyskuje i upokarza .takie jest moje zdanie na temat tej firmy .Nikomu nie polecam tej firmy jako pracodawcy,postanowiłem w trybie natychmiastowym zerwać umowę z tą firmą a pracuję na umowę o pracę.NIECH SIĘ DYREKCJA FIRMY ZASTANOWI JAK CHCE MIEĆ PRACOWNIKÓW CO W FIRMIE TRZEBA ZMIENIĆ JEŚLI TEGO NIE ZROBIĄ TO CZEKA ICH UPADŁOŚĆ BO ŻADEN NORMALNY PRACOWNIK NIE PODPISZE UMOWY Z TAK NIERZETELNĄ FIRMĄ.

coś

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: szanować pracowników

nikt
@coś 08.12.2018 00:17

Zlikwidować to coś co się nazywa Juventus .Takie jest moje zdanie o firmie krycie pijaków i zero poszanowania pracowników postępujących zgodnie z regulaminem

anonim

(usunięte przez administratora)

Olaf

Nie zgadzam się, wreszcie ktoś kto potrafi byś stanowczy w kulturalny sposób. Jedyne co to mógłby rzadziej palić :) A pan Adam był lepszy? Nie wydaje mnie się;) jest jeszcze parę działow w którym by się przydały roszady. W jednym dziale piją w innym się bzykaja A w jeszcze innym odchodzi handel klientami. Pozdr dla of :)

Mela

A jakie zarobki w biurze obsługi klienta w Warszawie w centrali? jaką umowę dają i kto tam pracuje, młodsi czy starsi?

Mela
@Mela 06.12.2018 14:31

Ktoś wie jak jest w biurze obsługi klienta?

Romanowski

Zastanawiam się jak to możliwe że firma juwentus taka duża firma i ma kłopoty finansowe to wszystko przez to drodzy pracownicy że obiekty bierze się za 13,50zl netto na konto wplywy są ale części pieniędzy idzie dla nich ja na państwa miejscu napisał bym pismo do ministerstwa spraw wewnętrznych o przeprowadzenie kontroli oraz zgłoszenie sprawy do pefronu beda obsrani. Mój kolega u nich się zatrudnił na umowę zlecenie i dał mi ta umowę do przeczytania i szczerze mówie że podpisujecie na siebie wyrok. A znam się na tym ponieważ jestem dyrektorem działu Handlowego z jednej z warszawskich firm. Również możecie rządac od księgowości potwierdzenie czy był zrobiony przelew na wasze konto.

Greg

A prawda to że cycata i koszykarz:)? Czy tylko mury plotki niosą?

ALA

Obecnie na pracuj.pl pojawiła się oferta pracy na Młodszą Księgową , czy ktoś może udzielić informacji jak wygląda atmosfera i praca?

Ksiwgowa
@ALA 05.12.2018 18:21

Ja pracuje jako księgowa i cały czas szukam innej pracy. Znajomi mi odradzali ale nie wierzyłam i chciałam spróbować. Żałuję!!! Strasznie żałuję. Że pierwszy raz zobaczyłam tego małego wyzyskiwacza, że zobaczyłam obie przełożone. Tu wszystko jest po układzie i po znajomości. Wlazisz w (usunięte przez administratora) jesteś z rodziny jedziesz dalej. Nie i jeszcze raz nie. Niech Ci Pan Bóg chroni przed małym jego szwagrem i całym tym burdelem :) pozdr

wiJago

Czy jest szansa na uzyskanie zaliczki? Pracuję tu kilka miesięcy i jeszcze nie miałem potrzeby

ben
@wiJago 26.11.2018 19:08

Zadnych zaliczek.

nowy pracownik

witam. mam pytanie jak oceniacie firmę Juventus ? jakie sa zarobki i zatrudniają tez z orzeczeniem ??

nikt
@nowy pracownik 03.12.2018 13:27

Mniej niż zero szkoda się tam zatrudniać ta firma nie powinna istnieć i zatrudniać niepełnosprawnych bo ich tylko wyzyskują i upokarzają .Takie jest moje zdanie o firmie Juventus pracowałem tam .

ben
@nikt 04.12.2018 19:45

Koordynatorz to zenada a dyrektorzy rejonu wogole nie maja pojecia o specyfice firmy.

ben
@nowy pracownik 03.12.2018 13:27

Nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)

ben
@nowy pracownik 03.12.2018 13:27

(usunięte przez administratora)Nie polecam tej firmy.

ben
@nikt 04.12.2018 19:45

Masz racje

ALA

Obecnie na pracuj.pl jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Młodsza Księgowa , czy może ktoś napisać jaka panuje atmosfera w dziale finansowym i czy warto ?

Aja

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Pracowałam dwa lata w Warszawie i o dwa za długo. Dno! Rozstanie jeszcze gorsze. Żenada! Sto razy się zastanów zanim tam pójdziesz. Kadra zarządzająca z przypadku, bez wykształcenia i bez kompetencji. Dyrektor bez studiów, szok!!

Xxx
@Aja 04.12.2018 14:30

Mówisz o łysym? ;) Hihihi. podnozek rogacza. Jeden płacze po zdradzie A łysy mu łzy wyciera. Ostatnio siedział jeden z drugim i się zalil ;)

keno

Przekopałem cały int. odnosnie stawki netto ochraniarza na emeryturze i nigdzie na żadnym forum nie piszą ile ma taki ochroniarz netto do 154 gdz i za ponad 154 gdz -dziwne . Koordynatorzy tez nie wiedzą dokładnie ile taki pracownik netto zarobi przy stawce 13.70 ...może ktos z was wie jakie są stawki netto

tak

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wiecej kontroli nad koordynatorami

Popieram
@tak 28.11.2018 14:50

Uważaja że robią Bóg wie jaka karierę w juwentusie... Śmiechu warte. A traktowanie pracownika przez liderów obiektów to porażka, traktowanie innych jak psy, cały czas zwracanie uwagi za nic mimo że sam koordynator nic nie robi albo i sam popełnia tyle błędów a musi zwalac na pracowników... Żałosne. Byłaby przyjemna praca ale przez atmosferę odechciewa się pracować.

Koordynator

-------------------------------------------------UWAGA--------------------------------------------------------------------------- Prosze pamietać że w listopadzie powinno być wypłacone za 8 godzin wiecej poniewaz 12 listopada był dniem wolnym gdy komuś naliczą mniej prosze dać znać do kadr lub koordynatorowi że za mało godzin podano do wyliczenia pensji miało być Listopad - 168 a jest 160 pamietajcie o tym i sprawdzcie swoje wypłaty za listopad bo moga sie zdarzyc pomyłki jak nie zakomunikujecie to możecie stracić pieniazki za dodadtkowe 8 godzin

Ola

Dno, słoma z butów wystaje w biurze Warszawskim. Pozdrowienia dla rogacza :)

tak

Firma super tylko koordynatorzy nie ogarniaja tematu obiektowwego.NIE WIDZA CO DZIEJE SIE NA OBIEKCIE.

Pracownik

Nie polecam firmy juwentus, zero poszanowania do porządnych pracowników, natomiast poblazanie alkoholikom. Lider obiektu nieogarniety, nie umie nawet zrobić porządnie grafiku, dostosować do potrzeb pracowników, ciągle krzyczy oraz ubliza innym pracownikom. Ciągle są tworzone nowe plotki, a ochroniarz który za każdym razem przychodzi na kacu jest lepiej traktowany od reszty pracowników. Juwentus, niby wielka firma, a tak na prawdę za grosz poszanowania pracowników oraz brak normalnych umów, nie wspominając o pomijanym zusie płaconym co 2 miesiące... Stawki pracowników wszystkich są równe, nie zależnie od obowiązków pracowników... Stanowczo odradzam pracę w firmie juwentus.

Mloddy

Jak ominąć komornika z wynagtodzenia umowy zlecenia . Są na to sposoby

Zostaw opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus