Anpacars Sp. z o.o.
1 66 6 1

Opinie o Anpacars Sp. z o.o.

Nowy zbieracz

Cześć Firma spoko ale na rozmowie kwalifikacyjnej. Tydzień szkolenia, gościu gada pierdoły i 5 dni chodzenia z kobitą co ani nie pozwoli popatrzeć 3 minuty na telefon, nie da odpocząć mimo chodzenia 8h i jeszcze drze po tobie(usunięte przez administratora) I praca i tu jest dramat brygadzisci mają na ciebie (usunięte przez administratora) a twoimi nowymi kolegami są Ukraińcy (tam nie ma prawie Polaków ) , taki brudas może być nawet twoim przełożonym mimo że nie umie mówić po polsku. Okazuje się że nadgodziny są obowiązkowe, jak ich nie zrobisz zabierają premie. W soboty i niedziele zawsze trzeba być czyli pracujesz 6 dni w tygodniu przy czym dni weekendowe do odbioru. Nie płacą za nie. Nie wolno rozmawiać bo jak kierownik zobaczy odrazu z ryjem że co pan robi, Czemu pan nie pracuje. No narazie tyle czekam na wypłatę...

obcykana.
@Nowy zbieracz 02.02.2019 12:52

Fejsbusia nie może zobaczyć, oj jaka ta firma jest zła ! Biedny chłopczyk. Jeśli dopiero zacząłeś przygodę z intercarsem to jest normalnie taka tragedia że szok. Bo się chłopczyk napracować musi. Przychodzisz do pracy i masz wykonać swoją robotę, może kiero ma Ci kawę serwować? za leżenie nie płacą.

obcykana.
@Nowy zbieracz 02.02.2019 12:52

Fejsbusia nie może zobaczyć, oj jaka ta firma jest zła ! Biedny chłopczyk. Jeśli dopiero zacząłeś przygodę z intercarsem to jest normalnie taka tragedia że szok. Bo się chłopczyk napracować musi. Przychodzisz do pracy i masz wykonać swoją robotę, może kiero ma Ci kawę serwować? za leżenie nie płacą.

asdfghjkl
@Nowy zbieracz 02.02.2019 12:52

Idź do JUwentusa : ) Albo Konsalneta ;) i będziesz sie obijał;)

fff

jak zarobić by się nie narobić o to mi chodzi,wskazówki milewidziane bo dużo tych działów i poddziałów jest myślę gdzie startować by wyrabiać max premie

Pracaaaa
@fff 12.02.2019 21:53

Dobre :) Może biurowe ? Szukaja Dyspozytorów, Kadry...... Nie iwem Nie znam firmy ;)

traktorzysta
@Pracaaaa 13.02.2019 19:50

eksport cały dział od biura po pakowczy,wysyłkowócw premie duze a malo co sie napracuja w porownaniu do zbiorki towaru, mozna powiedziec, ze dlubia w nosie, po polskiej stronie to samo,

Romek

Widać że osobie podpisującej się jako obcykana praca bardzo się podoba, to dobrze. Tylko pytanie czy często wychodzi na magazyn i wie co się w ogóle na nim dzieje. Z postów jakimi na siłę próbuje wychwalac firmę wynika że albo to troll albo dział rekrutacji.

fff

na jakim dziale się najmniej zarobisz a zarobisz max premie?? piszcie szczerze

Aaaaa

Padaka i śmiech. Przecież to stary (usunięte przez administratora) który wcześniej był na Mysłowicach, cztery lata temu się do Sosnowca przenieśli. Od zawsze był tam ból du..py, fizolski zapieprz i najniższa krajowa, teraz się rynek pracy zmienił i łapią się czego kolwiek żeby przetrwać bo nikt nie chce tam pracować nawet Ukraińcy.

Zadowolona
@Aaaaa 01.01.2019 13:42

Głupoty opowiadasz, przyjedź zobacz ile osób tam pracuje i chwali sobie pracę :-) Poprawiło się bardzo od wspomnianych przez ciebie Mysłowic, bony na święta, paczki i tak dalej. Został uruchomiany autobus bezpośrednio do firmy i z firmy co jest dużym udogodnieniem. Na płacę nie narzekam, jestem bardzo zadowolona i każdemu mogę polecić pracę w Intercars, sama ściąglam koleżankę i pracujemy razem i oboje jesteśmy zadowolone. Pozdrawiam wszystkich i przyjemnej pracy w 2019 roku!!!!

Ona
@Zadowolona 01.01.2019 17:59

Po pierwsze dziecko pracujesz w anpacars lub to pewniejsze przez śmieszną agencje pracy, autobus o którym mówisz jeździ dokładnie tak samo jak 160 i jest płatny 3 zł w jedną stronę (bardziej się miesięczny opłaca ). Paczki mają ci zastąpić brak premi w grudniu, i szybko o zarobkach jeśli satysfakcjonuje cię 1700 zł podstawy + 100 premi frekwencyjnej + 200 zł premi i nie mów że masz więcej bo za grudzień to i tak dużo, nie wiem jak funkcjonujesz ale pewnie mieszkasz z rodzicami i nie masz normalnych wydatków. A co do ludzi to tak dużo ich tam pracuje ale nie dodałaś że 70% to ukraincy, względem Polaków nie za bardzo sobie to ludzie chwalą bo w sumie nie ma czego.

Magazynier
@Ona 01.01.2019 21:15

Ja myślałem ze wypłata jest 10 stycznia a tu widzezektos już wszystko wie co uciete i dlaczego...żenada! Widzę ze czy firma by dała coś od siebie czy nie i tak znajda się hejty! Osobiście uważam ze widać postęp na plus i oby tak dalej! Ukraińców sporo ale jak do tej pory to my stanowimy większość choć na sektorach to fakt, ze tego nie widać :) Pracownik to pracownik- nie ważne jakiej narodowości :) Ps. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma!

Kkkkkk
@Magazynier 03.01.2019 16:41

Ludzie wiedzą jaka będzie wypłata bo to prosta matematyka... I oo cieszmy się bo firma dała coś od siebie w czasach " rynku pracownika ", paczki za 50 zł no byle tak dalej. A żenadą są wpisy sponsorowane.

Fidelis89
@Ona 01.01.2019 21:15

Ja za grudzien 430zl premii dostalem

Onion
@Fidelis89 11.01.2019 00:27

Jaki dział, jaka zmiana. Ewentualnie czy mocno zdarte kolana?

Azm
@Fidelis89 11.01.2019 00:27

Ale w tym 300 kwartalnej i 100 frekfencyjnej... Bo z tego co ja wiem to po premiach pojechali ostro i większość ma gołe wypłaty.

Hahaha
@Zadowolona 01.01.2019 17:59

O to już wiemy kto pisał WILL I AM, wiecie o co kaman, autobusem to jadą 3 osoby a 6 zł dziennie za autobus to kpina No jak się ma starszego brygadziste za robienie konkursów z nagrodami i nic nie dająca reklamę na fb to się taka pracę chwali

obcykana.
@Ona 01.01.2019 21:15

nie wiem jak Ty ale ja tam 2500 za 145 h w robocie :D + może dwa dni urlopu

obcykana.
@Ona 01.01.2019 21:15

nie wiem jak Ty ale ja tam 2500 za 145 h w robocie :D + może dwa dni urlopu

Paweł

Można powiedzieć że opinie z tej strony są dość prawdziwe, sam trafiłem na zmianę A i nikomu jej nie polecam. W sumie zgadza się wszystko. Też czekam tylko na wypłatę jeśli okaże się naprawdę tak marna to uciekam z tego zakładu, bo plusów brak a tylko zdrowie można sobie zniszczyć.

obcykana.
@Paweł 02.02.2019 15:18

przeczekaj jeden lub dwa miechy. Zrób sobotę do premii, przyjdź na niedziele jeśli zrobią. Zostań na kilka nadgodzin. Już trochę lepiej będzie wypłata wyglądać. nauczysz się towaru to szybko będziesz ogarniał robotę czy na jakimś innym dziale - daj coś od siebie a będą efekty i premia lepsza.

Mario

Trzeba przyznać że wszyscy narzekają na Amazona a to co się dzieje w tej firmie to cyrk i (usunięte przez administratora) Zero profesjonalizmu, podejście do pracownika w szczególności nowego nie istnieje po prostu szkolą z obsługi skanera i radz sobie sam. Zarobki jak z poprzedniej epoki bo 1900 zł to się do stawało 10 lat temu a nie dziś, i ci jeszcze powiedzą pracuj szybciej. Na koniec emigranci zarobkowi którzy nie znają nawet naszego języka i nie znają podstawowych zasad higieny , Może być tak że jesteś tylko ty ,brygadzista i ukraincy na dziale... Ja osobiście nie polecam.

obcykana.
@Mario 10.02.2019 15:19

są i tacy co z Amazona przychodzą do IC

Patryk

Narzekacie na zmianę A, że rygor, że kierownik PZ jest rygorystyczny, ale prawda jest taka, że to jedyny kierownik w IC SOSNOWIEC który ma JAJA......tak ma JAJA.....! bo o reszcie kieroników z innych zmian czy działów można powiedzieć krótko - Miękkie fa**. Na zmiane A jest wszystko poukładane, ludzie, robota, a na innych rozgardiasz widać to gołym okiem, pracuję 3 lata na różnych stanowiskach już prawie wiem co mówię. Sam widziałem jak kierownik PZ zwalnial typa bez mrugnięcia okiem, ktoś powie - nieludzkie? należało mu się bo był kompletną zakałą i nierobem! trzymać takich 2,3.......10 wszystko sie sypie i trzeba robić za kogoś. Prawdą jest, że Ukraińców jest wiecej niż polaków, ale ukraińcy są głównie na sektorach i tam nie muszą dobrze umieć po polsku, po praca jest fizyczna i dość prosta do ogarnięcia. Wielu Ukraińców ma status brygadzisty i moga ci wydawać polecenia - czy to dziwne, na pewierwszy rzut oka tak, no ale starszy pracownik, wiedza wieksza trzeba to przełknąć na początku ta gorzka pigułkę i po prsotu zacisnąć zęby i pracować, to zakład pracy nie ma co roztrząsać obywatelstwa. Co do zarobków to jak dla mnie są bardzo dobre jak na pracę magazynową, to nie kopalnia gdzie każdy zarabia powyżej 3 za leżenie, robocze soboty i niedziele wkurzają ale można sobie wziąść wolne w tygodniu i wychodzi i tak 5-cio dniowy tydzień pracy. Firma wypłacalna, płaci na czas, urlopy i zasady czasu pracy są przestrzegane. W poporzedniej fimie musialem pracowac po 10-11 godzin a w liste wpisywac 8 godzin tylko, tutaj wszystko w jak najlepszym porzadku, nadgodziny wyplacane. Jedyny minus to 20 minut przerwy, trzeba jesc i pic w pospiechu:( ale to zgodne z prawem wg kodeksu pracy nawet jest tylko 15 minut. Jak ktos ma jakies pytania na temat pracy w Intercars Sosnowiec (Anpacars) chetnie odpowiem szczerze i kompetentnie, jestem juz doswiadczonym pracownikiem, nie sluchajcie bredni ktorzy tutaj wypisuja zwolnieni albo dzieciaki z podstawowki. Polecam

Anonim
@Patryk 03.02.2019 12:40

Do autora postu... Proszę nie podszywać się pod innych pracowników firmy. Ponieważ ci sobie tego nie życzą.

Patryk
@Anonim 03.02.2019 15:59

Pod kogo się podszywam dzbanie??? wyraziłem swoją konstruktywną opinię, nie podoba się nie komentuj

Cebula
@Patryk 03.02.2019 12:40

Taa firma jest cudowna tylko ludzie są źli, rotacja pracowników jest ogromna bo każdy kto przychodzi jest conajmniej niemile zaskoczony a ty piszesz że to dzieci z podstawówki... Nigdy nie szanowali tam pracowników, kasa jest bardzo słaba a ty chwalisz firmę za rygor.

obcykana.
@Cebula 03.02.2019 20:35

nowi przychodzą, dostają wypłatę : 2100? Pi*rdole nie mam zamiaru za takie ochłapy pracować. Ok, ja też byłam świeżakiem ale wiedziałam że pierwszy miesiąc czy dwa kokosów nie wezmę, bo premii nie wyrobie jak wieloletni pracownicy. ale nadrobiłam nadgodzinami więc nie myślałam o tym zbytnio bo swoje wzięłam. Stawkę podnieśli niedawno, po 2 latach na starszego magazyniera dostaje się umowę i podwyżkę. Fakt kijowe umowy bo pod agencją ale chyba wole pracować pod taką agencją, która rozlicza mnie z całego wynagrodzenia a nie tylko z najniższej krajowej, jak w wielu przypadkach dają prywaciarze. Cudowna by była jakby dała możliwość elastycznych godzin pracy :D idzie przeżyć tak czy siak. na początku trzeba odrobiny chęci i czasu na zapoznanie się z pracą na magazynie, a później leci :D

obcykana.
@Cebula 03.02.2019 20:35

nowi przychodzą, dostają wypłatę : 2100? Pi*rdole nie mam zamiaru za takie ochłapy pracować. Ok, ja też byłam świeżakiem ale wiedziałam że pierwszy miesiąc czy dwa kokosów nie wezmę, bo premii nie wyrobie jak wieloletni pracownicy. ale nadrobiłam nadgodzinami więc nie myślałam o tym zbytnio bo swoje wzięłam. Stawkę podnieśli niedawno, po 2 latach na starszego magazyniera dostaje się umowę i podwyżkę. Fakt kijowe umowy bo pod agencją ale chyba wole pracować pod taką agencją, która rozlicza mnie z całego wynagrodzenia a nie tylko z najniższej krajowej, jak w wielu przypadkach dają prywaciarze. Cudowna by była jakby dała możliwość elastycznych godzin pracy :D idzie przeżyć tak czy siak. na początku trzeba odrobiny chęci i czasu na zapoznanie się z pracą na magazynie, a później leci :D

Mario

Trzeba przyznać że wszyscy narzekają na Amazona a to co się dzieje w tej firmie to cyrk i (usunięte przez administratora) Zero profesjonalizmu, podejście do pracownika w szczególności nowego nie istnieje po prostu szkolą z obsługi skanera i radz sobie sam. Zarobki jak z poprzedniej epoki bo 1900 zł to się do stawało 10 lat temu a nie dziś, i ci jeszcze powiedzą pracuj szybciej. Na koniec emigranci zarobkowi którzy nie znają nawet naszego języka i nie znają podstawowych zasad higieny , Może być tak że jesteś tylko ty ,brygadzista i ukraincy na dziale... Ja osobiście nie polecam.

Blanka

Firma kogucik, zakład gdzie pracuje ponad 500 osób a zachowują się jakby to była mała działalność gospodarcza. Zero planowania, fatalne warunki, sanitarka leży całkowicie a do tego śmieszne zarobki 2500 brutto. Nie polecam.

Blanka

Firma kogucik, zakład gdzie pracuje ponad 500 osób a zachowują się jakby to była mała działalność gospodarcza. Zero planowania, fatalne warunki, sanitarka leży całkowicie a do tego śmieszne zarobki 2500 brutto. Nie polecam.

Gutek

Firmowa propaganda ginie w potoku opini pracowników, jakie to przykre. No chwalmy pracę w naszym magazynie 2000 zł wypłaty w dzisiejszych czasach to naprawdę poważna oferta... Warunki wspaniałe, całą zimę nie grzeją ma magazynie, problem jest się doprosić o głupie rękawiczki robocze i za grudzień większość pracowników premii nie dostała ale spoko może jakiś nowy konkurs na Facebooku zrobimy...

Jeż

O widzę poniżej kolejny propagandowy post od Will ale niestety kogo to ma przekonać? Nawet nie ma zabardzo jak ludzi oszukać żeby przyszli do pracy, chyba że firma chwali sobie 2500 brutto to w końcu nie mały pieniądz i ta praca w młodym i ambitnym zespole szkoda że nie dodane ukraińsko języcznym.

Lik

Jesli nie jesteś ukraincem to nie przychodz w firmie najbardziej szanują takich co po polsku nie umią mówić.

Korek

Patologiczna firma, mała kasa i jeszcze ...ujowy dojazd. Żeby wyjechać z samej strefy siedzi się w samochodzie 30 minut bo jestem jedna droga. Kierownik potrafi cie normalnie opier....ić za nic tak po prostu przyjdzie i się będzie darł. Kasa mała 2500 brutto czyli z 1800 na rękę i do tego z 200-300 zł premi. A i oczywiście obcokrajowcy nie znający ani jezyka ani i to jest gorsze mydła.

Cccc

Co to ma byc mamy 21 wiek a gość w pracy potrafi cie zje...ać jak dziecko to się do tv nadaje i to za minutę rozmowy. Nie ważne że zostajesz nadgodziny i pracujesz w danym dniu 12. Śmiech na sali i jeszcze Ci powie że pan tu przyszedł pracować a nie gadać i że premie zabierze. Normalnie jak w obozie

Kic
@Cccc 31.01.2019 20:17

O widzę że ktoś poznał PZ-ta to czyt. Kierownika zmiany A. Ogólnie fajny gość ale jak jest na dystansie 100 metrów jak się zbliża trzeba uciekać.

Szym

Poracha jak ...uj, poj.....ani oni tam wszyscy są ,zimno, mała kasa a oni ci biegać każą bo premie zabiorą za tyle to nawet ukraińce nie biegają

Fidek

Jeśli satysfakcjonują kogoś zarobki w okolicach 2000 zł plus lubi pracę w smrodzie i zimnie oraz chce żeby jego jedynymi kolegami byli Ukraińcy to serdecznie zapraszam. No dodam jeszcze 3 zmiany po 6 dni w tygodniu i mamy pracę marzeń. A na poważnie jeśli ta firma nie zacznie rozumieć rynku pracy ewentualnie nie da dużych podwyżek to upadnie z powodu braku pracowników. Ukraina już z tąd wyjeżdża bo dla nich jest wiele więcej lepszych ofert pracy. Firma gorsza od Amazona, prawdopodobnie najgorsza ze wszystkich na strefie ekonomicznej. Poza tym jak ktoś już tu napisał, Co może zaoferować firma która nie wymaga od pracownika nic ani wiedzy ani umiejętności, ukraincy nawet polskiego znać nie muszą.

Us

Jeśli nie jesteś z Ukrainy nie warto nawet aplikować. Chociaż w sumie nawet oni już tu robić nie chcą.

Syf

(usunięte przez administratora) kiła i mogiła

anpacars

Moje sugestie dla Anpacars Sp. z o.o.: UKRAINA przestala a w sumie nigdy nie szanowala POLAKOW

Smutny

Hej no tak jest jak ktoś napisał poniżej, przykre bo trudno się rozstawać z ekipą kolegów z pracy.... No szkoda ale czuję, że tak trzeba, mam 25 lat, myślałem że to praca na lata, bo logistyka zawsze w cenie i motoryzacja.... Niestety przeliczyłem się, szkoda.

Hahaha

A więc Moim zdaniem gorzej niż w Mysłowicach, to że zarobki większe wynika z tego, że państwo podwyższył wypłatę i prywaciarze nie chcąc też musieli to zrobić. W Mysło była atmosfera, tutaj to rzenada. Firma strzeliła sobie w stopę tym, że jak był bum na UA przestała a w sumie nigdy nie szanowała Polaków Było ponad 200 Ukraińców na zmianę, ciągła rotacja, byli ludzie do pracy. Teksty mam na twoje miejsce 3 Ukraińców były na porządku dziennym A teraz mają problem , pracownicy z UA niechętnie przychodzą do pracy, nie mają urlopu tylko ew wolne dni bezpłatne. Ale nie interesuje mnie to. Polak w Angli też jedzie zap....... Nie leżeć. Aktualnie zatrudniają każdego, nic ze po tygodniu nie ma takiego pracownika i nie można planować wolnego, ustawić zespołu... Ludzie się buntuja bo zmiana ranna 6 dni, zmiana nocna 6 dni. Zacznie się zaraz szantarz pracowników o nadgodziny a przy obecnym braku ludzi będzie to nagminne. Ruszy nowy system tasmiciagu, spoko tylko kogo tam dadzą?? Ileż jest niepełnosprawnych i UA by tam ich upchac. Ok nie mam nic przeciwko jako uzupełnienie takimi pracownikami ale by BAZOWAĆ na tego typu ludziach??? Nie doceniają ludzi, którzy pracują tu 7,8,9,10 lat, zero stażowego, baaa jesteś rucha... w zad bo więcej umiesz i wymagania wzrastają ale pensja na poziomie świerzaka bo umowę strasznego magazyniera to sobie można.. Brygadzisci tak samo, przeskok pomiędzy zbieraczem co ma wyje... a brydziem to 300 zł max.... Wózkowi to może mają 150 zł więcej od gościa co siedzi na tel w półkach. Święta hmmm dali paczkę wartą 40 zł i bon 250 zł, spoko, kolega z też z prywatnej fiemy o podobnych zarobkach dostał reklamowke słodyczy wysokiej jakości i 1000 zł... Brak wczasów pod gruszą Multisport, ok system płatny 90 zł...... Inne firmy 30zl.... Brak stażowego... Z roku na rok jest co raz gorzej, brakuje ludzi, jestem ciekawy co będzie w sezonie bo już jest dramat a to jest tzw. martwy okres Nie wiem kogo to wina czy prezesów czy kierowników, może prezesi nawet nie wiedzą co ich pomagierzy za fajną kasę robią... Nie wiem ale 90 procent koordynatorów nie nadaje się do optymalizacji działania kiosku ruchu a co dopiero takiego magazynu.... Także wymagania na rok 2019 Znajomość migowego Znajomość ukraińskiego 4 ręce do pracy Stalowy kręgosłup Niskie wymagania finansowe Brak życia prywatnego Pozdrawiam

PRAWDOMÓWNA

jedna z bardziej normalnych firm w której pracowałam , atmosfera bardzo w porzadku , kierownictwo , brygadzisci naprawde bez zarzutu , ludzie w pracy konkretni zawsze można liczyc na pomoc , kierowniczka pani Karolina - odpowiednia osoba na tym stanowisku -zawsze można sie z nią dogadać i wszystko załatwić .Jezeli ktos chce pracować to naprawde zakld dla was POLECAM

Ona
@PRAWDOMÓWNA 18.10.2018 10:35

Ten wpis jest tak sponsorowany że nie da się tego czytać, pochwal się na jakiej zmianie pracujesz i przemyśl czy dobrą firmę opisujesz. Chyba że to pani K. sama pisze sobie opinie.

Hahaha
@PRAWDOMÓWNA 18.10.2018 10:35

Jaka kierowniczka jak tam kierownikami sa faceci, oj widzę dziecko wychodzisz pewnie z poza sektoru tylko do toalety bo nic nie wiesz....

Amba

Firma mogła by przejść gdyby płacili normalne pieniądze bo w tej chwili to jest wręcz śmieszne, mamy rok 2019 rynek pracownika a oni płacą ze wszystkim po około 2000zł nie no fajnie ale to nie jest praca siedząca tylko 8h biegania na 3 zmiany 6 dni w tygodniu. Dopuki to nie zostanie zrozumiane to cały czas będzie im brakować ludzi. Z resztą co może oferować firma która przyjmuje każdego, na rozmowie kwalifikacyjnej wystarczy być i juz się jest przyjętym.

9876

Firma porażka nie warto nawet CV składać.

Porażka

Poszedłem żeby sprawdzić czy rzeczywiście jest aż tak źle i wszytko co pisze na tej stronie to prawda. Brud, ukraincy, chodzenie w kółko 8h, nie można usiąść bo cię zraz bab co szkoli opierniczy. Lepiej niech se więźniów do takiej roboty zatrudnią.

Luk
@Porażka 15.01.2019 16:29

Więźniowie już byli, powiedzieli że w takim obozie robić nie będą.

krystian

Moje sugestie dla Anpacars Sp. z o.o.: Dyskryminacja dla gluchych Lubię atmosferę w Anpacars Sp. z o.o. za: dyskryminacja dla gluchych

Sniki

Smród, (usunięte przez administratora) i bieda tyle w trzech słowach bo co innego opowiadać o tym prawie zakładzie pracy, atmosfera dawno umarła albo w sumie nigdy jej nie było. Ludzie pracują z musu i tak dla większości jest to robota tylko na chwilę bo na dłuższą metę nic człowieka tu nie trzyma nawet umowa.

Ełke

Czy w tym zakładzie była kiedykolwiek jakaś kontrola? Przecież ta firma to jeden wielki barłóg... Do tego płacą śmieszne pieniądze, dodatkowych benefitów brak. Ukrainy pełno i to by było do przeżycia ale ci ludzie to jest jakaś najgorsza patologia zachowują się jak zwierzęta. Ogólnie nie polecam nikomu.

Zostaw opinię o Anpacars Sp. z o.o. - Sosnowiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anpacars Sp. z o.o.