Get Job Sp. z.o.o.

4 Dodaj opinię
Get Job Sp. z.o.o.
4 129 6 1

Opinie o Get Job Sp. z.o.o.

Wielmożny Państwo

Korzystam z pomocy córki by napisać ten artykuł. Nigdy bym nie poczyniła takich działań by oczerniać mojego chlebodawce ale chcę by każdy bardzo poważnie się zastanowił zanim wyjedzie przez tą agencję. Wszystko co obiecują odbiega od rzeczywistej prawdy. Jestem na skraju podjęcia rezygnacji z pracy i chcem wam z ręką na sercu powiedzieć że jeszcze nigdy w życiu tego sama nie zrobiłam. Zawsze ciężko pracowałam na gospodarce wychowałam dzieci A teraz poniżana jestem przez Holendra. Liczyłam na wsparcie, ale słyszę w pracy tylko sznela sznela. Agencja nie pomaga tylko popiera zachowanie Holendra. Chce pracować nie boję się ciężkiej pracy przecież jako wdowa obrobiłam sama cała gospodarkę. Wychowałam dzieci. Ale dlaczego Polak Polaka tak źle traktuje. Rozumiem że przyjechałam do pracy ale dlaczego Polak Polaka tak traktuje ? Agencja ma na to wpływ i wieże że mogła by zaingerować jednak siedzą cicho i nic ich nie obchodzi. Sami boją się odezwać. Nie polecam tej firmy bo każdy na nią narzeka. Jeśli jesteś zdesperowany zostań lepiej w Polsce lub wybierz agencję która ciebie doceni. Tu jest mało zrozumienia dla pracownika. Już za komuny w PGRże było lepiej niż tu.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Wielmożny Państwo 15.02.2019 14:17

Dziękujemy za odwagę poniższej wypowiedzi. Bezwzględnie prosimy o więcej szczegółów dotyczących Pani zatrudnienia, tzn. stanowisko, projekt, kontrahent. Nie otrzymaliśmy absolutnie żadnych sygnałów o nieprawidłowościach czy niewłaściwych zachowaniach względem naszych pracowników, zwłaszcza w tak ekspresywnym tonie - ani pośrednio i okrężnie od Rezydentki, ani zgłaszanych do Biura w Polsce. Po uzyskaniu wspomnianych informacji rygorystycznie zweryfikujemy je u źródła (kontrahenta) i podejmiemy adekwatne działania. Przypominamy o możliwości kontaktu na pomoc@getjob.com.pl !

.....

Niby opinie dobre ale chyba sami je wypisują. Nie jedna agencja , która ma złe opinie ma dużo lepszą stawkę godzinową i co najważniejsze nie lecą w (usunięte przez administratora) z umowami .Mają tak zła organizacje w tym biurze że sami nie wiedzą co mają odpowiadać i nie wiedzą podstawowych rzeczy. Z daleka od tego badziewia. Konkurencja ma dużo lepsze warunki i 3dni przed wyjazdem go nie odwołuje.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@..... 14.02.2019 10:36

Dziękujemy za opinię. Staramy się działać w sposób kompleksowy, skoordynowany i zsynchronizowany, gdzie jakość oferowanej usługi harmonijnie i transparentnie odzwierciedla opinia jej dotycząca. Jest to proste, przejrzyste i efektywne założenie, które z naszego wieloletniego doświadczenia sprawdza się w 100%. Wyczerpujących odpowiedzi na wszelkie bieżące i merytoryczne kwestie udzielamy na pomoc@getjob.com.pl. Zapraszamy do kontaktu!

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca

Ruszamy z rekrutacją na sezon wiosenny!

Masz doświadczenie w pracach szklarniowych (ogórki, pomidory, papryka, kwiaty, truskawki)?
Aplikuj już dziś!
Ilość miejsc mocno ograniczona.


   
.....

Bardzo ciekawe i wszystkim 3dni przed wyjazdem odwołacie ? Konkurencja ma dużo lepsze warunki ( te co mają bardzo złe opinie ). Pracownicy niekompetentni , sami nie wiedzą co mają mówić.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@..... 14.02.2019 11:18

Dziękujemy za wyrażoną opinię. Zdarzają się sytuacje absolutnie losowe, wyodrębnione z prognoz zdarzenia oraz niezależne, pełne precedensu przypadki. Czasem nam też niezmiernie trudno zaakceptować ową samoistność, wpisaną w życie nieprzewidywalność. Zawsze jednak otaczamy pracowników należnymi ochroną oraz opieką. Oferujemy równorzędne, alternatywne projekty – dopasowane do możliwości i doświadczenia pracownika. W przypadku drobnych poślizgów zwracamy się z prośbą o wyrozumiałość, spokój i ufność. Wywiązywanie się danego słowa odnośnie warunków zatrudnienia, tj. stabilności i pełnego wymiar czasu pracy są naszym priorytetem. Z naszego doświadczenia wynika, iż powyższe procedury stanowią idealne remedium na wszelkie zrządzenia oraz niespodziewane okoliczności. Utwierdza nas w tej postawie liczny odzew zadowolonych i usatysfakcjonowanych pracowników. Nieodmiennie zapraszamy do składania wszelkich sugestii na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy

....
@Get Job Sp. z.o.o. 14.02.2019 12:54

Nie ma żadnej alternatywy z waszej twierdzenie że ogłoszenia dodawane na strony są dodawane z automatu,liczne komentarze które są pozytywne są pisane przez was albo osoby związane z firmą w jakiś sposób niekoniecznie ludzie pracujący zagranicą . 3dni przed wyjazdem dzwonić do człowieka gadać że wyjazdu nie ma poprzez e mail twierdzić że umowa którą się podpisało ma traktować jak nieważną ludzie niech wami się zajmie PIP.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@..... 14.02.2019 11:18

Dziękujemy nieodmiennie za opinię. Rozumiemy rozgoryczenie i niezadowolenie spowodowane niepomyślnym rozwojem spraw. Zaprawdę niełatwo przewiedzieć losowość pewnych wydarzeń i nie na wszystko jako ludzie mamy ostateczny wpływ, jak wspomniana pogoda czy warunki atmosferyczne, uniemożliwiające rozpoczęcie projektu w danym, prognozowanym terminie. Wszystko co jest w naszej gestii, na co mamy sprawczość to wedle ustaleń realizujemy i wywiązujemy się obopólnych ustaleń. Przykro nam również z dosadnego osądu, jakim obdarza Pani naszych pracowników. Mamy nadzieję, że mimo wszystko uda nam się odzyskać Pani zaufanie.

albert_moch

Widze po opiniach, ze firma ratuje sie jak może pisząc sama sobie pozytywne komentarze. Czy naprawde jest aż tak zle ze musicie sie do tego posuwac? Moze gdybyscie robili to chociaz nieco bardziej umiejetnie, to jakoś by to wyglądalo. Prawdziwe, czyli zazwyczaj negatywne opinie, są zepchniete na sam dol, a te pochwalne podbijacie na gore.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@albert_moch 14.02.2019 09:13

Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania. Niegdysiejsi oraz obecni pracownicy zawsze mają suwerenne tudzież nieskrępowane prawo jak również przywilej do wypowiedzenia się, zarówno polemicznie i z rezerwą jak i życzliwie, dziękując za podmiotową i pełną szacunku współpracę. Uznanie i atencja, którymi obdarzamy naszych pracowników naturalnie zobowiązują oraz zagrzewają nas do kontaktu, do którego ustawicznie i bez ustanku gorąco namawiamy. Zachęcamy również do korespondencji mailowej na pomoc@getjob.com.pl w ramach potencjalnej odsieczy czy rzeczowego wsparcia z naszej strony. Pozdrawiamy

Oksana

Nie mam zbyt dużego doświadczenia z poprzednimi agencjami. Zanim podjęłam współpracę widziałam również te negatywne komentarze i owszem trochę się bałam. Jeżeli ktoś ma możliwość wyjazdu do pracy za granicę to jak najbardziej polecam. Problemy się pojawiały, ale zawsze udało się je rozwiązać. Wynagrodzenie w porządku praca również.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Oksana 17.12.2018 12:11

Dziękujemy za wyjściowy akt wiary oraz że zdecydowała się Pani na wyjazd za granicę mimo braku wspomnianej empirii! Dokładamy wszelkich starań, by niwelować potencjalne obawy oraz otaczać pieczą naszych pracowników w każdej z możliwych przestrzeni, od stabilności pracy po wysokość wynagrodzenia. Serdecznie pozdrawiamy!

Klaudia

Znajomi pracują już jakiś czas i też się zdecydowaliśmy wyjechać przez to biuro w tamtym roku mieliśmy złe doświadczenia z agencjami i szukaliśmy czegoś sprawdzonego. Mamy informacje z pierwszej ręki bo byliśmy na ich domku w meijel jest dobrze wszystko zadbane i czyste. Prace różne my dostaliśmy 3 oferty i zdecydowaliśmy się iść razem na szklarnie nie chcieliśmy się rozdzielać. Jedziemy do meijel na koniec stycznia także mamy trochę czasu na załatwienie wszystkich rzeczy. Lubię atmosferę w Get Job Sp. z.o.o. za: Norealni ludzie

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Klaudia 03.01.2019 13:20

Serdecznie dziękujemy za wdzięczną opinię! Problematyczna wiarygodność jest zmorą naszych czasów, tym bardziej jesteśmy zaszczyceni, że obdarzyła nas Pani zrewidowanym zaufaniem , skorzystała z usług naszej Agencji oraz osobiście zyskała pewność, co i kto oferuje. Zachęcamy do wszelkich merytorycznych sugestii na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy:)

Jacek

Pracuje przy zbiorze i pielęgnowaniu ogórka - najlepiej pracuje mi się właśnie z tym warzywem więc jestem zadowolony. To mój pierwszy taki wyjazd za granicę, choć doświadczenie ze szklarni miałem z kraju. Zaskoczył mnie, w sensie pozytywnym, poziom zakwaterowania oraz warunki samej pracy. Zarobki zdecydowanie na plus, zwłaszcza jak się je porówna z tym co do niedawna zarabiałem. Tak więc polecam taki wyjazd każdemu, kto chce dobrze zarobić - sprawna organizacja oraz dotrzymywanie słowa przez Agencję Get Job przekonują do podjęcia takiego wyzwania:)

Lidia
@Jacek 16.01.2019 19:22

Cieszę się, że jesteś zadowolony z oferowanych przez firmę Get Job warunków zatrudnienia, bowiem jej celem jest dostarczanie najwyższej jakości usług dla dwóch stron przedsięwzięć - pracowników oraz pracodawców. Firma stara się, aby wszystkie osoby zatrudniane przez nich były zadowolone, ponieważ to właśnie wzajemna współpraca najlepiej przekłada się na efektywną pracę. Mógłbyś napisać jeszcze, czy pomaga ona w załatwieniu wszelkich formalności związanych z wyjazdem? Czy zapewnia transport do pracy? A jeśli tak, czy jest on płatny? Ciekawi mnie też, czy umowa jest na polskich, czy zagranicznych warunkach. Mogę na Ciebie liczyć?

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Jacek 16.01.2019 19:22

Kordialnie dziękujemy za słowa pochwały i aprobaty. Cieszymy się, że nam Pan zaufał i skorzystał z usług naszej Agencji. Jak Pan wspomniał, nie lada wyzwaniem jest po raz pierwszy wyjechać do innego kraju. Wkładamy więc wiele wysiłku, by kontakt z nową, holenderską rzeczywistością odbywał się subtelnie, wręcz niezauważalnie:) Umożliwiają to życzliwość innych pracowników oraz ustawiczna osiągalność Rezydentki na miejscu. Jeśli ma Pan dla nas jakieś dodatkowe podpowiedzi czy wskazówki to czekamy na maila pod adresem pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy!

Jabonka

Nie zdecyduje się ponownie na wyjazd przez tą agencję. Moje doświadczenie jest źłe. Polecam wszystkim pracę przez inne duże agencję co mają szerokie doświadczenie na rynku i wiedza jak obchodzić się z pracownikiem.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Jabonka 30.01.2019 09:28

Niezmiernie nam przykro z powodu Pani zapatrywań. W każdym momencie i na każdym etapie naszego funkcjonowania dokładamy wszelkich starań, by pracownik był otoczony opieką, dbałością oraz należnym zaufaniem. Szacunek jest naszą dewizą oraz kluczową wartością, którą się sukcesywnie kierujemy. Proszę zatem o maila na adres pomoc@getjob.com.pl w celu szczegółowego poznania Pani stanowiska oraz poprawy ewentualnych niedociągnięć z naszej strony.

Mato

Ze względu na brak profesjonalizmu tej agencji nie polecam jej nikomu.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Mato 30.01.2019 20:24

Dziękujemy za wyrażenie opinii, gdyż każda informacja zwrotna jest bezcenną. Zarazem przykro nam z opublikowanego przez Pana/Panią poglądu. Prosimy o maila na adres pomoc@getjob.com.pl, by jeszcze wnikliwiej zapoznać się z tymże osądem, wyciągnąć możliwe wnioski oraz odbudować nadszarpnięte zaufanie.

Werknemer

Dobry kontakt z kordynatorem w Holandii....zawsze pomaga pani...... Moje sugestie dla Get Job Sp. z.o.o.: Byłoby super gdyby w wypłatach było mniej pomyłek poza tym jest spoko

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Werknemer 11.02.2019 19:41

Dziękujemy za słowa uznania. Nieskrępowane komunikacja oraz dostępność są jednymi z naszych priorytetów:) Zawsze od usług!

Lidia

Get Job przygotowała dwa poradniki zawierające praktyczne informacje, które powinien posiadać kandydat przed wyjazdem do Niemiec, czy Holandii: http://getjob.com.pl/praktyczne-informacje/ Znajdziecie tam wskazówki dotyczące wymaganych dokumentów, co należy ze sobą zabrać i co robić w przypadku niebezpieczeństw. Czy korzystaliście z nich przygotowując się do wyjazdów? W jakich sytuacjach przydały się Wam te porady?

janusz

Witam,potrzebna opinia o szklarni z pomidorami w Maasbre,dostalem oferte pracy z getjob

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
   
Sylwia

Domy nie są złe czasem tylko niektórzy mieszkańcy za dużo halasują ale to chyba wszędzie. U nas są 4 osoby ale wiem, że na niektórych nawet 8. Plus za pokoje dla par. Praca zależy przy czym na cykorii było duże tempo ale kwestia przyzwyczajenia. Teraz ogórki i jest dużo lepiej fajne osoby. Pieniądze ok na szklarni pracują z innej agencji i jak porownywałam to wychodzi mi nawet lepiej wiec chyba dobrze :) Moje sugestie dla Get Job Sp. z.o.o.: Przydałaby sie polska telewizja:) Lubię atmosferę w Get Job Sp. z.o.o. za: Poznałam dużo fajnych osób,

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Sylwia 20.12.2018 14:49

Pani Sylwio, dziękujemy za tak obszerną opinię! PS. Co do polskiej telewizji zrobimy co w naszej mocy! Prosimy o maila na adres pomoc@getjob.com.pl, abyśmy mogli ustalić więcej szczegółów. Pozdrawiamy GetJob

Spawacz

Lubię atmosferę w Get Job Sp. z.o.o. za: Dużo godzin, fajni ludzie i zakwaterowania

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Spawacz 20.12.2018 13:03

Dziękujemy za opinię. Zadowolenie naszych pracowników jest dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy GetJob

spec_78

Nie jest źle, uwierzcie mi. Największy plus za pozbywanie się patologii z zakwaterowań!

Wykorzystany

Ta agencja pracy tymczasowej jest do bani moim zdaniem. Jest kiepska. (usunięte przez administratora)

Pam_Mako
@Wykorzystany 09.11.2018 18:08

Nie tylko Twoim zdaniem, ale zdaniem wielu osob, ktore pracowaly w Get Job, ta agencja to jeden wielki skandal. (usunięte przez administratora)- te dwa slowa pierwsze kojarza mi sie z get job. OMIJAJCIE TA AGENCJE Z DALEKA I SZEROKIM LUKIEM

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Wykorzystany 09.11.2018 18:08

Bardzo nam przykro, że ma Pan/Pani takie zdanie o naszej agencji. Jeżeli jest coś, co moglibyśmy zmienić, prosimy o kontakt na pomoc@getjob.com.pl.

anonim

(usunięte przez administratora)

bartek-b.

Wszystko co mogą wypłacają i opisują na holenderskich warunkach, bo to dla firmy bardziej opłacalne. Nie dajcie się na to nabrać.

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca

Bardzo nam przykro z zaistniałej sytuacji. Prosimy o kontakt na pomoc@getjob.com.pl. Zweryfikujemy bezzwłocznie problem i odpowiemy najszybciej jak to możliwe. Sytuacja z nieprawidłowo wyliczonym wynagrodzeniem absolutnie nie powinna mieć miejsca. (usunięte przez administratora). Pozdrawiamy GetJob

Katarzyna Majewska ( Pyza )

Nie polecam Nie polecam Nie polecam. Nie pojadę przez nich juz nigdy byłam raz i szkoda czasu i słów i pieniędzy wydanych na bilet! Nie wiesz nawet jaką jutro bedziesz mieć pracę bo nie potrafią ci znaleźć jednej stałej warto przemyśleć. Praca na kwiatach i to wszystko co mają. (usunięte przez administratora). Jeszcze raz nie polecam.

Get Job
@Katarzyna Majewska ( Pyza ) 26.10.2018 11:44

Jeśli jesteś rzetelnym i solidnym pracownikiem możesz liczyć na pracę od początku do końca danego projektu lub przez cały rok, gdyż mamy również projekty całoroczne. Jeśli natomiast okazuje się, że na żadnym proponowanym przez nas projekcie pracownik się nie sprawdza, gdyż nie posiada kompletnie żadnej motywacji do pracy niestety nasza współpraca szybko dobiega końca. (usunięte przez administratora)

Wykorzystany
@Get Job 05.11.2018 15:50

tak tak wszyscy sa do (usunięte przez administratora) tylko nie wy

Jo
@Katarzyna Majewska ( Pyza ) 26.10.2018 11:44

co do twojej wypowiedzi...słabo... tez myslaam ze słabo z praca ale ida ostro, ofert pracy przybywa wiec rozkreca sie chyba ich biuro...

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@Katarzyna Majewska ( Pyza ) 26.10.2018 11:44

Pani Katarzyno, bardzo nam przykro, że współpraca z nami nie przebiegała po Pani myśli. Jeżeli możemy coś dla Pani zrobić bardzo prosimy o kontakt na pomoc@getjob.com.pl

Lidia

@Pooolkaa, a jak oceniasz atmosferę pracy w Get Job? Czy można liczyć na jakieś benefity od tego pracodawcy? Te informacje będą przydatne dla osób szukających pracy, więc zachęcam również innych pracowników do wypowiedzi na temat firmy Get Job.

AlinaO
@Lidia 21.06.2018 13:24

Nie ma co liczyć na jakiekolwiek benefity. Można się za to spodziewać (usunięte przez administratora), braku obiecanej pracy i jednego wielkiego bałaganu w Holandii.

Tyram bo lubię
@AlinaO 23.06.2018 16:42

Od cholery tu ludzi pokrzywdzonych przez los. Uwierz mi człowieku nie trafiłeś jeszcze źle spróbuj w innej agencjui a przyjdziesz jak inni na kolanach. Bałagan maja jak wszedzie ale robota jest jak nie jedna to druga i godzin przyzwoicie

Nie chcem ale muszem
@Tyram bo lubię 26.06.2018 15:44

Haha, dokładnie, u nas na szklarni było kilka osób co tylko zrzędziły, że to, że tamto i poszli do innej agencji a tera znowu przyszli. tyram bo lubie dobrze piszesz ważne że są godziny a jak się praca kończy to do następnej można iść. dla mnie ważne są dwie rzeczy godziny i euro na koncie :)

AlinaO
@Tyram bo lubię 26.06.2018 15:44

Owszem, pracowałam jeszcze w trzech innych agencjach. W żadnej nie było takiego bałaganu jak w Get Job.

Były pracownik
@Tyram bo lubię 26.06.2018 15:44

A ty chyba nie trafiłeś dobrze :)

Tyram bo lubię
@Były pracownik 30.06.2018 06:06

Gdybym nie trafił dobrze to by mnie tu nie było. znalezc robote to nie problem. Jak pisałem wcześniej mi tu dobrze i sie nie wybieram nigdzie. A ty pewnie niebawem wrocisz na stare śmieci :)

Tyram bo lubię
@AlinaO 29.06.2018 15:29

Bałagan to wy macie ludzie w głowach. Jak sie pracuje to sie ma jak sie (usunięte przez administratora) to się nie ma. Proste

Jo

hejka, (usunięte przez administratora) ja pracowałam przez pewne holenderskie biuro w bredzie przy rybach(zajeb...ciezka praca) 8 tyg i holender nie wyplacil nam kasy, nawet centa. Wzielismy hol adwokata, dostalismy po 400 euro za 8 tyg ciezkiej pracy... teraz pracuje w get job, fakt czasem zdarzy im sie blad w salarisie ale wystarczy ze wyslesz im salaris i napisz co sie nie zgadza a zrobia korekte. Mi przynajmniej zrobili, teraz jest ok. narazie pracuje 4 miesiace zobacze co bedzie dalej

Cyrk na kółkach
@Jo 20.11.2018 17:11

Kto normalny pracuje 8 tygodni bez wypłaty ? Hahaha masakra ! Przeważnie w holenderskich biurach jest wypłata po 2 tyg i jak nie wypłacają to nara .. więc na co czekałeś/as? 2 mc prawie na hajs ? Cyrk na kółkach ;D Ludzie !

Lidia
@Cyrk na kółkach 21.11.2018 14:02

Rozumiem intencje i to co chcesz powiedzieć, jednak proszę byś wypowiadał się w bardziej delikatny sposób. Kwestie wynagrodzeń to niemal zawsze newralgiczny temat. Być może użytkownik nie wiedział co zrobić i cierpliwie czekał na wypłatę? Oczywiście, warto w takich sytuacjach podjąć działania na przykład udając się na rozmowę z osobami odpowiedzialnymi za wypłacanie wynagrodzeń. Jak rozumiem, Ty także pracowałeś za pośrednictwem Get Job Sp i nie miałeś podobnych trudności?

Get Job Sp. z.o.o.
pracodawca
@AlinaO 29.06.2018 15:29

Alinao, bardzo nam przykro, że współpraca z nami nie przebiegała po Twojej myśli. Jeżeli możemy coś dla Ciebie zrobić prosimy o kontakt na pomoc@getjob.com.pl Rzeczywiście, mieliśmy bardzo dużo komplikacji niezależnych od nas, a dodatkowo zmieniliśmy biuro na nowe. Jeżeli masz jeszcze sprawy, które nie zostały wyjaśnione, napisz do nas niezwłocznie! Pozdrawiamy GetJob

ktoś

Nie polecam, firma stosuje dziwne praktyki wobec pracowników.

Nat_molen
@ktoś 23.11.2018 23:15

Zgadzam się. Nie chcesz zostać oszukany? Trzymaj się z dala od Get Job!

Get Job
@ktoś 23.11.2018 23:15

Dziwne praktyki??? Zatrudniamy na umowę o pracę, opłacamy pełne składki za pracownika. Niestety często to pracownik okazuje się nie w porządku wobec pracodawcy i lekceważy warunki umowy, nie wykazuje motywacji do pracy, a niejednokrotnie nie licząc się z konsekwencjami opuszcza miejsce pracy. Nasze oferty pracy są skierowane tylko do osób, które naprawdę chcą pracować. Taka osoba może liczyć na sporą liczbę godzin i uznanie kontrahenta. Mamy sporo pracowników, którzy pracują u nas od dłuższego czasu i są bardzo zadowoleni. Zdarza się, że pracownik opuszcza nasze szeregi i szybko do nas wraca, gdyż warunki jakie proponujemy są bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych agencji. Nie wzbraniamy się przez negatywnymi komentarzami, ale prosimy o konstruktywną krytykę , a nie rzucanie obelg w naszą stronę. Szczególnie jeśli nie było się naszym pracownikiem lub nie zagrzało się w naszym zespole zbyt długo miejsca.

Były pracownik
@Get Job 27.11.2018 12:56

Get Job, chcecie wiedzieć o jakie m. in. dziwne praktyki chodzi i chcecie bardziej konstruktywnej krytyki? Proszę bardzo: sytuacja finansowa zmusiła mnie do wyjazdu za granicę, pracowałem z Wami kilka miesiący, jednak po tym jak byłem oszukiwany musiałem zmienić agencję pracy (pracuję w nowej agencji już ponad 2 lata, więc jak widzicie mam sporą motywację do pracy). Współpraca z Wami w każdym miesiącu wyglądała tak samo. (usunięte przez administratora) Jeżeli tylko pojawiał się problem to koordynator nigdy nie był dostępny, a jeżeli już się udało z nim skontaktować to tylko po to, by dowiedzieć się ze nie ma czasu. Po wyjedźcie za granicę kontakt z Wami nagle staje się inny. Na każde pytanie dostawałem odpowowiedź: 'wszystko znajdzie Pan w umowie'. Bardzo dziękuję za taką współpracę. Serdecznie wszystkim odradzam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Get Job

Co konkretnie wygląda inaczej? Przed wyjazdem każdy pracownik jest dokładnie o wszystkim informowany. W razie jakichkolwiek wątpliwości zarówno biuro, jak i Pani rezydent są do dyspozycji. Wynagrodzenia są naliczone zgodnie z prawem zarówno holenderskim jak i polskim. Nie ma mowy o złych naliczeniach o czym świadczą zaliczone przez nas audyty i zdobyte certyfikaty. Tego typu opinię prosimy potwierdzić dowodami lub darować sobie oczernianie naszej firmy używając różnych "nick'ów"

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

bartek-b.

Niestety, ale to co piszesz to prawda. (usunięte przez administratora) zawsze musiałem walczyć o swoje i to z różnym skutkiem. Nie polecam.

Jo

Jestem obecnym pracownikiem tej firmy, co prawda pracuje 4 miesiace ale jestem bardzo zadowolona. Najbardziej co mi sie podoba, to stały kontakt z panią koordynator. Jest super! Polecam firme z całego serca, a opinie negatywne tez napewno sie znajda, kazdy z nas jest inny i oczekuje czego innego... najlepiej sprobowac i samemu sie przekonac... Moje sugestie dla Get Job Sp. z.o.o.: Firma ok. Ja nie narzekam Lubię atmosferę w Get Job Sp. z.o.o. za: Kontakt z pania koordynator

Pracownica

Mam podejrzenia że moja wypłata się nie zgadza. Dzwoniłam do biura ale nie dostaje odpowiedzi. Wolę zostać anonimowa. Więc jak też macie takie podejrzenia to piszcie. Moje sugestie dla Get Job Sp. z.o.o.: Podczas przerwy jest mało czasu by do was zadzwonić A chce też spokojnie zjeść śniadanie. Jednak wasza linia jest niemalże zawsze zajęta. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Jak dzwonię to proszę o odpowiedź na moje pytania. Często dostaje odpowiedzi mało wyczerpujące.

GetJob
@Pracownica 28.10.2018 22:09

Jeżeli ma Pani podejrzenia co do niepoprawności naliczenia wynagrodzenia, prosimy o wysłanie maila z konkretnymi zastrzeżeniami/uwagami co do paska wypłat. Jeśli nie może się Pani skontaktować z biurem, prosimy o wysłanie @ lub sms z prośbą o kontakt w konkretnych godzinach. By odpowiedzi były jak najbardziej wyczerpujące, prosimy kierować je do odpowiedniego działu rekrutacji/ biura/ kadr.

Pracownica
@GetJob 05.11.2018 15:50

Przecież wyraźnie opisałam mój problem. Dzwoniłam do biura oraz prosiłam panią Jagoda o wyjaśnienie. Jednak biuro nie daje odpowiedzi na moje pytania. A pani Jagoda tak samo mnie lekceważy jak Panie z biura. Prosze nawet nie pisać takich bzdur pod publikę że mam pisać maile lub smsa. Narażam się na koszta by do was dzwonić A jeszcze może na koszta by do was wysyłać listy. Co do oddzwaniania biuro jest czynne do 16:00 A ja jeszcze jestem w pracy. Jestem za stara na zabawy w kotka i myszkę. Zwróciłam się już z tą sprawą do urzędu. To za poważny problem. Wszystkich czytających chcę poinformować że tu jest dowód. Jak firma obchodzi się z pracownikiem. Ja mam zastrzeżenia co do wysokości mojej wypłaty oraz to że wypłaty NIE są płacone w terminie. Już na forum były o tym skargi. Jak dzwonię do biura i jak zgłaszam problem przełożonej Jadzi to tak jak widac firma Get Job tak kręci tak męci by nie odpowiedzieć na moje pytania. By odwlekać odpowiedź. By brać mnie na przetrzymanie. By narażać mnie na dodatkowe koszta dzwonienia do biura. Ja to jest wasza taktyką to chce was już anonimowo poinformować że przekazałem już ta sprawę do naczelnika urzędu.

GetJob
@Pracownica 05.11.2018 20:01

Na tę chwilę nie mamy niewyjaśnionych sytuacji z pracownikami, zwłaszcza dotyczących wynagrodzeń. Wszystkie osoby, które zgłosiły się z jakimkolwiek problemem/ uwagą otrzymały wyjaśnienia. Zdarza się, że nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na pytanie od razu, ponieważ współpracujemy z zewnętrznym biurek księgowym w Holandii i również musimy czekać na odpowiedź z ich strony. Jednak nigdy nie pozostawiamy sytuacji bez wyjaśnienia. Przechodzimy przez szereg audytów zarówno w Polsce jak i Holandii, więc nie jest możliwością aby kogokolwiek oszukać i czerpać z tego dodatkowe korzyści.

Królewicz

Chyba troche popłynełaś, albo nie pracowałaś w innych firmach. Nie wiem gdzie pracujesz teraz ale ja jestem w domku z 6 innymi osobami co pracują w roznych miejscach przez Getjob i nikt nie narzeka. Może nam się poszczęściło a ty masz peszka :)

Bufon

Jak ludzie tam pracujący to są chyba z przypadku , do tego kłamią i myślą ,że człowiek jest aż tak głupi . . Wystarczy się troszkę zorientować co nam się należy .. mam nawet na to dowód że ludzie tam pracujący kłamią i wiją jakieś bajeczki nawijając makaron na uszy pfff....

Lidia

Czy jest tu osoba, która mogłaby pomóc użytkownikowi @Janinka? @Janinka, być może znasz już odpowiedź na swoje pytanie i możesz się nim z nami podzielić? @Gość, pamiętaj by wypowiadać się zgodnie z regulaminem forum GoWork.pl http://motzgraphics.com/regulamin. Jestem moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl i dbam o to by na forum pojawiały się informacje dotyczące zatrudnienia i warunków pracy. Tylko merytoryczne komentarze mogą pomóc osobom, które starają się o pracę w danym miejscu. Nie mam także wpływu na zbieżność imion, która na forum występuje. Jeśli chcesz powiedzieć nam coś na temat pracy w Get Job czekamy na Twoją merytoryczną odpowiedź.

Get Job
@Lidia 20.09.2018 14:37

Dziękujemy Lidio za wsparcie i podtrzymywanie konwersacji

Janinka

Co tu tak wszystko zamilkło? Mam pytanie do biura. Jakie projekty są obecnie przewidywane do końca tego roku i na przyszły rok? Ktoś coś wie na ten temat i kompetentnie się wypowie, bo jak dzwoni się bezpośrednio do biura to przyznam szczerze, że konkretnej odpowiedzi nie da się usłyszeć.

Get Job
@Janinka 16.09.2018 23:01

Janinko tylko przez bezpośredni kontakt z biurem możesz otrzymać najbardziej wiarygodne odpowiedzi. Jeśli aktualnie mamy komplet pracowników na wszystkich projektach to nie oznacza, że nie bierzemy pod uwagę kandydatury osób zainteresowanych wyjazdem. Podczas rekrutacji kandydatów wpisujemy do bazy danych i jak tylko mamy taką możliwość proponujemy pracę.

Ktoś

Czy wy ludzie nie widzicie że ta "Lidia " to ktoś piszący komentarze z biura. Już na pierwszy rzut oka widać. Jaki normalny prosty człowiek dopytuje się takich szczegółów i pyta czy miało się jakieś poświadczenie z biurem?

Gość
@Ktoś 25.06.2018 19:17

Haha ta cała Lidia wpi*****a sie wszędzie na innych forach też "SMA magnetic" ktoś ją postraszył konsenkwencjami prawnymi za (usunięte przez administratora) kocopołów i od tamtej pory zamilkła xD zwykły nerd trolujący fora xD

Lidia

@Lukas, czy jesteś obecnie pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Jaka atmosfera panuje w Get Job? Pytam zarówno o relacje pracownik-pracownik jak i pracownik-pracodawca? @Feliks, co dokładnie masz na myśli? Chodzi Ci o oferty pracy? Doprecyzuj proszę swoją wypowiedź.

Zostaw opinię o Get Job Sp. z.o.o. - Kalisz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Get Job Sp. z.o.o.