Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe

Adres: Ujastek 1, 30-969 Kraków

NIP: 6782614008 KRS: 0000199150

Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe
4 64 6 1

Opinie o Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe

swen

Bardzo polecam

pracus.
@swen 09.01.2019 09:19

Do SWEN Ja nie chcę trafić na koordynatorkę Grażyna A ta osoba nie nadaje się na to stanowisko nie potrafi rozmawiać z ludzmi i poniża ludzi omijajcie szerokim łukiem.

Kristiano
@pracus. 10.01.2019 12:13

w sumie krotko z nia pracowałem ale nie mialem problemow ale sa tez inni koordynatorzy wiec nie ma co oceniac firmy po jednej osobie

kapitan Jack
@pracus. 10.01.2019 12:13

Pracus. nie mówie, że ty ale już nie jeden mówił, że go poniżają a to on się poniżał bez kontroli wiesz o czym mówię ale też lata temu miałem przejścia z pewną panią ale ją wywalili i przyjeli nową porządną babeczkę, ale tak jak mówię to było lata wstecz

jan
@pracus. 10.01.2019 12:13

Tak to prawda G.A.jest beznadziejna

jan
@kapitan Jack 10.01.2019 15:25

Opisujesz historię która była w Sed-hucie ?

xxxl

Witam mam pytanie co jest w umowie o pracę bo kolega pracuje w NOWA i tam ma 5.50zł szok i to od kilku lat tak ma.

Dziadek

Cześć koledzy i koleżanki.Na początku chciałbym złożyć wszystkim życzenia,szczęśliwego nowego roku.Oby był lepszy od minionego.Mam kilka pytań do kolegów którzy pracują w firmie,bo ja aktualnie myśle o zmianie chlebodawcy.Pracuję w pewnej firmie chyba dość dużej.przy przyjęciu obiecywali bardzo dużo tzn.zwrot za leki,przejazdy,godziny nadliczbowe itd.Z tego wszystkiego zostało niewiele.W związku z powyższym proszę napiszcie,tylko bez zciemy na co mogę liczyć przenosząc się do sed-hut.Nadmieniam że mam pierwszą grupę inwalidzką.Czy dają mundury,oraz czy warunki pracy sa znośne.

zadowolony
@Dziadek 27.12.2018 18:21

pracuje juz trzy lata w sed-hut, do tej pory nie było problemów, wypłata i grafiki na czas, za leki zwracają ale trzeba mieć kopie recepty albo zaswiadczenie od lekarza. premia tez sie trafila. Nie wiem czemu zbynio taki niezadowolony - moze cos nie halo z jego strony skoro mu nie przedłuzyli umowy. pozdrawiam

ktulu
@zadowolony 28.12.2018 06:48

też jest takie moje zdanie, bo ani ja ani żadna osoba z która pracowałem nie miała problemów. Leki, grafik, dojazd, wszelkie środki potrzebne nie chce mi się wypisywać więc krótko powiem polecam

Stasiek
@ktulu 07.01.2019 16:05

podepne sie pod ktulu

pracus.
@Dziadek 27.12.2018 18:21

Kolego obyś nie trafił na koordynatorkę Grażyna A wtedy szybko się zwolnisz ta osoba nie powinna być dopuszczona do ludzi złośliwość pycha kto z ulicy może się nadawać do tej pracy powinni ją odsunąć natychmiast bo negatywna opinia o firmie wzrasta.

ciekawski

Z ciekawością przeczytałem posty pracowników. Ciekawi mnie czy to co tu przeczytałem jest prawdą czy też tylko zemstą (?????? ). Złożyłem papiery do tej firmy jako osoba niepełnosprawna i teraz mam dylemat czy tam iść i podziękować im,że..................!!!!!!!!!! Trochę wiedzy nie zaszkodzi na temat tej firmy. Czekam czy warto.

Andrzej
@ciekawski 02.08.2017 13:20

Pracuję już w tej firmie kilka lat i nie narzekam.Ci, co żle piszą mają pewnie jakieś powody.Co do picia w pracy to wiem ,że patrole jeżdżą z alkomatami i jak złapią to nie ma pobłażania .Ktoś kto pisze inaczej jest w błędzie.Grafiki są na czas ,z urlopami problemów nie mamy ,nawet ludzi do pracy dowożą.Firma jest dość duża,a ludzie mają różne charaktery.Zawsze komuś coś się nie będzie podobało,a przecież nikt na siłę nie musi pracować akurat tutaj.Nas jest na obiekcie kilkoro i wszystko mamy dobrze zorganizowane .

jan
@Andrzej 05.08.2017 18:38

Panie Andrzej ale pieprzysz nie rób tej firmie reklamy przyjmuja tylko z grupa umiarkowana lekka nie wchodzi w gre grafiki u mnie nigdy nie byly i nie są na czas i nie są okradanie z godzin urlopu ci nie dadza bo brak pracowników wiec nie pitol że jest tak dobrze a z alkomatem jeżdża to fakt a jak złapia przymykaja oczy .

Andrzej
@jan 22.08.2017 11:25

Pisanie faktów nie jest reklamą.Trzeba uważnie czytać jak się komuś odpisuje , nie pisałem nic o grupach.Jak Ci tak żle, to po co pracujesz w ;tej; firmie?

Anonim 2
@jan 22.08.2017 11:25

Witam. Z lekką grupą przyjmują, bo mnie przyjęli. Ale wiele obiecywali w sprawie płac, bo według obliczeń dużo mniej dostałem za wrzesień. Wypłata na czas, nawet wcześniej, ale nie wiem ile i za co dostałem pieniędzy, bo przeszło trzy tygodnie czekam na pasek i ponoć jeszcze nie jest wydrukowany. Gdyby nie praca na miejscu, nie podpisałbym nowej umowy. Pozdrawiam.

Artur
@jan 22.08.2017 11:25

Jeśli chodzi o grafiki to wszystko zależy od kierownika rejonu a nie od całego zarządu. U mnie nie ma problemu. Zawsze po 20-tym grafik jest. A reszta jest też w porządku

Paweł
@Artur 31.12.2018 11:19

też nie mam większych zastrzerzeń do Sed Huta. Zawsze coś by się znalazło ale ogólnie wywiązują się ze wszystkiego

Max

Ja pracuję juz 3 lata, żadnych paczek na święta nie ma nic, talonow itd. Recznik i mydla dali w gurdniu za 1 polowe roku czyli do czerwca. Żadnych zwrotów za dojazdy nie ma. Nic ci się nie nalezy co musza dac ta najnizszą wyplate i grosza wiecej nie ma żadnych premi nie ma. Wode w lecie przywiezli 6 butelek 1.5 l na 11 ludzi. Jedynie wyplata jest na czas. Kariery tu nie zrobisz. Dla nich liczy sie kasa za grupę. I tyle. Nie wiem może tylko u nas na Podkarpaciu tak jest. Inspekcja pracy przyjechala to razem z dyrektorem. I co opowiesz jak dyrektor stoi nad tobą nad głową. Jak by była inna praca już bym tu nie siedział.

tritu
@Max 02.01.2019 22:31

Ja akurat zupełnie inny rejon i mam zupełnie inne doświadczenia. Ej a gadaliście w tej z przełożonym ? bo to co mówisz jest dla mnie kompletnym zaskoczeniem może wystarczy pogadać?

Bocian

A jak jest w tej firmie w lublinie

zbynio

Dziatostwo a nie firma . Obiecuje fenomen Gradzik 2300 tylko nikt tego nie dostaje , a premia pracując przez 3 lata ani grosza nie dostałem , a tym co trzeba było dać umowe na stałe bo to trzecia to won z firmy . Mieszkańcy Ełku olejcie tą firme bo będziecie żałowć , a Grzegorz Gradzik to człowiek nieodpowiedzialny i (usunięte przez administratora). zibi

chudy

najwazniejsze ze jest stabilnie

Derek
@chudy 06.12.2018 14:38

No tego odmówić nie można, jak ktoś uczciwie pracuje to może liczyć na stabilną prace i wsparcie

krisu
@Derek 12.12.2018 01:01

też się pod tym podpisuję , jak słucham o masowych zwolnieniach. Ostatnio znajoma mi mówiła, że cały dział u niej we firmie zamykają i starzy młodzi od cholery osób wylatuje to aż mi się lżej zrobiło, że nie muszę się ja tak stresować

Castrol

Pracuję w Sed-Hucie i jestem zadowolony, nie planuję zmieniać pracy szczególnie, że jak już wcześniej wątek był poruszany, żaden inny pracodawca nie zagwarantowałby mi dofinansowań i podwózek do pracy co jest dla mnie dużym ułatwieniem, chwalę sobie

stefan
@Castrol 26.11.2018 14:38

Ciezko sie z toba nie zgodzic. Tez sie trzymam tej pracy i nie na razie nie planuje zmian

Optis

Jest w porzadku

pendolino
@Optis 29.11.2018 15:21

rozgadałeś się Optis ale faktycznie jest

lidek

pracuje zwykle w nocy wiec pensja wychodzi mi niezła, akurat mam bardzo blisko domu wiec trafiło mi się nie moge nie narzekac

Piotr

Jestem byłym pracownikiem od niedawna ale pamietam, że jak miałem problemy to mi pomogli. Bez dofinansowań pewnie miałbym duży problem wyrobić finansowo. Ale pozmieniało się w moim życiu, i już nie pracuje w Sed-Hucie ale dalej ich dobrze wspominam i jestem wdzieczny wtedy za pomoc.

tritiiiiti
@Piotr 16.11.2018 09:28

mma podbone doswidczenia tyle ze dlaej tu prcauje

pampa

jest dobze, polecam

szzczupak

pracuje w tej firmie nie od dzis i uwarzam ze jest bardzo dobrze, pozdrawiam pania Kasia super babka

Mamuska.

Może dobrze się pracyje ale to wyjątki,mamy wielką prośbę do prezesa by zorganizował wywiady może by to zrobiły kadry na temat zachowań ,leceważenia i (usunięte przez administratora)kierownika LW. potrzeba na obiektach od pracowników zaciągnąć opinii każdy pracownik wypowie się na pewno dla prezesa będzie korzystne w ocenie pana LW.,który daje bardzo złą opinie o firmie ludzie są z niego bardzo niezadowoleni.

tatusiek
@Mamuska. 08.11.2018 15:52

Mamuska. wszystko wpozradku ale napradwe uwazasz ze pisanie do prezesa przez goworka cos zmieni? serio?

morty

Dajcie juz spokoj, dofinansowuja dojazdy do pracy własnym samochodem, turnusy rehabilitacyjne, sprzęt rehabilitacyjny, leki, nie wiem co jeszcze . mi sie tu dobrze pracuje bo gdyby tak nie bylo to bym tu nie pracował

D

Pracuje w tej firmie jest nie fer bo jak mialem stały obiekt 1,5roku a po obiekcie zucajom cie po różnych obiektach bo ludzi nie ma bo idom na ulopy i latasz z kwiatka na kwiatek jest taki pracownik debil ze piję arkochol na obiekcie albo opuszcza obiekt i go nie ma a firma go czyma bo kasę ma stego ale jak bym to ja zrobil to do zwolninia od razu ta sprawa tylko zgłosić do inspiracji pracy

GS
@D 20.08.2016 07:23

Poziom niektórych wypowiedzi tutaj jest delikatnie mówiąc denny,co za gramatyka i składnia.Nie róbcie sobie obciachu.

ANNA
@GS 19.03.2017 11:12

Nie wiem jakie miejsce w tej firmie zajmujesz, ale jesli razi cię poziom wypowiedzi to zastanów się jakich ludzi przyjmujesz do pracy a jakich chciałbyś mieć. Szkoda, że nie razi cię poziom taktu kadry zarządzającej. W momencie pytań o możliwości premii /bo nadgodzin się nie wypłaca/, o pytania o zwrot kosztów dojazdu , o ubrania itp. panowie z Krakowa bez żenady przekazują sobie wiadomość o zgodzie na obiad za służbowe pieniądze. TO SIĘ NAZYWA WYCZUCIE CZASU I TAKT. brawo PANOWIE. Szczycicie się ,ze wychodzicie ze straży przemysłowej ale jak widać w niej dalej pozostaliście zapominając o ćwierćwieczu , które dawno już minęło.

Ryszardboreczek5@gmail.pl
@GS 19.03.2017 11:12

Czytam te wypowiedzi i dochodzę do tego samego wniosku. Niezły ubaw .Pozdrawiam. Rysio

Pica

Mi się tutaj dobrze pracuje, przychodze robie swoje i sie kreci

anonim

(usunięte przez administratora)

jko

specjalnie piszesz z takimi bykami aż w oczy razi co chcesz tym udowodnić

RA

Przyjmij sobie panie kolego jedną zasadę. Najpierw pisz, a potem się napij - nie odwrotnie, bo bredzisz.

anonim

(usunięte przez administratora)

RA

Może tak i kiedyś było, ale od ponad roku jest wręcz odwrotnie. Kiedy ja przyszedłem do pracy na szpital, to ludzie stamtąd rzeczywiście uciekali. Teraz jest wręcz przeciwnie, ludzie chcą pracować na szpitalu wojewódzkim, gdyż na tej placówce czują się dobrze.

Ben Akiba

Szanowni Państwo Pracownicy i Właściciele firmy SED-HUT. Jako, ze jestem potencjalnym pracownikiem tej firmy (prawdopodobnie już niedługo) z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności chciałbym zadać kilka pytań. Czy firma SED-HUT dofinansowuje takie rzeczy jak : - dojazdy do pracy (własnym samochodem, czy można liczyć na rozliczenie wg. kilometrów ) - dofinansowanie lub zwrot kosztów za wizyty lekarskie - dofinansowanie lub zwrot kosztów za leki (oczywiście na podstawie faktur VAT) - dofinansowanie lub zwrot kosztów za eksploatację , naprawy itp. pojazdów (samochodów) którymi poruszamy się do pracy jak również do lekarzy - dofinansowanie lub zwrot kosztów za turnusy rehabilitacyjne - wczasy pod gruszą - a może coś innego ? ??????????????? Mówię tu oczywiście o pracownikach posiadających orzeczenie o niepełnosprawności Proszę o szczere odpowiedzi. Z góry dziękuję i pozdrawiam Ben Akiba

RA
@Ben Akiba 03.06.2017 10:24

Dofinansowania, ulgi, dotacje...a może awans na ministra d/s bułki tartej??? Ty masz dobrodzieju wymagania...!

Józek

Plusy - wypłata na czas a często nawet 1 dzień wcześniej, muszę przyznać jeszcze nigdy się nie spóźnili - dofinansowania, tzn zwroty za leki, rehabilitację ale wg własnych kalkulatorów Minusy - grafiki robione na ostatnią chwilę tzn ostatniego dnia miesiąca a często nawet dopiero na początku miesiąca. Praktycznie żyjesz z telefonem w ręku bo nigdy nie wiadomo czy nie zadzwonią o 6 rano żeby na 7 przyjść do pracy. Zmiennicy często nie przychodzą bo albo nie wiedzą że mają przyjść(usunięte przez administratora) - nie możesz zaplanować żadnej wizyty u lekarza czy innego wolnego za względu na brak grafików - z urlopami trzeba cały czas się prosić i wciąż się słyszy "proszę przypomnieć później" a gdy nadchodzi "później" to niestety kierownik nie ma dla ciebie zastępstwa, więc nic z urlopu. Przez 2 miesiące obiecanki a potem urlop trzeba odwołać Reszta tak jak we wszystkich firmach ochroniarskich, mundurki, ręczniki, mydła A i jeszcze tyle dobrego że możesz sobie w pracy wypić, dużo ludzi przychodzi do pracy "pod wpływem" nie ma z tym żadnych problemów, najwyżej poproszą żeby się to więcej nie powtórzyło.

RA
@Józek 31.07.2017 15:43

Jeśli to co piszesz jest prawdą, to wpisz sobie to do osobistej historii. Od pewnego czasu są to rzeczy z pogranicza baśni. Nowy dowódca obiektów Józef B. wprowadził rygor i dyscyplinę, o czy przekonali się ci, którzy częściej zaglądali do kieliszka, niż w monitory!. Pozdrawiam.

ZIBI

Pracuje w tej firmie od prawie dwóch lat ,na początku byli koordynatorami trzech panów po kilka miesięcy rekordzista był dwa miesiące pozostali karierę kończyli po trzech czterech miesiącach ,rzecz działa się w Bielsku.Bałej kompletny zero zaangażowania panów,każdy robił coś innego a tak naprawdę nie robili nic tylko chcieli rządzić oczywiście przez telefon bo rzadko przyjerzdzali,myślałem a nawet byłem pewny że kontrakt ze szpitalem wojewódzkim zaraz na starcie zostanie rozwiązany,i powróci nasza wcześniejsza firma bo w przeciwnym razie stracilibyśmy pracę.Po panach dali panią Katarzynę która zrobiła porządek do tego co chwilę przybywa jej nowych obiektów.Laska umie rozmawiać z górą załatwiła dofinansowanie do przejazdów,leków ,leczenia.Nowe mundury dla wszystkich pracowników,no i co najważniejsze jest pod telefonem przez 24 godziny jeśli jest potrzeba można dzwonić .Zdarza się dość często że jedzie po pracownika bo spora część nas mieszka w Żywcu ,jeszcze nie słyszałem żeby miała z tym problem,poza tym kiedy by nie przyszła na obiekt to pogada i pożartuje z Nami.Wypłaty mamy przeważnie wcześniej a nadgodziny jeśli jest już dużo to załatwia wypłatę ale częściej jest do wybrania a jeśli chodzi o grafiki to rzeczywiście są pózno ale każdy grafik jest ustawiany pod pracownika więc podajemy jakie potrzebujemy dni wolne ,z urlopem też nie ma większego problemu,więc nie każdy w tej firmie jest nastawiony na kasę.Ludzie jeśli odchodzą to tylko dlatego że przechodzą na emeryturę lub tracą orzeczenie .Jedyny rzeczywisty problem tej firmy to brak takich ludzi jak pani Katarzyna no i brak kwitków z wypłaty są dopiero ok 20 każdego miesiąca. Osobiscie znam osoby które u nas pracują z orzeczeniem lekkim. Pani Katarzyna jest wspaniałym koordynatorem na terenie Bielska i okolic i jestem przekonany że ten kto miał okazję z Nią pracować jest zadowolony i chwali sobie ten czas.

RA
@ZIBI 07.10.2018 18:01

U jej boku pojawił się Dowódca Obiektów Józef B. Razem z panią koordynator wprowadzili wiele zamian co do zasad pracy. Jego obecność sprawia, że do pracy idzie się bez stresów, obaw i uprzedzeń. Gościu rozmawia ze wszystkimi podległemu mu pracownikami i tym samym tworzy świetną atmosferę. To sprawia, że służy nie ciągną się w nieskończoność a, wręcz przeciwnie. Gorąco polecam!

RA

Lubię atmosferę w Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe za: Solidna firma płacąca na czas. Możliwości rozwoju pracy w ochronie : kursy, szkolenia doskonalące, awanse...itp. Bardzo dobre zarządzanie koordynatorskie, świetne dowództwo, sympatyczna atmosfera, trafnie dobrani ochroniarze na poszczególnych posterunkach - BRAVO!

Doro

Normalna robota. Umowa o prace jest i na tym mi zalezalo. Nie czuje sie tu zle. Pozdrawiam

mendzik

o niebo lepiej niz w wczesniejszjej firmie. sa dofinansowania na leki. pierwszej mlodosci nie jestem a pracuje a i moge liczyc na wsparcie koordyntora. dziekuje

anonim

(usunięte przez administratora)

zerki

No mój drogi z tego co opowiadasz na szpitalu to sobie chwalicie z (usunięte przez administratora)pracę w Bielsku,czyż nie?Teraz prezes Wam nie przeszkadza

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Nie taki on wspaniały szef wszystkich szefów , za dużo opowiada o problemach firmy na lewo i prawo nie zdając sobie sprawy komu to mówi . Lecz dalej smarujcie jak najwięcej wazeliny na jego temat może trafi na ołtarze jako św. koordynator .

tomo

witam! firma sed-hut jest godna polecenia jako pracodawcy, jeżeli sie się dostanie pod skrzydła(usunięte przez administratora), SUPER Koordynator,dba o pracowników, wszystko potrafi załatwić jeżeli chodzi o dobro pracownika.

Malgorzata

Podjelam prace w tej firmie jako ochrona jestem pelna uznania dla tej firmy .Firma jest w porzadku a koordynator (usunięte przez administratora) jest bardzo kompenentna osoba na tym stanowisku dba o dobre imie firmy i pracownikow szacunek dla tego pana nigdy nie pracowalam z rownie wspanialym czlowiekiem .Pozdrawiam cala firme i zycze samych sukcesów zawodowych.

wolf
@Malgorzata 11.05.2018 14:06

kim jesteś że piszesz takie bzdury ??!!

Zostaw opinię o Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe